Έχω παει πολλές φορές μα ζει της έχω φαΐ κώλυμα της το ζητησα αλλά δεν μου το έδωσεΑν μας πεις τον λόγο πού το θες κάτι μπορεί να γίνει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
np salonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους .μετα απο καιρ μπηκα με νεα εγγραφη .ξερει καποιος για την φαιη -αλεξανδρα η δαναη πιο παλια που ειναι?
Έχω παει πολλές φορές μα ζει της έχω φαΐ κώλυμα της το ζητησα αλλά δεν μου το έδωσε
Έχω παει πολλές φορές μα ζει της έχω φαΐ κώλυμα της το ζητησα αλλά δεν μου το έδωσε
np salonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις πιο ειναι το μαγαζι που δουλευει η φαιη παλαια αλεξανδρα και που κοντα ειναι?
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Εννοείς μια σαραντάρα, μελαχρινή, τούμπανο ;ξερει κανεις πιο ειναι το μαγαζι που δουλευει η φαιη παλαια αλεξανδρα και που κοντα ειναι?
Αν εννοείς αυτή, μέχρι πρότινος που γνώριζα , ήταν στο Angels στην Βασιλίσσης Όλγας.
np salonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
angels στην βασιλης ολγας που περιπου ξερεις?Εννοείς μια σαραντάρα, μελαχρινή, τούμπανο ;
Αν εννοείς αυτή, μέχρι πρότινος που γνώριζα , ήταν στο Angels στην Βασιλίσσης Όλγας.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Μάλιστα, στην Αθήνα με 20 ευρώ ακαποτη πιπα και τον παίρνουν στον κωλο, και εδώ με 100 τρίψιμο. Ωρε άπλες που είμαστε οι Θεσσαλονικεις, ελβετικό εισόδημα, ελβετικές τιμές. Καλα κάνω πορνοδιακοπες κάθε χρόνο στην Αθήνα για εξοικονόμηση.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Β. Ολγας 283, άνωθεν Τράπεζας Πειραιώς. Ειναι πριβέ όμως, οπότε για να πας πρέπει να σε συστήσει κάποιος παλιός πελάτης.angels στην βασιλης ολγας που περιπου ξερεις?
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Στο Angels είναι μόνη της η Φαίη? Παρέα έχει?
np salonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
πως θα βρουμε ακρη να παμε ανγελσ σπα με φαιη?
np salonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ειναι ανοιχτα και κυριακες angels spa
Thalios(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2021
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Πραγματικά,δε ξέρω τι βρήκανε όλοι σε αυτή τη νυφίτσα στο nuru.την πάτησα κ εγώ κ επισκεφτηκα,είναι 50 κιλά με το ζόρι στεγνή χωρίς καμπύλες,φάτσα χαλιά ρωσοφατσα με το κλασικό πλατινε καρέ.Στα του αγώνα,χτυπιέται πάνω σου λες κ είναι επιληπτικη χωρίς κανένα αισθησιασμό,χωρίς καθόλου Ρυθμό.το τελείωμα ανάμεσα στα μπούτια είναι τουλάχιστον αστείο.Ο χώρος κρύος με ηλεκτρικές θερμάστρες και μια διάχυτη μυρωδιά ξυδιού παντού.Τα χειρότερα 100€ ever για μένα.Μάλιστα, στην Αθήνα με 20 ευρώ ακαποτη πιπα και τον παίρνουν στον κωλο, και εδώ με 100 τρίψιμο. Ωρε άπλες που είμαστε οι Θεσσαλονικεις, ελβετικό εισόδημα, ελβετικές τιμές. Καλα κάνω πορνοδιακοπες κάθε χρόνο στην Αθήνα για εξοικονόμηση.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα guys. Καμία φρέσκια ενημέρωση για κοπελες στο massagio και στο Crystal?
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Ακριβως αυτό!!!Του λες συγχαρητήρια επειδή η φαντασία του οργιάζει...........?
Σε κανενα ονειρο θα το εκανε...
Η συγκεκριμένη ενώ έχει ωραία εμφάνιση δεν το έχει το παρακάτω
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.870
- Πόντοι
- 1.196
Όντως φίλε η Λαουρα που πήρα πρόσφατα ήταν καλή. Το μαγαζί φυσικά χρήζει βελτίωσης...Επίσκεψη μεσημέρι Τετάρτης Zesi. Παρούσες Αθηνά και Λάουρα, τις οποίες πήρα μαζί με 130. Φοβερές, άψογες και ευγενέστατες. Και συμπεριφορά και υπηρεσίες. Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια ιδρύματα να περνάμε καλά
Patousakias19
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Καμία πληροφορία κύριοι για το ζεσι σπα;;;
Καμία πληροφορία κύριοι για το ζεσι σπα;;;
Η Αθήνα πάντα έχει καλές επιλογές και φθηνές, εδώ τα ελαιοτριβεία όπως πχ zesi( Μιχάλης),πέρα από ότι φέρνει μπάζα, είναι και σαν χώρος μέσα στην μπίχλα!Μάλιστα, στην Αθήνα με 20 ευρώ ακαποτη πιπα και τον παίρνουν στον κωλο, και εδώ με 100 τρίψιμο. Ωρε άπλες που είμαστε οι Θεσσαλονικεις, ελβετικό εισόδημα, ελβετικές τιμές. Καλα κάνω πορνοδιακοπες κάθε χρόνο στην Αθήνα για εξοικονόμηση.
Crystal: Νεφέλη, Νάντια, Ναταλια, ΤόκιοΚαλησπέρα guys. Καμία φρέσκια ενημέρωση για κοπελες στο massagio και στο Crystal?
με αυτή τη σειρά προτίμησης για εμενα
Massagio: Μία, Αλεξία, Ζωή
όλες καλές κι ο χώρος καλύτερος (ειδικά το μπάνιο)
μονο φραπεδάκι παίζει.
οποίος πάει, γράφει και καμία ενημέρωση όμως...