βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Έχεις φωτό της Ρίταςπανε πεινασμενοι απλα φιλε![]()

Έχεις φωτό της Ρίταςπανε πεινασμενοι απλα φιλε![]()
δυστυχως δε λειτουργει πλεον το LinkΈχεις φωτό της ΡίταςΦίλιππα; Γιατί θα μας μείνει η απορία.
Αν ειναι να ερθεις απο επαρχια και να ψαχνεις Φυλης το ενα η την εξαιρεση να πετυχεις ανοικτοευχαριστώ ,ρωτάω γιατι θα έρθω από επαρχία
Να πώ κι εγώ τη γνώμη μου. Η Ρίτα πράγματι είναι από τις καλύτερες παρουσίες στο μετάξι που είναι μετρημένες στα δάχτυλα βέβαια. Εγώ τη θυμάμαι που δούλευε γιά αρκετό καιρό στο Κολωνού 15 αριστερά στη τρίτη(νυχτερινή) βάρδια. Το περασμένο καλοκαίρι την είχα δεί στο Κολωνου 11 ισόγειο στην απογευματινή βάρδια. Οσον αφορά τη καταγωγή της, ξέρω ότι είναι από τη Μολδαβία.Η ριτα παντα δουλευε κολωνου και η ηλικια της ηταν 30 χρονων που ομως εμφανησιακα εαν δε σου ελεγε την ηλικια δεν τυην εκανες πανω απο25 - 26
Βαλε καλυτερη φατσα βρε. Δεν φαινεται καλα στον λαο.
Μπραβοοοοοο ρε παπαφιλ σε εσενα στυριζομουνα τοξερα θα το βρεις.
λιγο αγρια φατσα δυναμιτη.Βαλε καλυτερη φατσα βρε. Δεν φαινεται καλα στον λαο.![]()
Φυσικα και οχι. Ουτε Φυλης δεν εχει (ευκολα) τετοιες.Λοιπον οι τυποι που πανε στο Μεταξουργειο εχουν δει πολλες τετοιες κοπελες εκει?Δε νομιζω
Εγω αλλιως την θυμαμαι αλλα καταλαβα ποια ελεγε ο μαστορας.λιγο αγρια φατσα δυναμιτη.
το ειχα πει και στον @claimain οτι εμενα δε μου εκανε.
για μενα ειναι μια μετρια γκομενα που τη σωζει το κορμι.
αν την πετυχαινα φυλης, ενα μπουτσο αναγνωρστικο θα της εδινα εννοειται, αλλα εκει μετραξουργειο ουτε με σφαιρες.
επισης κουβαλαγε και σιλικονες αρα απο τη σεντρα με ειχε με -2
εισαι αγαπουλοκαρδουλης ερωτυλος φιλε γιαυτο μαλλονΘυμαμαε ρε παπαφιλ μου τα ελεγες και τοτε πριν κανα 8μηνο η και παραπανω οτι δε σου εβγαινε κατι μαζι της και εγω σε πιεζα μα τι λες κτλ.
Συμφωνω οτι με ορισμενες κοπελες παροτι ειναι ομορφες καλιγραμες κτλ δε μας βγαινει κατι θετικο δεν ταιριαζουμε κτλ.
Εγω ομως πηγαινα καταδρομικα μεταξουργειο για τη ριτα αφου ειχα μιλησει τηλεφωνικα μαζι της.
Κανα δυο φορες της ειχα παει δωρο καλτσες μαυρες να τις φορεσει μεσα στο δωματιο και την κραταγα διπλο παραβολο να την ευχαριστηθω.
Ασεμε τωρα γιατι παλι καυλες εχω με δαυτη
σκεψου τις υπολοιπες τοτε, αν αυτη ηταν πολυτελειαΜιά χαρά ήταν η Ρίτα. Πολυτέλεια γιά την ευρύτερη περιοχή εκεί.
αφου εχεις τηλεφωνο, χωσου τοτεΘυμαμαε ρε παπαφιλ μου τα ελεγες και τοτε πριν κανα 8μηνο η και παραπανω οτι δε σου εβγαινε κατι μαζι της και εγω σε πιεζα μα τι λες κτλ.
Συμφωνω οτι με ορισμενες κοπελες παροτι ειναι ομορφες καλιγραμες κτλ δε μας βγαινει κατι θετικο δεν ταιριαζουμε κτλ.
Εγω ομως πηγαινα καταδρομικα μεταξουργειο για τη ριτα αφου ειχα μιλησει τηλεφωνικα μαζι της.
Κανα δυο φορες της ειχα παει δωρο καλτσες μαυρες να τις φορεσει μεσα στο δωματιο και την κραταγα διπλο παραβολο να την ευχαριστηθω.
Ασεμε τωρα γιατι παλι καυλες εχω με δαυτη