Να πω και τη δική μου άποψη για την κοπέλα με το 'Nuru' masaz στην Αγ. Δημητρίου.
Η επικοινωνία ήταν εύκολη, ξενίζει στην αρχή η προφορά της αλλά από κοντά είναι συμπαθητική.
Εχει κορμί λαμπάδα, petit γυμνασμένη, με γονίδια από Ουκρανία. Πολύ μικρό στήθος καθώς είναι στεγνή από λιπος.
Ο χώρος είναι ικανοποιητικά καθαρός.
Τώρα το μασαζ είναι βεβαια προσωπική υπόθεση αναλόγως με τα γούστα του καθενός. Εγώ δεν ξετρελλάθηκα να πω την αλήθεια. Ναι, είναι ιδιαίτερο, η ίδια περνάει με όλους τους απίθανους τρόπους το κορμί της πάνω ή κάτω από το δικό σου σώμα ενώ εισαι πασαλειμένος με ζεστό λάδι-gel οπότε γλιστράει απίστευτα, σαν χέλι ανάμεσά σου. Κάποια στιγμή όμως με κούρασε διότι δεν είχε κάποιο πρόγραμμα στις κινήσεις δηλ αρχή, μέση και τέλος. Εγώ προσωπικά προτιμώ το κλασικό μασάζ και δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό, την ίδια σημασία που δίνω και στην τελική φάση της εκτόνωσης. Οπως είπαν και οι προηγούμενοι, σε τελειώνει με γρήγορες κινήσεις ανάμεσα στους μηρούς της.
Εκείνο που με 'αγχωσε' είναι το θέμα της καθαριότητας του στρώματος το οποίο γεμίζει με λάδια και διάφορα άλλα υγρά όπως καταλαβαίνετε. Το είχα στο μυαλό μου στη διάρκεια της συνεδρίας και ήμουν αγχωμένος. Μπορεί να το καθαρίζει όντως όταν τελειώνει η όλη φάση αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο καλά μπορεί να καθαρίσει αυτό το στρώμα και μετά από δύο εκτονώσεις... Επίσης θεωρώ ότι η όλη φάση είναι πολύ πιο intimate από αυτό που θα ήθελα εγώ, αλλά όπως είπα και στην αρχή αυτά είναι γούστα.
Ισως η καλύτερη φάση για εμένα είναι το μπάνιο στο τέλος όπου σε τρίβει η ίδια και σε βοηθάει να φύγει το λάδι-gel. Εκεί νιώθεις ότι σε περιποιούνται πραγματικά.
Αρα για να συνοψίσω, είναι κάτι το διαφορετικό, έχω βεβαια πολλές αμφιβολίες αν είναι το πραγματικό nuru, αλλά αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος έστω και μία φορά αν αντέχει το πορτοφόλι του. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε τόσο ώστε να επανέλθω.