Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1

Πολλές φορές δεν είναι καν στη Θεσσαλονίκη, αλλά βάζει αγγελία για να κόψει κίνηση και να έρθει για λίγο από Πάτρα

Ευχαριστώ. Αυτή τη φορά ήταν εδώ και τη δοκίμασα. Μου είπε ότι λέγεται Χριστίνα. Είναι υπέρβαρη, αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας είπα να κάτσω. Γύρω στα 23-24. Άλλωστε τη καλύτερη πίπα μου την είχε κάνει κάποτε μια κοπέλα με αρκετά κιλά. Είναι δεκτική. Δεν είπε όχι σε τίποτα. Σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δέχεται καθοδήγηση. Μασάζ ανύπαρκτο. Σε γενικές γραμμές άνοστη. Δεν αξίζει δεύτερη φορά. Δεν θα τη θυμάμαι μετά από λίγο καιρό.

Φίλε είσαι πάνω από 45;
Οριακά....

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Σειρά μου για το συγκριτικό του κρυσταλ Πρόσφατη επίσκεψη με Τόκιο. Μέτριο μασάζ λίγο πάνω από το μ.ο. καλύτερη επικοινωνία για τα γούστα μου σε σχέση με Νεφέλη γιατί μιλάει λιγότερο. Αλλά η Αλεξία σ αυτό δεν παίζεται.

Στο μασάζ 1η Αλεξία και μετά Νεφέλη/ Τόκιο.

Τελείωμα 1η Αλεξία 2η Τόκιο 3η Νεφέλη.

Σώμα 1η Νεφέλη, 2η Τόκιο 3η Αλεξία (αν και είναι άλλη κατηγορία).

Επικοινωνία 1η Αλεξία 2η Τόκιο 3η Νεφέλη

καλύτερο τελείωμα η Τόκυο από την Νεφέλη? ουαου, πρέπει να το δω αυτό.

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!
Γνωρίζει κάτι κάποιος γι αυτην

Έχει διάφορες αγγελίες, όπου φαίνεται ένα καλό κορμί.
Οι αγγελίες είναι εδώ και καιρό ωστόσο δεν έχει αναφερθεί από κανέναν και μου κάνει εντύπωση.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.276
Πόντοι
3.556
Καλημέρα παιδιά!

Οι αγγελίες είναι εδώ και καιρό ωστόσο δεν έχει αναφερθεί από κανέναν και μου κάνει εντύπωση.
καλό κορμί με μπιροκοιλια όμως

• Like
Αντιδράσεις: sexgo

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!

Αν έχει θελκτικο κωλο και βυζια η μπυροκοιλια εμένα δν με ενοχλεί.

Έχεις βρεθεί μαζί της?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.276
Πόντοι
3.556
Καλημέρα παιδιά!

Αν έχει θελκτικο κωλο και βυζια η μπυροκοιλια εμένα δν με ενοχλεί.

Έχεις βρεθεί μαζί της?
όχι

Raf2464

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
150
Πόντοι
0
Να ρωτήσω στο κρυσταλ η Τόκιο είναι αυτήν που ανεβάζει στις φωτογραφίες με καρέ μαλλί?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497

Τι να εννοεί? Εννοεί ότι η κάθε σαύρα βάζει μια αγγελία και θέλει από 80 έως 100 €. Και μετά κλαίτε τα € και εκτιμάτε την αξία της χούφτας σας. Αυτό εννοεί αυτολεξεί.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Σώμα νοικοκυράς που έκανε τρεις γέννες και παράτησε τον εαυτό της, και συμπεριφορά μπετατζή που ρίχνει πλάκα στο απέναντι γιαπί. Από υπηρεσίες δεν ξέρω - δεν έφτασα μέχρι εκεί. Έκανα μεταβολή κι έφυγα.

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Σώμα νοικοκυράς που έκανε τρεις γέννες και παράτησε τον εαυτό της, και συμπεριφορά μπετατζή που ρίχνει πλάκα στο απέναντι γιαπί. Από υπηρεσίες δεν ξέρω - δεν έφτασα μέχρι εκεί. Έκανα μεταβολή κι έφυγα.
Ληξιαρχε εσύ που κατέεις πολλα..
Μήπως ξέρεις κάτι γι αυτήν?
Σε μερσω προκαταβολικά!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.809
Πόντοι
206
Σε μερσω προκαταβολικά!
Μ'αρέσει που λέει ότι δε δέχεται από απόκρυψη και σταθερό......Δε μας είπε ποιο δίκτυο προτιμάει και αν θέλει να έχουμε σύνδεση ή καρτοκινητό...................

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Σε μερσω προκαταβολικά!
Από Δευτέρα είναι στο πρόγραμμα. Μετά το σχετικό τεστ ντράϊβ θα ενημερώσω πάραυτα.
ΥΓ. Το "κατέεις" σου ξέφυγε κατά την πληκτρολόγηση ή είσαι σύντεκνος;

• Like
Αντιδράσεις: sexgo

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1

Τι να εννοεί? Εννοεί ότι η κάθε σαύρα βάζει μια αγγελία και θέλει από 80 έως 100 €. Και μετά κλαίτε τα € και εκτιμάτε την αξία της χούφτας σας. Αυτό εννοεί αυτολεξεί.

Αυτού του είδους οι απαντήσεις με ξεπερνάνε πραγματικά.

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ πολύ!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497

Να ζητήσω συγνώμη αν ξεπέρασα τον κώδικα δεοντολογίας του bou!
Από την εικόνα πάντως δε θα έδινα ευκαιρία για γιορτή.......!
Αυτό εννοούσα.

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1

Να ζητήσω συγνώμη αν ξεπέρασα τον κώδικα δεοντολογίας του bou!
Από την εικόνα πάντως δε θα έδινα ευκαιρία για γιορτή.......!
Αυτό εννοούσα.
Να είσαι καλά. Δεν ξέρω αν ξεπέρασες τον κώδικα δεοντολογίας του bou.
Εγώ προσωπικά δέχομαι τις απόψεις του καθενός για μία κοπέλα και τις σέβομαι. Αρκεί να έχει ο ίδιος την εμπειρία με την κοπέλα και να την λέει όσο μπορεί πιο ολοκληρωμένα ώστε αυτός που τη ζητάει
να καταλαβαίνει. Το σοβαρά τώρα δεν ήταν απάντηση ώστε εγώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει με τον συγκεκριμένο και την κοπέλα. Ούτε η επεξήγηση που έκανες. Δεν με βοηθάει. Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου.

Kat1976

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
462
Πόντοι
20
Παλικάρια μόλις γύρισα από ζεσι σπα πήρα ντουο ΝΑΝΑ και λαουρα λες και έπαιζα σε τσόντα οι κοπέλες γουστάρουν μετάξυ τους τι γλωσσόφιλα η μια στην άλλη γλυφομουνια μπάτσες στον κωλο ,υπέροχα το καλό είναι στον καινούργιο χώρο που πήγαν ότι το ένα δωμάτιο έχει κανονικό κρεβάτι το μείον ότι το μπανιο είναι εκτός δωματίου είναι κοινόχρηστο ,κόστος συνάντησης 130 ευρώ που τα αξίζουν ούτε callgirls δεν κάνουν τέτοια γούστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom