για μια φορα καλα ειναι.. τα 100 πονανε λιγο χωρις σεξ αλλα ειναι μια εμπειρια.. εχει πιο πανω κιαλλα σχολια ωστε να δεις αναλυτικα τι γινετε.Για nuru masaz καποιος που εκανε θεσσαλονικη;;Αξιζη η φαση;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
με τηλ 6947637098
Με τηλ 6955397180
Εχει καποιος να σχολιασει κατι;;;
Με τηλ 6955397180
Εχει καποιος να σχολιασει κατι;;;
Wolverin889
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα αλάνια . Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . Σκέφτομαι να πάω στην Βάνα μια επίσκεψη επειδή δεν βγάζω άκρη ξέρει κάποιος να μου πει ποια κορίτσια έχει τώρα αν η ίδια η Βάνα κάνει κάτι ? Αν είναι μασάζ φραπέ η κομπλέ το πρόγραμμα?και μια ενδεικτική τιμή?
φιλε μπορω να σου πω εκ πειρας οτι η ιδια η ΒΑΝΑ δεν κανει μασαζ...επισης τα κοριτσια που δουλευουν εκει δεν προσφερουν τπτ παραπανω απο εκτωνοση!!!αν θες περισοτερρες πληροφοριες στειλε inbox
Μάκης Τσετσένογλοu
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 414
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι παίζει από τιμές/υπηρεσίες/κοπέλες στο Studio body free ?
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
δε μας είπες κάτι νέο αυτά τα ξέρουμεΤελικά πήγα στη Βάνα κ έχω να πω ότι κάνουν το κάνουν καλά . Επίσης η Βάνα πολύ θετικη κ εξυπηρετική. Θα ξανά πάω σίγουρα.
Ποιες είδες πως ήταν κ ότι θυμάσαι τέλος πάντων
πήγα να γράψω μια περιγραφή αναλυτικη κόλλησε το κινητό κ σβήστηκαν όλα θα το πάω μια στα γρήγορα μιας κ αν είναι του πληκτρολογίου . Όταν πήγα δεν ήξερα τπτ για εκεί μπήκα μέσα βγήκαν 7 κοπέλες διάλεξα την μια μαυρομαλα κ της είπα να διαλέξει ακόμα μια μια ξανθιά με πλούσιο άνω μέρος μπήκα έκανα ντουζακι ήρθαν με ενημέρωσαν ότι η μία μόνο η ξανθιά κάνει εκτόνωση η μαυρομαλα όχι κ πάει +20€ . Για μένα που είμαι δύσκολος θεωρώ κ στο μασάζ αλλά κ στο χειροκίνητο ήταν άψογες. Το κακο είναι ότι πας στα τυφλά όταν δεν ξέρεις γτ εκτός από μασάζ εκτόνωση δεν κάνουν όλες.δε μας είπες κάτι νέο αυτά τα ξέρουμεΤελικά πήγα στη Βάνα κ έχω να πω ότι κάνουν το κάνουν καλά . Επίσης η Βάνα πολύ θετικη κ εξυπηρετική. Θα ξανά πάω σίγουρα.
Ποιες είδες πως ήταν κ ότι θυμάσαι τέλος πάντων
steaved
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Τελικά πήγα στη Βάνα κ έχω να πω ότι κάνουν το κάνουν καλά . Επίσης η Βάνα πολύ θετικη κ εξυπηρετική. Θα ξανά πάω σίγουρα.
Ίσως αν έλεγες και καμία λεπτομέρεια....
(Με ποια κοπέλα πέρασες, τι σου έκανε, τι πλήρωσες, πόση ώρα, κλπ)
Όταν λες η Βάνα πολύ “θετική” κ “εξυπηρετική” τι εννοείς...?
εγω που πηγα με δικη μου παρεα ξεσκιστηκαμε αλλα δεν τους ρωτησα κιολας.....αμα κλεισω ενα δωματιο και παω με δικη μου γινετε? η εχουν καποιον κανονα ξερουμε?
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Τι λεει παικταραδες μου? Ευελπιστω να στε ολοι καλα σε αυτες τις δυσκολες μερες που περναμε. Ηθελα να ρωτησω αμα εχει επισκεφτει κανεις τη Κατερινα στην Αρετσου και αμα εχει προσθεσει τπτ στο ρεπερτοριο της περα απο το ισπανικο για να τη ξανατιμησω.
Σύντομη ενημέρωση: προ ημερών πέρασμα από Crystal. Παρούσες η Νάντια, Νεφέλη και Ναταλία (τα 3Ν). Είχε επιλεγεί η Νάντια κατά το τηλεφωνικό ραντεβού λόγω προηγούμενης εμπειρίας. Δεν λέω είναι γυναικάρα η συγκεκριμένη αλλά έβαλε κάποια κιλά παραπάνω με τις καραντίνες - πρέπει να είναι >10 κιλά, με αποτέλεσμα κοιλιτσα, μπουτάκια κλπ. Βέβαια ενισχύθηκε και το στήθος ακόμη περισσότερο οπότε γούστα είναι αυτά θα μου πείτε. Όπως πάντα πρόσχαρη και πολύ καλή και στο μασάζ αλλά και στο θέμα της εκτόνωσης με 30+20. Ο χώρος με τα γνωστά μειονεκτήματα στο μπάνιο. Τουλάχιστον πήραν καινούργιο μασαζοκρεβατο στο μεγάλο δωμάτιο. Η μεγάλη αλλαγή όμως θα είναι όταν θα μετακομίσουν σε νέο χώρο.
ΥΓ. η Αρτεμις γνωρίζει κανείς πού χάθηκε κι αν θα επανέλθει;
ΥΓ. η Αρτεμις γνωρίζει κανείς πού χάθηκε κι αν θα επανέλθει;
Καλημέρα αλάνια . Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . Σκέφτομαι να πάω στην Βάνα μια επίσκεψη επειδή δεν βγάζω άκρη ξέρει κάποιος να μου πει ποια κορίτσια έχει τώρα αν η ίδια η Βάνα κάνει κάτι ? Αν είναι μασάζ φραπέ η κομπλέ το πρόγραμμα?και μια ενδεικτική τιμή?
Η ίδια η Βάνα δεν κάνει κάτι. Τα κορίτσια συχνά αλλάζουν, δοκιμάζεις ανάλογα με τα γούστα και το ένστικτό σου. Αλλες φορές δικαιώνεσαι, συχνά όμως είναι μέτρια τα πράγματα. Παίζει μόνο μασαζ και φραπέ με 30+20 για περίπου 50min. Αν πας, γράψε κ την εμπειρία σου, δεν βλάπτει...
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
έγραψε ο τύπος ότι Ολα πήγαν καλά κ ότι η βάνα είναι καλήΚαλημέρα αλάνια . Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . Σκέφτομαι να πάω στην Βάνα μια επίσκεψη επειδή δεν βγάζω άκρη ξέρει κάποιος να μου πει ποια κορίτσια έχει τώρα αν η ίδια η Βάνα κάνει κάτι ? Αν είναι μασάζ φραπέ η κομπλέ το πρόγραμμα?και μια ενδεικτική τιμή?
Η ίδια η Βάνα δεν κάνει κάτι. Τα κορίτσια συχνά αλλάζουν, δοκιμάζεις ανάλογα με τα γούστα και το ένστικτό σου. Αλλες φορές δικαιώνεσαι, συχνά όμως είναι μέτρια τα πράγματα. Παίζει μόνο μασαζ και φραπέ με 30+20 για περίπου 50min. Αν πας, γράψε κ την εμπειρία σου, δεν βλάπτει...
Προφανώς βαριούνται να γράψουν λεπτομέρειές μόνο όταν ρωτάνε δε βαριούνται
Έχω γράψει πάνω από τρεις φορές κ σε κάποιους απαντήσεις αλλά δεν τα εμφανίζει. έχω απαντήσει δεκάδες μηνύματα Inbox με ότι γνωρίζω. Άρα δεν είμαι ο τύπος που νομίζεις. Τεσπα. Στα γρήγορα μιας κ η αναλυτική θέλει πολύ ώρα κ θα το δοκιμάσω ποιο μετά όταν έχω χρόνο. 7 κορίτσια τα 5απο τα 7 για εμένα κοριτσαρες πήρα διπλό + εκτόνωση στα 70 δλδ ονόματα από τα κορίτσια δεν θυμάμαι ήταν μια ξανθιά που εκανε κ την εκτόνωση κ μια μαυρομαλλα με κοντό μαλλί που έκανε μόνο μασάζ.αυτα για τώρα.
Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Γράφει ο άλλος η Βάνα πολύ εξηπηρετικη...Εγώ φίλε στο μαγαζί πηγαίνω πολλά χρόνια και η Βάνα σπάνια είναι στο μαγαζί έως και καθόλου(δεν εμφανίζεται στους πελάτες) και γι'αυτό έχει πλέον την Έλσα στη θέση της...έγραψε ο τύπος ότι Ολα πήγαν καλά κ ότι η βάνα είναι καλήΚαλημέρα αλάνια . Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . Σκέφτομαι να πάω στην Βάνα μια επίσκεψη επειδή δεν βγάζω άκρη ξέρει κάποιος να μου πει ποια κορίτσια έχει τώρα αν η ίδια η Βάνα κάνει κάτι ? Αν είναι μασάζ φραπέ η κομπλέ το πρόγραμμα?και μια ενδεικτική τιμή?
Προφανώς βαριούνται να γράψουν λεπτομέρειές μόνο όταν ρωτάνε δε βαριούνται
Έχει κανείς άποψη για αυτή;