ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.697
- Πόντοι
- 2.636
Αυτή εδώ είναι η Δανάη. Τρανς ενεργοπαθητικη προς ενεργητικη περρισοτερο. Ξέρει κάποιος κάτι γι αυτην; Την βλέπω κανα 3άρι χρόνια σε αγγελίες. Έχει χώρο Αθήνα.
η καρμεν μουτρο ειναι ωραιο μωρο αλλα δυστιχως κ γω εχω να παω πολυ καιρο γιατι διαπηστωσα κ γω οτι σ ρυχνει στ πιπα ομως λεω επυδη τα καλα μωρα ειναι λιγα και αυτη βγαζει γουστα καποια στυγμη θα ξαναπαωΩραίος ο φίλος, μια ερώτηση μόνο...Η καρμεν δηλαδή προσφέρει συνάντηση χωρίς γαμήσι? Ήταν συμφωνημένο από την αρχή? Γιατί αν χρεώνει όλο το ποσό και σε ξεπετάει με πίπα είναι κάπως..
καλη χρονια σε ολους με την ευκερια θα κανω ενα περασμα απο αθηνα και θα τ πουμε λιγο καλητερα γιατι λογο εργασιας δεν εχω χρονο παντος απο γρηγορες ματιες που ριχνω διαπηστωνω οτι τ πραγματα δεν εχουν αλαξει σχεδων καθολου με εξερεση για μενα ορησμενες περηπτωσεις εχω να γραψω καιρο αλλα παρακολουθω και βλεπω οτι υπαρχει μια παυση στ νιμα ισος φτεει κ η ολη φαση ....καλη χρονια λυπον σε ολους κ σε ολες μ υγεια
μυπος οφειλεαι οτυ ο ο κοσμος δεν τ ρισκαρει ποια να κανει επαφη μ ενα αγνωστο ατωμο που δεν γνωριζεις και αν εχει κολισεικαλη χρονια σε ολους με την ευκερια θα κανω ενα περασμα απο αθηνα και θα τ πουμε λιγο καλητερα γιατι λογο εργασιας δεν εχω χρονο παντος απο γρηγορες ματιες που ριχνω διαπηστωνω οτι τ πραγματα δεν εχουν αλαξει σχεδων καθολου με εξερεση για μενα ορησμενες περηπτωσεις εχω να γραψω καιρο αλλα παρακολουθω και βλεπω οτι υπαρχει μια παυση στ νιμα ισος φτεει κ η ολη φαση ....καλη χρονια λυπον σε ολους κ σε ολες μ υγεια
Ναι, η παύση οφείλεται κατά βάση, στο λοκντάουν αλλά και στην οικονομική δυσπραγία...
καλα θα κανουν ν τ φτιαξουν ος πρην πιστευω μας διαβαζουν αλλα φανταζομαι πως εχουν ενημερωθει κ οι διαχηριστες απο τ υδιους τ χριστες καλο θα ηταν ...γιατι εχουμε ξενερωσειΜου αρέσει που ο βάτραχος όταν γραφει δεν χρειάζεται να μιλήσει κανένας άλλος , γιατί έχει δίκαιο σε όλα και η άποψη του ταυτίζεται τουλάχιστον με τη δίκη νου , όντως η Κάρμεν δε γαμιεται εύκολα τουλάχιστον με έμενα , πολύ καλό μωρό και η πίπα της αξίζει έστω και μια φορά , το κορμάκι της είναι φοβερό ,
Τώρα έχω επησης να πω ότι το ποστ μάγκες δε βολεύει καθόλου ειδικά σε όσους μπαίνουν με το κινητό , με αποτέλεσμα να ψάχνουν αλλά σαιτ
Γεια σας
μηπως μπορει καποιος να μου πει κατι για αυτη την Αννα 26 ετων
![]()
Alexandra
Αν ψάχνεις μια ποιοτική κοπέλα σεξυ και καθαρή τοτε μη διστάσεις να με καλέσεις! Είμαι διαφορετικό κοριτσάκι {Trans} και είμαι εδώ για σένα που αναζητάς το κατι διαφορετικό. ..παίζω ενεργητικα και παθητικά καθώς λειτουργώ ανώμαλα και με ζευγάρια. ….Αδυναμία μου τα ανοιχτόμυαλα και τα ατομα που...kanesex.com
φαινεται καλη αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι εδω μεσα
Γεια σας
μηπως μπορει καποιος να μου πει κατι για αυτη την Αννα 26 ετων
![]()
Alexandra
Αν ψάχνεις μια ποιοτική κοπέλα σεξυ και καθαρή τοτε μη διστάσεις να με καλέσεις! Είμαι διαφορετικό κοριτσάκι {Trans} και είμαι εδώ για σένα που αναζητάς το κατι διαφορετικό. ..παίζω ενεργητικα και παθητικά καθώς λειτουργώ ανώμαλα και με ζευγάρια. ….Αδυναμία μου τα ανοιχτόμυαλα και τα ατομα που...kanesex.com
φαινεται καλη αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι εδω μεσα
Τι δεν μπορείς να βρεις;