You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλεξανδρα-Ειρηνη-αναστασια-Κωνσταντινα αυτες εχει σε διαφορετικες μερες και μπαινει και η τσατσα μεσα αποτι μου ειπε αλλα δεν ρωτησα το ονομα της,σιγουρα παντως δεν ειναι η Βασια.Ξέρει κανας μύστης αν παίζει καθόλου η Βασια στο β7 ;; Η μόνο αλεξανδρα έχει; Καλή χρόνια κι από μενα!
Αλεξανδρα-Ειρηνη-αναστασια-Κωνσταντινα αυτες εχει σε διαφορετικες μερες και μπαινει και η τσατσα μεσα αποτι μου ειπε αλλα δεν ρωτησα το ονομα της,σιγουρα παντως δεν ειναι η Βασια.Ξέρει κανας μύστης αν παίζει καθόλου η Βασια στο β7 ;; Η μόνο αλεξανδρα έχει; Καλή χρόνια κι από μενα!
Θέλει καποιο συνθηματικό για να μπείς η απλά χτυπά πόρτα και περιμένεις να σου ανοίξουν απαντήστε και σε πμ αν δεν κάνει εδώ.
Ευχαριστώ.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.422
- Πόντοι
- 2.786
Αυτό κάνεις και για τα χασίσια σου, φτωχομπινέ χασίκλα?Ναι τυπε χτυπας 3 φορες σταματας και μετα χτυπας αλλες 4
Συνημμένα
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.857
- Πόντοι
- 746
Κι εγώ εκεί σκαλώνω πας από κει χτυπάς κουδούνι και περιμένεις να ανοίξουν με κίνδυνο να περάσει καμία μπατσαρια;
Θέλει καποιο συνθηματικό για να μπείς η απλά χτυπά πόρτα και περιμένεις να σου ανοίξουν απαντήστε και σε πμ αν δεν κάνει εδώ.
Ευχαριστώ.
Εκλεκτικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.298
- Πόντοι
- 3.446
Επί τη ευκαιρία να πώ κάτι που μου ΄χει μείνει :Βίκυ από Βέργας 3...
Τί μου θυμήσατε ...
Θα βάλω τα κλάμματα χρονιάρα μέρα.
Τί διαστημικός μούναρος ήταν...
Ε ρε τί μουνάρες χύναμε![]()
Μιά ηλιόλουστη μέρα - ήταν μεσημέρι θυμάμαι, πέρναγα από Αγκύρας, και λέω ας μπώ να ρίξω μιά ματιά.
Με το που ανοίγω τη πόρτα βλέπω μπροστά μου τη Βίκυ, που έτυχε να ήταν στο σαλόνι. Με το άνοιγμα της πόρτας μπήκε όλο το φώς την ημέρας μέσα, κι εκεί πραγματικά έλαμψε το πρόσωπο της κοπέλας.
Θεικό, μιλάμε γιά θεικό πρόσωπο, είδα το φώς τ΄ αληθινό........
Εμεινα αποσβολωμένος στη κυριολεξία..........
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.646
- Πόντοι
- 3.506
Ευχαριστώ.
Φιλε μου δεν υπαρχει συνθηματικο. Υπαρχει απλως να μπεις μεσα με ανεση.
Αλλα μια και ειπες συνθηματικο, τσιμπα ενα χιουμοριστικο ποστ του σαμσουνγκ
που ειχε να κανει με συνθημα. Επιστροφη στα παλια! Ιδου το ποστ!
Στο Galaxy του Hilton πάνε κάθε Τρίτη και Παρασκευή
τα πληρώματα της Scandinavian που διανυκτερεύει στο Βενιζέλο το αεροπλάνο τους
(οι αεροσυνοδοί δηλαδή, οι πιλότοι είναι κουρασμένοι και πάνε για ύπνο)
οπότε το βράδυ μπορείτε να πάτε, να κλείσετε το μάτι στο μαιτρ, να του πείτε
"Είμαι για μια Σουηδία-Νορβηγία" και αυτός καταλαβαίνει γιατί αυτό είναι σύνθημα
κάνει νεύμα σε μια από τις αεροσυνοδούς
(Σουηδέζα συνήθως, άν όχι τότε Δανέζα, Φιλανδέζα ή Νορβηγέζα) και αυτή σούρχεται
σου χαμογελάει, σε κερνάει ένα ποτό, και μετά την πας στο δωμάτιό της όπου την παίρνεις Ελληνικά (επειδή είσαι μάγκας greek lover), ιεραποστολικό, πισωκολλητό, ισπανικό, αμασχαλάτο, καρεκλάτο, καναπεδάτο, GFE, OWO, AWO, BMW, DKW, VW, Citroen
φωνάζει και μια φίλη της της Iberia από το διπλανό δωμάτιο
(να υπάρχει ποικιλία και σε μελαχροινό -SEAT αυτή), και φεύγεις το πρωϊ
δίνοντας από 13,50 ευτρώ στην κάθε μία.
Τόση είναι η ταρίφα, το έχει κανονίσει το συνδικαλιστικό τους όργανο και η ΙΑΤΑ
δεν επιτρέπει έξτρα χρεώσεις για να μην επιβαρύνεται το κοινό.
Α, το μόνο σπάσιμο είναι (και εκεί) το dress code: Πρέπει να πας ντυμένος με:
Σακκάκι blazer, πουκάμισο άσπρο, παπιγιόν.
Από κάτω σορτσάκι ρόζ τύπου Bermuda ΧΩΡΙΣ σώβρακο από μέσα.
Σαγιονάρες αλλά με κάλτες σκούρες μπλέ.
Σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί και καπέλλο τύπου "τραγιάσκα".
Αν δε πας έτσι ντυμένος, ο μαιτρ δεν αναγνωρίζει το σύνθημα
και δε φωνάζει καμιά τους.

7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.460
- Πόντοι
- 206
Άραγε υπάρχουν φωτό της;]
Επί τη ευκαιρία να πώ κάτι που μου ΄χει μείνει :
Μιά ηλιόλουστη μέρα - ήταν μεσημέρι θυμάμαι, πέρναγα από Αγκύρας, και λέω ας μπώ να ρίξω μιά ματιά.
Με το που ανοίγω τη πόρτα βλέπω μπροστά μου τη Βίκυ, που έτυχε να ήταν στο σαλόνι. Με το άνοιγμα της πόρτας μπήκε όλο το φώς την ημέρας μέσα, κι εκεί πραγματικά έλαμψε το πρόσωπο της κοπέλας.
Θεικό, μιλάμε γιά θεικό πρόσωπο, είδα το φώς τ΄ αληθινό........
Εμεινα αποσβολωμένος στη κυριολεξία..........![]()
Αν δούλευε σε στούντιο λογικά θα υπάρχουν από τα banner
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.037
- Πόντοι
- 2.846
Γεια χαρα παιδια ψαχνοντας κανα κοριτσι για γαμησι στο σπιτι και βρηκα αυτο εδω.Αν γνωριζει καποιος ας πει δυο τρεια τεσσερα και πεντε λογια
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.101
- Πόντοι
- 3.556
Για να μαθαίνουμε και τίποτα..
Η Κάλυμνος είναι νησί των Δωδεκανήσων, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η έκταση της είναι 111,14 τ.χλμ.
Στην περιοχή του κέντρου της έχει την ομώνυμη οδό, στην θεση ενός τυπου που έχει γεννηθεί το 1973 η ηλικία του με όνομα Άλφα θα σπρωξετε την φωτεινή πόρτα να δείτε τον παράδεισο.
Τα Ιωάννινα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, στην είσοδο της πόλης έχει μισανοιχτη ερυθρή θηρα όπου θα την εσπρωξετε.
Καλά γαμησια.
Η Κάλυμνος είναι νησί των Δωδεκανήσων, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η έκταση της είναι 111,14 τ.χλμ.
Στην περιοχή του κέντρου της έχει την ομώνυμη οδό, στην θεση ενός τυπου που έχει γεννηθεί το 1973 η ηλικία του με όνομα Άλφα θα σπρωξετε την φωτεινή πόρτα να δείτε τον παράδεισο.
Τα Ιωάννινα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, στην είσοδο της πόλης έχει μισανοιχτη ερυθρή θηρα όπου θα την εσπρωξετε.
Καλά γαμησια.
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 39
- Like
- 7.047
- Πόντοι
- 15.205
@claimain
Δεν έχω εμπειρία ούτε από την κοπέλα ούτε από το γραφείο.
Να σημειώσω μόνο τα παρακάτω.
-Δεν γίνεται αναφορά αν είναι για έναν ή δύο γύρους στην ώρα.
-Δεν είδα στα services να συμπεριλαμβάνει γλωσσοφιλα.
-Το γυμνό τσιμπούκι χρεώνεται extra, +20€.
Δεν έχω εμπειρία ούτε από την κοπέλα ούτε από το γραφείο.
Να σημειώσω μόνο τα παρακάτω.
-Δεν γίνεται αναφορά αν είναι για έναν ή δύο γύρους στην ώρα.
-Δεν είδα στα services να συμπεριλαμβάνει γλωσσοφιλα.
-Το γυμνό τσιμπούκι χρεώνεται extra, +20€.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.319
- Πόντοι
- 47.170
ωραίος και κατανοητός
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.037
- Πόντοι
- 2.846
ψαχνω κριτικες για τη συγκεκριμενη κοπελα γιατι ειναι στον τυπο που μου αρεσει αλλα δεν βρισκω τιποτα. Οσο για το αν χυνεις δυο φορες δε μενδιαφερει μπορω να το παω μεχρι τερμα με μια φορα.
Αλλα δε θα ηθελα να μου ερθει και να δω κανα σκιαχτρο η κανα γιουβαρλακι, Οι φωτο ειναι πολυ επεξεργασμενες και με φοβιζει λιγο αυτο.
Οσο για τα χρηματα ζηταει 80 ευρο αρκετα προσιτο
Αλλα δε θα ηθελα να μου ερθει και να δω κανα σκιαχτρο η κανα γιουβαρλακι, Οι φωτο ειναι πολυ επεξεργασμενες και με φοβιζει λιγο αυτο.
Οσο για τα χρηματα ζηταει 80 ευρο αρκετα προσιτο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο