Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.356
- Πόντοι
- 2.356
Εσυ ζηλευεις γιατι ολοι μας πληρωσαμε τον ενφια εγκαιρως!Εγω ενα θελω να πω σε ολους σας...
ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ,ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!
![]()
Εσυ ζηλευεις γιατι ολοι μας πληρωσαμε τον ενφια εγκαιρως!Εγω ενα θελω να πω σε ολους σας...
ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ,ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!
![]()
Eγώ πάντως αν ήμουν ο πατέρας της Λιόλιου θα του έλεγα τουλάχιστον να με μπάσει στα κυκλώματα της show biz για να πηδήξω κι εγώ καμία επώνυμη ή καμία πιτσιρίκα. Τον έχει που τον έχει θα τον εκμεταλλευόμουν![]()

Ακομα πιο γκαβλα αν ειναι αλβανεζα![]()
Νομίζω ότι το επίθετο "Λιόλιος" είναι βλάχικο.Παντως η τυπισσα εχει αλβανικο/αρβανιτικο επιθετο![]()
Eγώ πάντως αν ήμουν ο πατέρας της Λιόλιου θα του έλεγα τουλάχιστον να με μπάσει στα κυκλώματα της show biz για να πηδήξω κι εγώ καμία επώνυμη ή καμία πιτσιρίκα. Τον έχει που τον έχει θα τον εκμεταλλευόμουν![]()
Eχει δηλωσει οτι ειναι παιδι χωρισμενων γονιων....σιγα μην εχει πατερα αυτο το τσολι εκ σαλονικισταν![]()
Στο google πάντως βγάζει Κατερίνα Λιόλιου Αλβανία
Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω,τεκνον μουΑκομα πιο γκαβλα αν ειναι αλβανεζα![]()
Oι νεες γενιες αλβανεζων κοριτσιων ειναι τρελα μουνακια ..και αρκετες πατανε κατω τις ελληνιδες.Παντως παιδια εγω θα την πω την αμαρτια μου και ας με βρισετε.Βλεπω κατι γυφτοπουλες-τσιγανοπουλες που ειναι πολυ δυνατα κομματια.Εαν ηταν καθαρες και επεφτε λιγο περιποιηση θα ηταν γαμεφσιμες κατα την γνωμη μου.![]()