Τελικά ισχύει κάτι που ακούγεται ότι εμάς τους Έλληνες δεν μάς πολυγουστάρουν στα μπουρδέλα? Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ποια η απόψή σας?
Από συζητήσεις που έχω κάνει με πουτανες περί αυτού του θέματος έχω διαπιστώσει ότι διαφορετική απάντηση θα πάρεις απο κάθε πουτανα και η καθεμία το βλέπει αλλιώς.
Οι πουτάνες χωρίζουν σε τρεις κατηγορίες τους πελάτες ανάλογα την εθνικότητα.
1) Έλληνες
2) Αλβανοί και λοιποί Ευρωπαίοι
3) Ασιάτες (Πακιστάν Αφγανιστάν)
1) Για τους Έλληνες όπως και τους υπόλοιπους οι απόψεις διίστανται, οι Έλληνες είναι κατά βάση πιο καθαροί και προσεγμένοι, πλένονται, έχουν όμως το κακό ότι ζητάνε και περισσότερα από αυτά που δίνουν οι Πουτανες, Ε ο ένας θέλει το ελεύθερο στοματικό, ο άλλος ζητάει ρομαντικό γαμησι, και ο άλλος αργεί να τελειώσει και θέλει να κλείσει 15λεπτο μέσα.
Άρα από την μια τους συμπαθούν για την καθαριότητα αλλά από την άλλη εκνευρίζονται με τις απαιτήσεις τους.
2) Για τους Αλβανούς έχουν και εκεί τις ενστάσεις τους, είναι κατά βάση οι πιο "βίαιοι" μέσα στο δωμάτιο και συνέχεια όταν θα δεις πουτανες να βλέπουν αλβανό στο σαλόνι αναφωνούν ένα "ωχ" και οι Αλβανοί να τις κοιτάνε με βλέμμα " θα σου δείξω εγώ πουτανακι" , είναι από τους πιο αντιπαθητικους για αυτές, καθώς τις γαμανε για να ξεσπάσουν τα νεύρα τους κυρίως, αυτό μου έχουν πει πολλές πουτανες.
Υπάρχουν δε και εκείνες που τους συμπαθούν καθώς έχουν γνωριστεί μαζί τους και τα βρίσκουν στο κρεβάτι.
3) Οι ασιάτες έχουν ένα καλό και ένα κακό για αυτές, είναι οι πιο βρωμιάρηδες αλλά παράλληλα οι πιο μικροψωληδες και τελειώνουν μέσα σε διάρκεια ρεφρέν τραγουδιού.
Άλλες έχουν συνηθίσει τη βρώμα άλλες Όχι, εκεί είναι το στοίχημα με τους πακι για αυτές.