gauvain
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Like
- 3.666
- Πόντοι
- 446
στο viber εστειλε φωτο απο παρακατω
καλησπερα ξερει κανεις τιποτα για αυτη ;
Καλησπέρα, αρχικά να πω την γνώμη μου... ότι επειδή έχουν κλείσει ή δεν έχουν καθόλου κόσμο τα μπουρδέλα έχουν βγει όλες οι πουτάνες του 20αρικου και το παίζουν call-girls των €80 και των €100 ενώ από υπηρεσίες είναι μάπα....
Ευχαριστώ!!!!
Καλησπέρα, αρχικά να πω την γνώμη μου... ότι επειδή έχουν κλείσει ή δεν έχουν καθόλου κόσμο τα μπουρδέλα έχουν βγει όλες οι πουτάνες του 20αρικου και το παίζουν call-girls των €80 και των €100 ενώ από υπηρεσίες είναι μάπα....
Ευχαριστώ!!!!
Αυτό δεν είναι αναγκαία κακό . Στο ρδέλο με 20€ είναι για 10λεπτο . Αν κάτσει ώρα στο χοτέλ, δικαιολογεί το 80ρι .
Αντίστοιχα στο στούντιο με 50€ έχεις ένα ... τέταρτο .... αν ζητά η ίδια 100€ για ώρα στο χοτέλ , δεν βρίσκω κάτι άθλιο ....
Τύπε χωρίς να έχω κάτι μαζί σου..Στην πιατσα υπαρχουνε κοριτσια εικοσιπεντε τριαντα στα εβδομηντα ογδοντα εβρο μη δινετε λεφτα στην καθεμια που ζηταει οτι θελη ουτε στις πατσογριες που ζητανε ογδονταρι για να δοσουνε το ζαρομενο κολο χονι τους
Στην πιατσα υπαρχουνε κοριτσια εικοσιπεντε τριαντα στα εβδομηντα ογδοντα εβρο μη δινετε λεφτα στην καθεμια που ζηταει οτι θελη ουτε στις πατσογριες που ζητανε ογδονταρι για να δοσουνε το ζαρομενο κολο χονι τους
ετσι πες τα μεγαλεΣτην πιατσα υπαρχουνε κοριτσια εικοσιπεντε τριαντα στα εβδομηντα ογδοντα εβρο μη δινετε λεφτα στην καθεμια που ζηταει οτι θελη ουτε στις πατσογριες που ζητανε ογδονταρι για να δοσουνε το ζαρομενο κολο χονι τους
ε οχι εισαι αδικοςΤύπε χωρίς να έχω κάτι μαζί σου..Στην πιατσα υπαρχουνε κοριτσια εικοσιπεντε τριαντα στα εβδομηντα ογδοντα εβρο μη δινετε λεφτα στην καθεμια που ζηταει οτι θελη ουτε στις πατσογριες που ζητανε ογδονταρι για να δοσουνε το ζαρομενο κολο χονι τους
Μας έχεις στραβωσει..![]()
ο αποτυχιμενος που του χαλαω τη μαγιονεζα θα πεταχτει παλι να πει τη μαλακια του αλλα τον εχουμε γραμενοΤύπε χωρίς να έχω κάτι μαζί σου..Στην πιατσα υπαρχουνε κοριτσια εικοσιπεντε τριαντα στα εβδομηντα ογδοντα εβρο μη δινετε λεφτα στην καθεμια που ζηταει οτι θελη ουτε στις πατσογριες που ζητανε ογδονταρι για να δοσουνε το ζαρομενο κολο χονι τους
φίλε προσεχε τι γράφεις, θα σε πουν κλώνο μου![]()
καλιμερα μελατε τι κανουνε οι γριουλες σου;ε οχι εισαι αδικοςΤύπε χωρίς να έχω κάτι μαζί σου..Στην πιατσα υπαρχουνε κοριτσια εικοσιπεντε τριαντα στα εβδομηντα ογδοντα εβρο μη δινετε λεφτα στην καθεμια που ζηταει οτι θελη ουτε στις πατσογριες που ζητανε ογδονταρι για να δοσουνε το ζαρομενο κολο χονι τους
προκειτε για μελος με περγαμηνες στο πηδημα
![]()