Νέα

Γυναίκες με πολλούς άντρες φίλους (δίχως σεξ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.897
Πόντοι
266
Γνωρίζετε τέτοιες;
Εγώ αρκετές.
Ξέρω μία, 40 φεύγα, που έχει πραγματικά δεκάδες φίλους άντρες.
Και δεν έχει σχέση. Συμφωνα με όσα μπορώ να ξέρω, δεν έχει σχέση, και δεν πηδιέται με κανέναν.
Πανε πολλά χρονια που είχε μια σχέση...
Γυναίκες φίλοι ελάχιστες. Αλλα από άντρες, να φανε κι οι κοτες.

Εσείς πως το βλέπετε αυτό το γεγονός;
Πως τις ψυχολογείτε αυτές τις γυναίκες, με βάση αυτό το γνώρισμα;
Εμενα μου φαίνεται ότι θέλουν απλα κάποιο boost αυτοπεποίθησης, και γενικώς τους 'παίζουν' ή θέλουν να νιώθουν ότι έχουν 'επιλογές',
αλλα με κανένα τίποτε όμως.
Ακόμη και να γινει κάτι με κάποιον μια φορα το χρόνο, δεν θεωρώ ότι λέει και κάτι.
Κάτι βάση, μονες τους, και άπειροι άντρες φίλοι.
Γνωστοί από τα επαγγελματικά, φίλοι από παλιά, και πάει λέγοντας.

Οκ, ακόμη κι οι ίδιες οι γυναίκες το λένε, ότι δύσκολα να γινει φιλια με άλλη γυναικα.
Αλλα και αυτό το πράγμα, να έχει μια γυναικα ένα καρνέ με εκατοντάδες άντρες φίλους,
και μια να στέλνει μήνυμα στον έναν, μια να μιλα με τον άλλον,
μια να πίνει καφέ με τον έναν, άλλοτε να πάει για καλοκαιρινό μπάνιο με τον άλλον,
ε δεν την θεωρώ και πολύ νορμάλ κατάσταση,
και το πως το βλέπω, το είπα πιο πάνω.

Βεβαια, από κάτι σιγανοπαπαδιές, ίσως είναι αυτές πιο ξεκάθαρες.
Τι να το κάνω να το παίζει η άλλη 'ντροπαλή' με τους άντρες,
και να κάνει τα χίλια μύρια.
Καλύτερα ντόμπρα πράγματα.
Αλλα και το άλλο άκρο, με κανέναν τίποτε, και 'κομπολόι' τόσοι άντρες,
ανεξάρτητα αν την βρίσκουν γοητευτική ή όχι (αυτή το παιχνιδάκι της το κάνει πάντως, ανεξάρτητα αν πολλοί της μιλάνε ίσα μην τους κάτσει για κανένα γρηγορο, αλλα ούτε κι αυτό συμβαίνει τελικά, και μένουν με το πουλι στο χέρι),
δεν μου φαίνεται 'φυσιολογικό'.

Εσείς πως τις βλέπετε αυτές τις καταστάσεις;

Morfeas1984

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2020
Like
200
Πόντοι
0
Ελα φιλε πες αληθεια.Η 40αρα ειναι γκομενα σου και επειδη εχει πολλους αντρες φιλους φοβασαι μην στην γλεντησουν:cheesy:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.671
Αυτη μπορει να τους βλεπει φιλικα οπως λεει αλλα οι τοσοι πολλοι φιλοι που εχει στανταρ θα την βλεπουν ερωτικα.
Πολλοι θα την γουσταρουν κατα βαθος.
Τωρα η συγκεκριμενη για να μην κανει σχεση η φαση με κανενα καποιο λακο εχει φαβα,δεν ειναι φυσιολογικο.
Με τοσους φιλους η εννοια αντρας εχει αλλιωθει στα ματια της οποτε ισως εχει καποια αλλα στανταρς για τον συντροφο της.
Παντως πιστευω δεν αξιζει να ασχολεισαι μ ετη συγκεκεριμενη γιατι σίγουρα θα κρυβει κουσουρια απο πισω τα οποια ουτε καν πρεπει να ψαξεις ποια θα ειναι.
Οσο λιγοτερους φιλους εχει μια γυναικα τοσο καλυτερο γιατι δεν ξερει πως σκεφτονται οι αντρες.
Αν ειναι καλο κομματι χωσου χυμα οτι την γουσταρεις κλπ και αν σου δωσει χειλοπιτα ντιλιτ και φευγεις

• Like
Αντιδράσεις: cool11

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
[quote author=cool11 link= ]Γνωρίζετε τέτοιες;
Εγώ αρκετές.
Και δεν έχει σχέση. Συμφωνα με όσα μπορώ να ξέρω, δεν έχει σχέση, και δεν πηδιέται με κανέναν.
Πανε πολλά χρονια που είχε μια σχέση...
Γυναίκες φίλοι ελάχιστες. Αλλα από άντρες, να φανε κι οι κοτες.

Εσείς πως το βλέπετε αυτό το γεγονός;
Πως τις ψυχολογείτε αυτές τις γυναίκες, με βάση αυτό το γνώρισμα;
Εμενα μου φαίνεται ότι θέλουν απλα κάποιο boost αυτοπεποίθησης, και γενικώς τους 'παίζουν' ή θέλουν να νιώθουν ότι έχουν 'επιλογές',
αλλα με κανένα τίποτε όμως.
Ακόμη και να γινει κάτι με κάποιον μια φορα το χρόνο, δεν θεωρώ ότι λέει και κάτι.
Κάτι βάση, μονες τους, και άπειροι άντρες φίλοι.
Γνωστοί από τα επαγγελματικά, φίλοι από παλιά, και πάει λέγοντας.

Οκ, ακόμη κι οι ίδιες οι γυναίκες το λένε, ότι δύσκολα να γινει φιλια με άλλη γυναικα.
Αλλα και αυτό το πράγμα, να έχει μια γυναικα ένα καρνέ με εκατοντάδες άντρες φίλους,
και μια να στέλνει μήνυμα στον έναν, μια να μιλα με τον άλλον,
μια να πίνει καφέ με τον έναν, άλλοτε να πάει για καλοκαιρινό μπάνιο με τον άλλον,
ε δεν την θεωρώ και πολύ νορμάλ κατάσταση,
και το πως το βλέπω, το είπα πιο πάνω.

Βεβαια, από κάτι σιγανοπαπαδιές, ίσως είναι αυτές πιο ξεκάθαρες.
Τι να το κάνω να το παίζει η άλλη 'ντροπαλή' με τους άντρες,
και να κάνει τα χίλια μύρια.
Καλύτερα ντόμπρα πράγματα.
Αλλα και το άλλο άκρο, με κανέναν τίποτε, και 'κομπολόι' τόσοι άντρες,
ανεξάρτητα αν την βρίσκουν γοητευτική ή όχι (αυτή το παιχνιδάκι της το κάνει πάντως, ανεξάρτητα αν πολλοί της μιλάνε ίσα μην τους κάτσει για κανένα γρηγορο, αλλα ούτε κι αυτό συμβαίνει τελικά, και μένουν με το πουλι στο χέρι),
δεν μου φαίνεται 'φυσιολογικό'.

Εσείς πως τις βλέπετε αυτές τις καταστάσεις; [/quote]

Πραγματικά ρεεέεεεεε τύπε πιστεύεις ακόμα πως μπορεί να υπάρξει φιλιά μεταξύ μιας γυναίκας κι ενός άντρα;;;; :think:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.729
Πόντοι
3.936
[quote author=cool11 link= ]Γνωρίζετε τέτοιες;
Εγώ αρκετές.
Εσείς πως τις βλέπετε αυτές τις καταστάσεις; [/quote] Κλασσική περίπτωση ελλεεινίδας.. Αν βλέπεται.. και καβάλα να την δεις σε παρτυ με ούζα θα σου πει δεν είναι αυτό που βλέπεις.. θα έχει τους κρυφούς γαμιάδες της στην ατζέντα και θα κάνει της ξεπέτες της στα χοτέλια ημιδιαμονής.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.462
Πόντοι
3.296
Σε αυτό το φαινόμενο μάγκες δε φταίνε τόσο οι γυναίκες

Φταίνε οι άνδρες που δέχονται να είναι φίλοι μιας γυναίκας.

Όταν μια γυναίκα σου προτείνει να είστε φίλοι είναι σα να σου λέει με άλλα λόγια:''Θες να περιμένεις στην ουρά μη και γλείψεις κανα κοκκαλακι αν περισσέψει από τα a males που με ξεμουνιάζουν?''

Είναι μια πρόταση άκρως υποτιμητική και ευνουχιστική για τον άνδρα και προσωπικά δε θεωρώ πραγματικά αρσενικά όσους αποδέχονται να είναι φίλοι με κάποια που τους γυάλισε.

Για μένα οι γυναίκες είναι δυο κατηγοριών

Αυτές που γουστάρω και άρα ασχολούμαι μαζί τους για να πηδήξω και αν όχι ακολουθεί διαγραφή και εκείνες που δε γουστάρω οπότε και δεν ασχολούμαι καν μαζί τους.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.897
Πόντοι
266
Πραγματικά ρεεέεεεεε τύπε πιστεύεις ακόμα πως μπορεί να υπάρξει φιλιά μεταξύ μιας γυναίκας κι ενός άντρα;;;; :think:

Οχι βεβαια!
Ειναι θεμα χρονου, ο ενας απο τους δυο να δει τον αλλο ερωτικα!

Υπεροχη αναλυση εδω (για ολα υπαρχει τεκμηριωση απο τον coach red pill)

Αλλα εσυ πως θα το ελεγες, οτι με ολους εχει επαφη, αλλα απο σχεση τιποτε;
(και μη μου πεις οτι πηδιεται με ολους αυτους, γιατι σου λεω οτι δεν το κανει. το αν κανει μια φορα το χρονο, ισως και πολυ λεω, αλλα δεν αλλαζει την συνολικη εικονα που λεω. Απειροι αντρες φιλοι, σεξ 0, επικοινωνια τακτικη με ολους)
Εσεις πως θα το ονοματιζες; Εγω το ειπα, γιατι δεν βρισκω αλλον ορο να εκφραζει την κατασταση καλυτερα, ως 'φιλία'.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.901
Πόντοι
3.846
Εξαρτάται τι εννοούμε "φίλοι". Μήπως εννοείς γνωστοί, κάνω παρεά ή κάτι τέτοιο; Αν γυναίκα είναι μπάζο κάνει παρεά με τους άντρες που γαμάνε άλλες. Αν δεν είναι μπάζο, δύο είναι οι περιπτώσεις.

1. Είναι από αυτές τις υποκρίτριες που δηλώνουν "εγώ έχω κάνει σεξ με όλους τους φίλους μου" κάτι που αποτελεί επικό ψέμα. Μια γυναίκα που το λέει αυτό εννοεί ότι πηδιέται με όποιον θέλει ,όποτε θέλει και αν θέλει, και κάνει σχέση με όποιον θέλει. Δηλαδή έχει όλες τις επιλογές. Και να είσαι σίγουρος ότι για να μην την κάνει παρεά καμία γυναικα, πολύ πιθανό να τους έχει φάει τους γκόμενους. Επίσης οι πολύ εύκολες δεν έχουν γυναίκες φίλες.

2. Δεν πηδιέται με κανένα, αυτό που λες φιλία είναι ότι απλά βρίσκονται και λένε καμιά μαλακία να περάσω η ώρα. Η γυναίκα απλά δε θέλει κανέναν άντρα στη ζωή της για δικούς της λόγους. Υπάρχουν γυναίκες που ζουν έτσι. Κάποια λιγούρια θα την κάνουν παρέα μήπως τους κάτσει και θα κοιτάνε και αλλού και κάποιοι θα την κάνουν παρέα μήπως τους γνωρίσει καμια φίλη που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκας. Το ένα μέλος θα βλέπει ερωτικά το άλλο κάποια στιγμή.

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Όχι πια φίλοι μόνο σεξ :confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ενα σωρο ξερω

attention whores που κατα βαθος ξερουν οτι οι τυποι γυρω τους γουσταρουν , αλλα επειδη δε βρισκουν αυτο που θελουν, εχουν αυτο το μικρο ασκερι πυρφορων να τις πολιορκει για να νιωθουν καλυτερα.

Δε ξερω τι ειναι πιο σιχαμενο, αυτες? η οι πυρφοροι απο γυρω. Οι οποιοι πυρφοροι οταν η τυπισα βρισκει κανα γκομενο τον θαβουν και μετα την παρηγορουν αν την παρατησει.

Πολλες φορες μετα απο χρονια, οταν πλεον εχει φαει τα χιλιομετρα πουτσας η συγκεκριμενη βολευεται με εναν απο αυτους για να τον ελεγχει.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.011
Πόντοι
216
Ρε μάγκες θέλει και πολύ μυαλό;
Ο άντρας που έχει πολλές φίλες και αράζει συνέχεια μαζί τους και δεν γαμάει, τι είναι;
Μήπως αδερφή;

Άρα η γυναίκα που έχει πολλούς φίλους και δεν πηδιέται μαζί τους τι είναι;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.958
Πόντοι
4.546

Όταν μια γυναίκα σου προτείνει να είστε φίλοι είναι σα να σου λέει με άλλα λόγια:''Θες να περιμένεις στην ουρά μη και γλείψεις κανα κοκκαλακι αν περισσέψει από τα a males που με ξεμουνιάζουν?''

Είναι μια πρόταση άκρως υποτιμητική και ευνουχιστική για τον άνδρα και προσωπικά δε θεωρώ πραγματικά αρσενικά όσους αποδέχονται να είναι φίλοι με κάποια που τους γυάλισε.

Αυτές που γουστάρω και άρα ασχολούμαι μαζί τους για να πηδήξω και αν όχι ακολουθεί διαγραφή και εκείνες που δε γουστάρω οπότε και δεν ασχολούμαι καν μαζί τους.
Ακραίος αν και τίμιος όπως σου έχω αναφέρει στο παρελθόν....μπορείς όμως να διευκρινίσεις τη λέξη "ασχολούμαι"? Εννοείς να κάνεις χάρες και εξυπηρετήσεις μέχρι να σου κάτσει ή απλά να μιλάς και να βγαίνεις για κανά καφέ?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.011
Πόντοι
216

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.462
Πόντοι
3.296
Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση.

Πώς εν έτη 2020 υπάρχει ακόμη γυναίκα που θα προτείνει στον άνδρα φιλία.

Εμείς τους το έχουμε επιτρέψει.

Κανονικά δε θα πρεπε να περνα αυτη η φραση απο το μυαλο της γυναικας.

Επισης ελεος με αυτες που το παιζουν εξω καρδια και κοινωνικες και χαλαρες στο να βγουν με καποιον χωρις να τον γουσταρουν.

Μου χει τυχει τυπισσα να μιλησουμε να κανονισουμε να βρεθουμε για περιπατο και μετα με καλεσε σπιτι της.Εκει οταν εκανα κινηση τραβηχτηκε και μου ειπε να μεινουμε φιλοι.

Εννοειται αρνηθηκα ευγενικα βεβαια γιατι δεν ηταν αγενης μαζι μου και την εκανα με την απορια τι στον πουτσο ηθελε απο μενα αμα δε με γουσταρε.

Παντως η ιδια το εκτιμησε που της εκανα τετοια ξηγα.

Της ειπα δεν μπορουμε να μαστε φιλοι και να σε βλεπω και να μου πρηζεται απο καυλα.
Αλλωστε υπαρχει κανεις που του αρεσει να μην τον γουσταρει εκεινη που γουσταρει αυτος;

Και ειπε :σπανιζουν οι τοσο ξεκαθαροι ανδρες.

Της εβαλα χ και πηγα παρακατω

Απλα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.462
Πόντοι
3.296

Ακραίος αν και τίμιος όπως σου έχω αναφέρει στο παρελθόν....μπορείς όμως να διευκρινίσεις τη λέξη "ασχολούμαι"? Εννοείς να κάνεις χάρες και εξυπηρετήσεις μέχρι να σου κάτσει ή απλά να μιλάς και να βγαίνεις για κανά καφέ?
Αδερφέ Mpratan,
εννοώ πως ρίχνω μαύρη πετρα φιλε

Αν δε δω φως οτι θα πηδηξω δλδ,γεια σας.

Να κανω χαρες για να πηδηξω το βρισκω υποτιμητικο και λαθος

Αλλα ουτε για ενα καφε θα πηγαινα.Θα μου κοστιζε να τη γουσταρω κι αυτη να με απορριπτει διαρκως με το συνολο της στασης της.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.958
Πόντοι
4.546

Αδερφέ Mpratan,
εννοώ πως ρίχνω μαύρη πετρα φιλε

Αν δε δω φως οτι θα πηδηξω δλδ,γεια σας.

Να κανω χαρες για να πηδηξω το βρισκω υποτιμητικο και λαθος

Αλλα ουτε για ενα καφε θα πηγαινα.Θα μου κοστιζε να τη γουσταρω κι αυτη να με απορριπτει διαρκως με το συνολο της στασης της.
Αυτό με τις χάρες συμφωνώ και εγώ. Αν και κάποια στιγμή στη ζωή μου είχα φτάσει να κάνω χάρες και να είμαι μουνόδουλος με σκοπό να γαμήσω (τραγική ειρωνεία δε γάμησα), όπως άλλωστε πιστεύω ότι όλοι οι άντρες τουλάχιστον μια φορά το έχουν κάνει. Όσον αφορά τον καφέ, προσωπικά είμαι οκ, με την προϋπόθεση ότι δεν έχω κάποια σεξουαλική επιθυμία για αυτήν. Είμαι της άποψης ότι ένας καφές δεν κοστίζει κάτι, άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι σου φυλάει η μοίρα και από που θα σου έρθει η "έκπληξη".

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
188
Like
57.694
Πόντοι
40.423
@cool11#
μαστορα βαλε καμια photo να δουμε και δωσε κανενα social info, να δουμε αν αξιζει να πεταλωσουμε τον ψυλλο, γιατι σε βλεπω ολο θεματακια ανοιγεις καθε βδομαδα.
κανε δηλαδη ολοκληρωμενη δουλεια.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.387
Πόντοι
1.706
Είναι η ακριβώς αντίστοιχη περίπτωση με τους άντρες που έχουν πολλές φίλες αλλά δε γαμάνε καθόλου.:confused: .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.958
Πόντοι
1.706
Ενα σωρο ξερω

attention whores που κατα βαθος ξερουν οτι οι τυποι γυρω τους γουσταρουν , αλλα επειδη δε βρισκουν αυτο που θελουν, εχουν αυτο το μικρο ασκερι πυρφορων να τις πολιορκει για να νιωθουν καλυτερα.

Δε ξερω τι ειναι πιο σιχαμενο, αυτες? η οι πυρφοροι απο γυρω. Οι οποιοι πυρφοροι οταν η τυπισα βρισκει κανα γκομενο τον θαβουν και μετα την παρηγορουν αν την παρατησει.

Πολλες φορες μετα απο χρονια, οταν πλεον εχει φαει τα χιλιομετρα πουτσας η συγκεκριμενη βολευεται με εναν απο αυτους για να τον ελεγχει.

Μιλάς την γλωσσα της αληθειας τυπε

Ουγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom