Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ραφαελαποια παικτια του bechelor ειναι αυτη στις εικονες;
ναι βολκανο εχει οπως και κωλαρα.επειδη εχω μονιμη προσωπαγνωσια δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι η ραφαελα
αλλα εχει τοσο μεγαλα βυζια η ραφαελα;; μπραβοο
Βασικά δεν μοιάζει με καμία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ποσταρε φωτογραφίες μιας άγνωστης ο τύπος.επειδη εχω μονιμη προσωπαγνωσια δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι η ραφαελα
εχει γινει ρετουσαρισμα στις φωτογραφιες.Βασικά δεν μοιάζει με καμία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ποσταρε φωτογραφίες μιας άγνωστης ο τύπος.επειδη εχω μονιμη προσωπαγνωσια δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι η ραφαελα
Η Ραφαέλα έχει βυζιά αλλά έχει και μια μύτη που καρφώνει κεφτέδες![]()
Τι ρετουσαρισμα ρε τύπε; Μάλλον έγινε μεταμόσχευση προσώπου. Η Ραφαέλα έχει σκατοφατσα ενώ η κοπέλα στις φώτο έχει συμπαθητική φάτσα. Καμία σχέση.εχει γινει ρετουσαρισμα στις φωτογραφιες.Βασικά δεν μοιάζει με καμία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ποσταρε φωτογραφίες μιας άγνωστης ο τύπος.επειδη εχω μονιμη προσωπαγνωσια δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι η ραφαελα
Κοιτα την πρωτη που εβαλε,εγω απο εκει αναγνωρισα οτι ειναι ραφαελα,τωρα αν ειναι καποια που της μοιαζει παω πασο μιας και παιζει στις φωτογραφιες μεγαλο ρετουσαρισμα
Επειγόντως οφθαλμίατρο τύπεΗ Ραφα είναι
εχει γινει ρετουσαρισμα στις φωτογραφιες.Βασικά δεν μοιάζει με καμία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ποσταρε φωτογραφίες μιας άγνωστης ο τύπος.επειδη εχω μονιμη προσωπαγνωσια δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι η ραφαελα
Κοιτα την πρωτη που εβαλε,εγω απο εκει αναγνωρισα οτι ειναι ραφαελα,τωρα αν ειναι καποια που της μοιαζει παω πασο μιας και παιζει στις φωτογραφιες μεγαλο ρετουσαρισμα
The bachelor: Η φωτό που καίει τον Βασιλάκο - Ήταν κομπάρσοι αυτοί που είδαμε και όχι οι γονείς του.
Είναι άσχημη ρε φίλε όμως
εχει κωλαρα παντως η Ραφαελα