1belkinjo2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
Αν ειναι εκει δοκιμασε Βαλια
Αστεράκι. Η αδυναμία μου...
Αν ειναι εκει δοκιμασε Βαλια
adelfe tha pao tr eimai apo londinopls pes mou pos pezetai h fash mporo na pao monos mou pls pes mΣυναγωνιστες καλησπερα . Ειμαι νεος στο αθλημα και ψαχνω κωλομπαρα με μιλφ μεσα καθως αυτες ειναι η αδυναμια μου .Εχει κανεις να μου προετεινει τοποτα .Επισης πως παιζεται η φαση εκει μεσα ?
Καλα μιλφο-γκιλφ εχει το Κιςς και το Λαιφ στο Περιστερι.
adelfe tha pao tr eimai apo londinopls pes mou pos pezetai h fash mporo na pao monos mou pls pes mΣυναγωνιστες καλησπερα . Ειμαι νεος στο αθλημα και ψαχνω κωλομπαρα με μιλφ μεσα καθως αυτες ειναι η αδυναμια μου .Εχει κανεις να μου προετεινει τοποτα .Επισης πως παιζεται η φαση εκει μεσα ?
Καλα μιλφο-γκιλφ εχει το Κιςς και το Λαιφ στο Περιστερι.
Επίσκεψη στη Τρούμπα προχθές. Σκορπίος 3 κοπέλες ολες οβερ 60. Φαντασια και μπλου ναιτ 5-6 κοπελες σχεδόν όλες αδιάφορες. Ειδά κανα δυο καλά στο λευκές νύχτες αλλά δεν πήγα γιατί δεν υπήρχε άλλος πελάτης και οι κοπέλες το κολοβαράγανε απ'έξω. Γενικά μια παρακμή υπάρχει παντού και δυστυχώς δεν βλέπω να γίνονται αλλαγές ούτε στη συμπεριφορά των κορασίδων αλλά ούτε και στη διαχείρηση. Μπαμπυ γκολντ τα ίδια. Μέτριες παρουσίες που δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω απο κανα χουφτωμα. Οπού πάω πετυχαίνω σνομπαριες που ακόμα και μετά το δεύτερο τρίτο δεν καθόνται για καμιά φάση η τελειώς σαβούρες που δεν αξίζουν ούτε για ένα ποτό. Περίμενα οτι μετά από την πτώση που είχε η νύχτα το τελευταίο καιρό θα έβλεπα πιο πρόθυμες συμπεριφορές. Πείτε ρε παιδιά κανα μαγαζί με πρόθυμες γιατί κοντεύω να σαλτάρω.
φιλε vasili 2500 ενδιαφερομαι για την Νανά απο το χαλαρα στειλε pm
Χαιρετω τον Αρχηγοςτης καβλας τον Προγκηπα της μπαρας. Φιλε η Τανια επεστρεψε Χαλαρα και ειναι μαχιμη τσεκαρε νημα Τα πιο ξεκωλα μπαρ της Αθηνας με παραθεση φιλος ΑNDREIOS και με φωτο απο ναναεωμενη και αδυνατισμενη. Περιμενω Βυζολαγνο για μεγαλη καταδρομικηΤο χαλαρα στη Κυπρου λειτουργει ;;;
Ενημερωση απο Κυρ-Βαγγελη που εχει παει μια φορα πυρφοραδικο δε γινεται παιχνιδι καθολουΕπεσα χτες πανω σε ενα μπαρακι (avenzo αν θυμαμαι καλα το ονομα του) απεναντι απο το κωτσοβολο στη Μεταμοργωση - Ν Ιωνια. Ειχε πανω απο 5 κοπελες στα τραπεζια του και περιμεναν. Ξερει κάποιος κατι για αυτό?
Φίλε η Δώρα μάχιμη, πώς την είδες; Από εμφάνιση - κιλά στα ίδια;Περασμα τις προαλλες απο Pub 65 βραδυ μετα την βροχη. Το ροστερ καμμια σχεση με πριν ελειπαν η Λιτσα και η Αλεξανδρα. Μια μελαχροινη βυζαρου που μαλλον ηταν η Δωρα ειχε διπλαρωσει καποιον στον καναπε. Με πλησιασαν 2 που ουτε βλεποντουσαν και τελικα κερασα την Σοφια. Εχει χαλασει αρκετα σε σωμα και προσωπο. Καταληξαμε στην γωνια να μου παιρνει τσιμπουκι και να της τα δινω στο στομα. Στο σκαμπο ακριβως απο πισω μου πλατη ηταν ενας τυπος πιωμενος εντελως δεν ξερω αν καταλαβε κατι..
Αρχηγος!!Περασμα τις προαλλες απο Pub 65 βραδυ μετα την βροχη. Το ροστερ καμμια σχεση με πριν ελειπαν η Λιτσα και η Αλεξανδρα. Μια μελαχροινη βυζαρου που μαλλον ηταν η Δωρα ειχε διπλαρωσει καποιον στον καναπε. Με πλησιασαν 2 που ουτε βλεποντουσαν και τελικα κερασα την Σοφια. Εχει χαλασει αρκετα σε σωμα και προσωπο. Καταληξαμε στην γωνια να μου παιρνει τσιμπουκι και να της τα δινω στο στομα. Στο σκαμπο ακριβως απο πισω μου πλατη ηταν ενας τυπος πιωμενος εντελως δεν ξερω αν καταλαβε κατι..
Κι εγώ κάτι τέτοιες μαλακίες κάνω κι αν μας πάρουν χαμπάρι οι αρνητές του ιού τη γαμήσαμε, θα μας παρουσιάζουν σαν ζωντανά παραδείγματα της μη ύπαρξης του ιού λόγω της δραστηριότητάς μας σ' αυτά τα ευαγή ιδρύματαΕιμαι 90% σιγουρος οτι ηταν η Δωρα γιατι δεν την ειδα καλα στο προσωπο. Αλλα ηταν ο ιδιος σωματοτυπος και τα ιδια βυζομομπαλα απλα ειναι πιο μελαχροινη στο μαλι και με καποια κιλακια παραπανω. Ειχε βαλει κατω εναν τυπο στον καναπε και τον ειχε αρχισει στα γλωσσοφιλα. Οση ωρα τα ελεγα με την Σοφια μονο στα γλωσσοφιλα μεινανε.
Μην ανυσηχεις αρχηγε μου οσοι πηγαμε φανταροι γλυτωσαμε απο συφιλη, βλενορροια, σταφυλοκοκκο και φυματιωση ο ιος θα μας κανει κατι? Ποσο δικιο ειχε παλιος συναγωνιστης που ειχε μπανερ "πινω μουνοζουμια και χαιρω ακρας υγειας"Κι εγώ κάτι τέτοιες μαλακίες κάνω κι αν μας πάρουν χαμπάρι οι αρνητές του ιού τη γαμήσαμε, θα μας παρουσιάζουν σαν ζωντανά παραδείγματα της μη ύπαρξης του ιού λόγω της δραστηριότητάς μας σ' αυτά τα ευαγή ιδρύματα![]()