pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τρεις φορες ποσταρες, γραφειο νομιζω
Αφού τής τα κάνανε τσουρέκια οι λακαμαδες της αρχοντομούνας..Δυστυχώς παικταράδες μου επιβεβαιώνω το προσωρινο(?) Stop της Svetas μας...???
Δυστυχώς παικταράδες μου επιβεβαιώνω το προσωρινο(?) Stop της Svetas μας...???
Δυστυχώς παικταράδες μου επιβεβαιώνω το προσωρινο(?) Stop της Svetas μας...???
τι λες ρε μεγαλε?
παθαμε τετοια ζημια?
εβαλα ηδη τη γατα μου να κλαιει.
Αφού τής τα κάνανε τσουρέκια οι λακαμαδες της αρχοντομούνας..Δυστυχώς παικταράδες μου επιβεβαιώνω το προσωρινο(?) Stop της Svetas μας...???
Θείο..Και μια συμβολικη καταληψη στο ρωσσικο προξενειο .
την παρακολουθεις??? για πες???? ετσι και αλλιως εσυ ΠΟΤΕ δεν θα την ξαναΚαι πια ηταν αυτη που εφευγε χτες το απογευμα φρεσκογαμημενη απι το μπιλ;; μη μασατε διυλευει κανονικοτατα οπως και οι φιλες της πιυ κανει παρτουζες μονο που εχει δικο της κυκλο απανταει στα τηλεφωνα που εκεινη θελει
etsi πεσταΠαλι βρομισε σκατιλα το νιμα απο τη χοντρη κουραδα δεν μπορει να χωνεψει οτι τον παρατησαν ολες οι πουτανες και ξεμεινε με κατι σοβιετικες πατσογριες να μαζευει εικοσαρικακια και μιλαει για παρακολουθησεις ο κυπατζης δεν μπορω αλλο τη βρομα του βγενω στο μπαλκονι να παρω αερα
Πεστα στην χοντροκουραδαΠαλι βρομισε σκατιλα το νιμα απο τη χοντρη κουραδα δεν μπορει να χωνεψει οτι τον παρατησαν ολες οι πουτανες και ξεμεινε με κατι σοβιετικες πατσογριες να μαζευει εικοσαρικακια και μιλαει για παρακολουθησεις ο κυπατζης δεν μπορω αλλο τη βρομα του βγενω στο μπαλκονι να παρω αερα
ελα να μου τα πεις εσυ απο κονταΠεστα στην χοντροκουραδαΠαλι βρομισε σκατιλα το νιμα απο τη χοντρη κουραδα δεν μπορει να χωνεψει οτι τον παρατησαν ολες οι πουτανες και ξεμεινε με κατι σοβιετικες πατσογριες να μαζευει εικοσαρικακια και μιλαει για παρακολουθησεις ο κυπατζης δεν μπορω αλλο τη βρομα του βγενω στο μπαλκονι να παρω αερα
δεν τσακωνομαι ποτε με τους κλωνους που συγχρόνως ειναι και τζαμπατζηδες.... ζητωντας τσαμπα γαμησια για να βαλουν κριτικη και να χτυπιούνται ολη την ημερα μεσα στο νημα της κοπελας ...απλως ξεβρακωμα φουλΕιδες τι γινεται ρε Τασο. Τσακώνεσαι με τον gari και παιρνει θαρρος και το σαπιο μουνι.
αυτη ειναι μαμβα η κανω λαθοςΞερουμς πως κλεινουμε με αυτη; εχω μαθει ειναι με κλειστο κλειστο και συστασεις. Εχει κανεις τηλ;