Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.581
- Πόντοι
- 201
δεν έχει ύφασμα το μαγιο για να κρατήσει, τετοιες βυζάρες για να τις φυλακίσειιιιιιιιιιιιιι!
το να τη γαμήσουμε δυσκολάκι...η τύπισσα είναι καπαρωμένη από τον Αλεξ τον Κοψιάλη και πιο πριν ήταν με τον Ηλία Βρεττό...δε χτυπάει όπου κ όπου...απλά ανέφερα με το σκεπτικό κάτι που φαντάζει τώρα θελκτικό πως θα γίνει πρόβλημα σε λίγα χρόνια...
Τώρα εξηγείται γιατί είχαν μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τα βυζιά της τον τελευταίο καιρόΤο γκαστρωσε το Σοφακι μέσα στην καραντίνα ο αλήτης ο Κοψιαλης. Έτοιμη για νοικοκυρεμα
Το γκαστρωσε το Σοφακι μέσα στην καραντίνα ο αλήτης ο Κοψιαλης. Έτοιμη για νοικοκυρεμα
Σε 2 χρονια τα ξαναλεμε...
Πόσο να αντέξει κι αυτός πια; Της τα έδωσε όλα μέσα. Ο καθένας μας θα το πάθαινε.Το γκαστρωσε το Σοφακι μέσα στην καραντίνα ο αλήτης ο Κοψιαλης. Έτοιμη για νοικοκυρεμα
Δεν τη κοβω να γκαστρωθηκε .... Την εχω για πιο εξυπνη απο το να κατσει να της τα αδειασει ο αμπαλος. Ειναι καιρο τωρα με τεραστια βυζια. Αν ομως κ οντως εγινε, ή ηλιθια ειναι ή καποιο λακκο εχει η φαβα.... Να ερωτευτηκε τον βλακα χλωμο το κοβω![]()
Δεν τη κοβω να γκαστρωθηκε .... Την εχω για πιο εξυπνη απο το να κατσει να της τα αδειασει ο αμπαλος. Ειναι καιρο τωρα με τεραστια βυζια. Αν ομως κ οντως εγινε, ή ηλιθια ειναι ή καποιο λακκο εχει η φαβα.... Να ερωτευτηκε τον βλακα χλωμο το κοβω![]()
την έχει στο τικ τοκ να κάνουν ultrasonic με κοιλάρα 5 μηνών .Μήπως ο παπαρας είναι κανένας κληρονόμος , την είχα για goldigger
![]()