Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
o αλλος σαν τον αντετοκουμπο ητανε καμια ομορφια για μοντελο και τον περασαν γιατι ηταν μαυρος
Κόκορα το πήρες πάνω σου το μου φαίνεται επειδή έβαλες το 1ο βίντεο της ποκερούς και μας έχεις φλομώσει στις μαλακίες...ούτε η Αλεξανδράκη είναι αυτή, ούτε η Κιοσσε είναι στο άλλο, ούτε η ποκερού είναι στο υποτιθέμενο 2ο part
Τυπε κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει γραφειο του μπου εκεί στα γυρίσματα και σε αυτές που κόβονται να περνάνε απευθείας τεστ βιζιτας. Και άμεσα να ενημερώνεται το σαιτ με τις τιμουλες..Κοριτσια μην κλατε- υπαρχει παντα μια θεση στο next top bordel![]()
Άσε στούς επαϊωντες τά δύσκολα καί ψαξου για τραβελια .Κόκορα το πήρες πάνω σου το μου φαίνεται επειδή έβαλες το 1ο βίντεο της ποκερούς και μας έχεις φλομώσει στις μαλακίες...ούτε η Αλεξανδράκη είναι αυτή, ούτε η Κιοσσε είναι στο άλλο, ούτε η ποκερού είναι στο υποτιθέμενο 2ο part

Έλα κάτι δωρεάν λεβέντη μου..Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κοκορίνο. Μην ανησυχείς βρε κουτό δεν θα χάσεις σε δημοφιλία επειδή πόσταρες 3 4 παπάτζες με στόχο να το παίξεις ψαγμένος
Μπα ο walton είναι άτυπος...σαν γέροντας κλείνω προς Henry miller.Να σαι καλά γέροντα. Βλέπω πάντως ότι έχεις μελετήσει Douglas Walton και Ad Hominem Arguments... θα περίμενα κάτι καλύτερο βέβαια αλλά μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας
[/quote]Στηρίζω ξανθιωτισσα.... Να το κατεβάσουμε στην Αθήνα να το προωθήσουμε το πιπίνι...![]()