Απογευματινή επίσκεψη, χθες, στο Φυλής 71Β. Δούλευε η Λίζα, η γνωστή κοπέλα από την μοντέλο-αλυσίδα, η οποία με κέρασε μία από τις πιο ξεγυρισμένες φόλες της 24ετής καριέρας μου. Πέρασμα καπότας και πίπα σε πεσμένο πούτσο, 0 προκαταρκτικά και αποστειρωμένο γαμήσι στα τέσσερα, με την ίδια να φοράει μάσκα. Το επικό ήταν, ότι καθώς τελείωνα, ξάπλωσε απότομα, με αποτέλεσμα να με βγάλει ακαριαία από μέσα της, ενώ έχυνα ακόμα! Φόρεσε γρήγορα το εσώρουχό της και έφυγε τρέχοντας, κλείνοντας με δύναμη την πόρτα, πίσω της! Έκλαψα ένα 20ρικο και για αυτό, της εύχομαι να την βρουν παγωμένη!
Περιέργως την έχω πάρει 3 φορές με μεγάλη χρονική αποσταση η μια από την άλλη φορα
1η φορά στο φυλής 66 στο στενό μπουρδελάκι:΄Ηταν πριν 1 χρόνο.Πριν χτίσει το όνομα της φόλας.
Τη βλέπω μου αρέσει εμφανησιακά,λέω οκ. Δίνω το παράβολο των 20,μπαίνει μετά από λίγο στο δωμάτιο με μαύρες ζαρτιέρες ενώ στο σαλόνι δε τις φόραγε και είπα wtf? κάποιο τζίνι άκουσε κάποια κρυφή μου επιθυμία?
πίπα καλούτσικη,2 στάσεις αλλαγή και χύσιμο χωρίς ιδιαίτερο φόλιασμα απλά με μια ξινίλα στη μούρη.
Παρ όλα αυτά επειδή έχυσα καλά και επειδή ότι ήθελα μου το κανε καλα χωρίς πολλά πολλά,δεν την απέκλεισα από τις επιλογές μου ακόμη.
2η φορά μετά από 1 μήνα από την 1η φορά:Πάλι στο Φυλής 66.Ήταν βιαστική και απότομη σε στυλ άντε τελείωνε.Εχυσα με ζορι και στο τελος της την ειπα.I you speak????Μου απευθύνθηκε με τα πολύ φτωχά αγγλικά της(μάλλον θα θελε να πει ΕΣΥ μιλάς σε μένα???)
3η φορά,ήταν βράδυ ήταν στο Φυλής 54 νομίζω όροφος και ήταν λίγο πριν την καραντίνα(Φλεβάρης 2020)
Μπήκα μόνο και μόνο γιατί η Φυλής ήταν σκέτη απελπισία σε μπάζα και επειδή τελείωνε η 2η βάρδια οπότε το ένα σπιτάκι μετά το άλλο άρχισαν να κλείνουν.Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και τη Νάνσυ της ίδιας μπουρδελοαλυσίδας,που είναι όμορφη και άξια να σχολά και αναθεμάτισα την τύχη μου.
Τεσπα πέρασα συνειδητοποιημένα πλήρως πως η κοπέλα είναι φόλα και απλά για να ξεφορτώσω τα χοντρά όπως και έγινε.
Στ'ησιμο στα 4 μετά από σύντομη πίπα τη γάμησα για 3 λεπτά έχυσα ενα ποταμι σπερματος που εκανε την καποτα σα σακουλα με γαλακτωμα και υστερα η κοπελα αποχωρησε με βιασυνη και αηδια απο το δωματιολεγοντας κατι στη γλωσσα της που δεν ηταν λογια αγαπης μαλλον κρινοντας απο τη μουρη της.
Φανταζομαι πως τωρα εχει χειροτερεψει περισσοτερο και ειλικρινά είναι κρίμα τέτοιο κορμί να έχει τόσο κακιά συμπεριφορά με τους πελάτες.
Θα είχε την 100 πλάσια πελατεία αν ήταν καλύτερη η συμπεριφορά της.
Τώρα όποτε τη βλέπω την αποφεύγω και μέσα μου λέω ''κρίμα το κορμί''