dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.357
- Πόντοι
- 4.765
Ποιός ξεφτίλισε ποιόν?Πωπω ξεφτιλισμαααα![]()

Άντε βάλε μας φώτο στο δωματιό σου την Αλβανίδα καθαρίστρια που πήγες μαζί της γιά καφέ

Ποιός ξεφτίλισε ποιόν?Πωπω ξεφτιλισμαααα![]()
Μετα το boost που ειχε πριν 18-20 χρονια, με χρημα ζεστο κ ετοιμο που ξυπνησε μια μερα κ βρηκε στον λογαριασμο του, και με αυτο το χρημα πηρε ακινητα και αμαξι,
απο κει κ μετα δεν εχει να επιδειξει πλεον τιποτα.
Μονο μιζερια και ποιοτητα ζωης κατω του μετριου.
Σιγα σιγα τον ξεπερασε σε ποιοτητα ζωης ο καθε μεταναστης.
Ελλάδα αν γυρίσει θα πάρουν το σπίτι της πρώην γυναίκας του γιατι θα σταματίσει να πληρώνει της δόσεις του δανείουΚαι εσύ όλη μέρα μέσα είσαι εκτός όταν κοιμάσαιγράφεις εδώ όλη μέρα, εντομεταξυ κοίτα μην κάνεις καμιά μαλακία και σε διώξουν
αναπολείς την πατρίδα ξέρω
![]()
πρεπει να συνεχισεις για να σκληραγωγηθει,Έχω παρατηρήσει ότι ο Μήτσος, ενώ έχει απεριόριστες αντοχές στα πασης φύσεως ξεφτυλικια, στο θέμα ΚΑΡΆΦΛΑ τρώει άσχημο σκάλωμα και κάνει τουμπεκα.
Μήπως δεν είναι fair play? Μήπως να το σταματήσω?![]()
Καλώς το παιδί της ξενιτιάς, το παιδι της περηφανης εργατιαςΠου ήσουν ρε μεγάλε? Δεν θα μας βάλεις τελικά φώτο από την κοπέλα στην φωτο?
αλλά τι να βγάλετε, αφού δεν σου κάτσε
εχω ένα φίλο στην Ελλάδα που έβγαλε άδεια σεκιουριτι και με ρωτάει αν με αυτήν μπορεί να γίνει συνεργάτης σου στην Γερμανια, κάνε ένα ψυχικό
μου είπε πως στα σεμινάρια που παρακολουθήσε για να βγάλει την αδεια ότι ήταν όλα τα κατεστραμενα ναυάγια εκεί πέρα, γέροι, μακροχρόνια άνεργοι
πάντως εσύ πρέπει να ανεβάσεις φώτο με γκόμενα από δωμάτιο και αμάξι, άιντε διαμέρισμα στο χαρίζουμε μην βγάλεις γιατί δεν έχεις εκεί πέρα
τι θέλετε ποια να δείτε στην τουαλέτα?
τι ψύχωση τι εμμονή είναι αυτή?
![]()
τι να πω δεν ξέρω, εγώ νόμιζα ότι οι μετανάστες ζουν καλα, αλλά έχετε αποκτήσει αρχαίες αντιλήψεις ότι να έχεις τουαλέτα είναι πολυτελεα, σα τα χωριά της Ελλάδας που ακουπιζαν τον κωλο με πέτρες γίνατε
και ζήλευαν τους Αθηναίους που είχαν τουαλέτα, δίκιο έχει τελικά ο Λάκης, στην Ελλάδα θα ήσασταν άστεγοι γιαυτό φύγατε και ανέχεστε τέτοιες συνθήκες εκεί
αν είχατε χαρτζιλίκι, ένα σπίτι, φαγητό, και ένα παπάκι έστω δεν θα φύγατε, εσείς παίζει να μην είχατε που να χεσετε, συνέχιζε εσύ τα μπλα μπλα, μέχρι να βάλεις φώτο που σου ζητήθηκαν δεν πρόκειται να ανεβάσει κάνεις τπτ
![]()
Ποιός ξεφτίλισε ποιόν?Από πότε δίνουν οι τράπεζες πλαστά λεφτά από τη μονόπολη
![]()
Οι πιστοποιημένες φωτό , έχουμε ξεκαθαρίσει πως είναι ...
Με όλες τις άλλες, απλά γελοιοποιούνται , όσοι δεν έχουν τερματίσει ήδη τη γελοιότητα !
Ιωσήφ δε σου φτάνει στο SkypeΜήτσο,η καράφλα δύο στρέμματα που έχεις είναι δηλωμένη στο κτηματολόγιο;![]()
Είσαι τώρα σε παλάτσο στην πιάτσα του αγίου μάρκου ;;
Πω πω μεγάλε σε πιστέψαμεελα η φωτο του 2003![]()
Λακη πως το πετσοκοψα ετσι το σαβουρογαμηκο της αγ πετρουπολης![]()
![]()
Ωραία thicc γυναίκα! Έπρεπε να κάνεις κίνηση Δημηράκη
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1259981;image[/img[/URL]]
[/quote]Αυτή είναι βόδι!Αν έχανε καμιά 30αριά κιλά μπορεί να γινόταν ωραία :2funny:
Ωραία thicc γυναίκα! Έπρεπε να κάνεις κίνηση Δημηράκη
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1259981;image[/img[/URL]]
[/quote]
ο δημητρακης εχει εκλεπτισμενες προτιμησεις :S
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1259618;image[/img[/URL]]
ο δημητρακης εχει εκλεπτισμενες προτιμησεις :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1259618;image[/img[/URL]]
[/quote]Άσε είδες τα 500άρικα και έπαθες κωλούμπρα κακομοίρη :2funny:εσυ δεν έλεγες ότι η τράπεζες δε δίνουν 500άρικα? :jerking: :2funny:είναι που είσαι πλούσιος :jerking: :2funny:
[QUOTE="trovadouros31, post: 9629929, member: 40680"]
Μητσε τι μικροπουλης είσαι συ,βάζε για να γελάμε... καράφλα. :2funny:
[/quote]Άστο τον έφαγες τώρα και μη μιλάς :2funny:
Άσε είδες τα 500άρικα και έπαθες κωλούμπρα κακομοίρηεσυ δεν έλεγες ότι η τράπεζες δε δίνουν 500άρικα?
![]()
είναι που είσαι πλούσιος
![]()
Άστο τον έφαγες τώρα και μη μιλάς![]()