You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
Μπαα έχει πολύ καιρό να φανεί... Τελευταία της εμφάνιση ήταν στην κολωνού χαμηλά νομίζωΚαλησπέρα ,γνωρίζει κανείς εάν η Αννίτα από Λεωνιδίου εργάζεται ;
Διαγραμμένο μέλος 157999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2015
- Like
- 870
- Πόντοι
- 81
καλο μεσημερι και απο μενα.Σιγουρα η Τζουλια στο Ελλης 3 ειναι αυτη της Πιπινου 65?Δεν νομιζω.Η αδυνατη ξανθια?ευχαριστω
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 1.666
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.852
- Πόντοι
- 3.066
Επίσκεψη πριν λίγο στο Κολωνού-48 το δεξί, όπου τίμησα τη milf Άντζελα
Άψογη περιποίηση για ακόμα μια φορά, με πάρα πολύ αισθησιακό τσιμπούκι, στοργικό γλείψιμο στις μπάλες, και στράγγιγμα της πούτσας εντός του στόματός της, μέχρι την τελευταία σταγόνα σπέρματος
Έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη και ορεξάτη.
Πιό πριν πέρασα από το Κολωνού-53, και ρώτησα την τσατσά για τη milf Ελένη, αν ξέρει πότε θα επιστρέψει. Η τσατσά μου απάντησε ότι η Ελένη έχει επιστρέψει και ότι δουλεύει αλλού. Άραγε ισχύει αυτό, ή μου έλεγε μαλακίες η τσατσά για να με ξεφορτωθεί ?
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής τίποτα περισσότερο για τη milf Ελένη, που δούλευε στο Κολωνού-53 τα πρωινά ??

Πιό πριν πέρασα από το Κολωνού-53, και ρώτησα την τσατσά για τη milf Ελένη, αν ξέρει πότε θα επιστρέψει. Η τσατσά μου απάντησε ότι η Ελένη έχει επιστρέψει και ότι δουλεύει αλλού. Άραγε ισχύει αυτό, ή μου έλεγε μαλακίες η τσατσά για να με ξεφορτωθεί ?

citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.959
- Πόντοι
- 206
Σημαντική η πληροφορία συναγωνιστή αν ισχύει φυσικά. Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε η συγκεκριμένη γιατί η πίπα της είναι καταπληκτικήΕπίσκεψη πριν λίγο στο Κολωνού-48 το δεξί, όπου τίμησα τη milf Άντζελα![]()
Άψογη περιποίηση για ακόμα μια φορά, με πάρα πολύ αισθησιακό τσιμπούκι, στοργικό γλείψιμο στις μπάλες, και στράγγιγμα της πούτσας εντός του στόματός της, μέχρι την τελευταία σταγόνα σπέρματος
Έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη και ορεξάτη.
Πιό πριν πέρασα από το Κολωνού-53, και ρώτησα την τσατσά για τη milf Ελένη, αν ξέρει πότε θα επιστρέψει. Η τσατσά μου απάντησε ότι η Ελένη έχει επιστρέψει και ότι δουλεύει αλλού. Άραγε ισχύει αυτό, ή μου έλεγε μαλακίες η τσατσά για να με ξεφορτωθεί ? Ξέρει κάποιος συναγωνιστής τίποτα περισσότερο για τη milf Ελένη, που δούλευε στο Κολωνού-53 τα πρωινά ??

brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.852
- Πόντοι
- 3.066
Σημαντική η πληροφορία συναγωνιστή αν ισχύει φυσικά. Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε η συγκεκριμένη γιατί η πίπα της είναι καταπληκτική![]()
Την ρώτησα αν ξέρει που δουλεύει η Ελένη, αλλά μου απάντησε αρνητικά. Μπορεί και να μου έλεγε μαλακίες, επειδή δεν πέρασα μέσα με την Πάολα

kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
Περιστατικό από χθεσινή μεταμεσονύχτια τσάρκα φυλής: ακούγοντας για την επιστροφή της Λίζας και τη μεταγραφή της από τη φιλλιπίδου στη φωκαίας, είπα να πάω στο φωκαίας 24 όροφο για να την τιμήσω αφού τόσα και τόσα
έχουν ακουστεί για το εξαιρετικό τσιμπούκι της και καθώς ανέβαινα τις σκάλες την πέτυχα να βγαίνει από την πόρτα του οίκου.. Φορούσε
ένα θαλασσί αέρινο φορεματάκι και σανδαλάκια σε αρχαιοελληνικό στυλ και προφανώς σχολούσε... γενικά δε μου γέμισε και τόσο το μάτι ρε
παιδιά πολύ βαλκανόφατσα σχεδόν άσχημη θα έλεγα απλά έχει καυλιάρικο στυλ και το έχει με την καυλάντα... μου λέει "για μένα ερχόσουν;" της λέω "ναι καυλιάρα για να απολαύσω την τσιμπουκάρα σου" "α ναι ε; σε περιμένω αύριο τότε" και κάνει το θεικό βάζει το χέρι της μέσα από το σορτς μου και μου πιάνει τα αρχίδια μαζί
με την πούτσα, φεύγει κατεβαίνοντας τις σκάλες και μου κλείνει το μάτι... εμένα να μου έχει γίνει κάγκελο σε δευτερόλεπτα και την κοιτούσα σα χαζός έφηβος... με κάβλωσε τόσο η παλαβιάρα που πήγα κι έριξα ένα ωραιότατο γαμήσι στη Σάντρα την ξανθομουνάρα λίγο πιο δίπλα που κάθεται πάντα
μέχρι αργά! αν και δεν τρελαίνομαι όπως είπα από εμφάνιση ένα άγριο γαμησάκι στη Λιζάρα ψήνομαι να το ρίξω τι λέτε;
έχουν ακουστεί για το εξαιρετικό τσιμπούκι της και καθώς ανέβαινα τις σκάλες την πέτυχα να βγαίνει από την πόρτα του οίκου.. Φορούσε
ένα θαλασσί αέρινο φορεματάκι και σανδαλάκια σε αρχαιοελληνικό στυλ και προφανώς σχολούσε... γενικά δε μου γέμισε και τόσο το μάτι ρε
παιδιά πολύ βαλκανόφατσα σχεδόν άσχημη θα έλεγα απλά έχει καυλιάρικο στυλ και το έχει με την καυλάντα... μου λέει "για μένα ερχόσουν;" της λέω "ναι καυλιάρα για να απολαύσω την τσιμπουκάρα σου" "α ναι ε; σε περιμένω αύριο τότε" και κάνει το θεικό βάζει το χέρι της μέσα από το σορτς μου και μου πιάνει τα αρχίδια μαζί
με την πούτσα, φεύγει κατεβαίνοντας τις σκάλες και μου κλείνει το μάτι... εμένα να μου έχει γίνει κάγκελο σε δευτερόλεπτα και την κοιτούσα σα χαζός έφηβος... με κάβλωσε τόσο η παλαβιάρα που πήγα κι έριξα ένα ωραιότατο γαμήσι στη Σάντρα την ξανθομουνάρα λίγο πιο δίπλα που κάθεται πάντα
μέχρι αργά! αν και δεν τρελαίνομαι όπως είπα από εμφάνιση ένα άγριο γαμησάκι στη Λιζάρα ψήνομαι να το ρίξω τι λέτε;
mixaj
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2010
- Like
- 1.101
- Πόντοι
- 201
σόρρυ άλλη εννοούσα...καλο μεσημερι και απο μενα.Σιγουρα η Τζουλια στο Ελλης 3 ειναι αυτη της Πιπινου 65?Δεν νομιζω.Η αδυνατη ξανθια?ευχαριστω
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.400
- Πόντοι
- 481
Έχει φύγει για πατρίδα αυτή η Τζούλια από πιπινου 65 εδώ και 1.5 χρόνο
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 1.666
Έχει φύγει για πατρίδα αυτή η Τζούλια από πιπινου 65 εδώ και 1.5 χρόνο
Thanksss
Marcus77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.777
- Πόντοι
- 1.076
Πριν τα Χριστούγεννα ήταν Αθήνα και δούλευε κανονικά.Έχει φύγει για πατρίδα αυτή η Τζούλια από πιπινου 65 εδώ και 1.5 χρόνο
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.400
- Πόντοι
- 481
Εγώ όταν 5ην έψαχνα μου είχε πει ο τσάτσος έφυγε για πατρίδα και θα λείπει καιρό, και μετά δεν ξανα ασχολήθηκα
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.886
- Πόντοι
- 3.436
Πέρασα κ εγώ εκείνη την νύχτα, Δευτέρα βράδυ κ την είδα είπε σονια η τσατσά αλλά την διόρθωσε η κοπελιά ότι το όνομα της είναι σαρα.φιλε μηπως εννοεις ΣΑΡΑ αντι για ΣΟΝΙΑ ???
μια μελαχρινη μελαμψη με ωραιο κορμακι ???
που ξερει οντως ελληνικα κτλπ κτλπ ???
Είναι όντως όμορφη κοπελιά καλό σώμα μαυρισμένη, βέβαια δεν έχει μεγαλο στήθος, φαίνεται καλό κορίτσι, ψυχουλα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ κολησε πάνω μου όχι για χούφτωμα όπως κάνουν ολλες κ καλά κάνουν, απλώς ήρθε κοντά μου διέκρινα ένα αληθινό βλέμμα κ είχε μια γαλήνια έκφραση λίγο μελαγχολική.
Έψαξα στο site για κριτικές δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο εκεινη την στιγμή, αργότερα την επόμενη ημέρα διμοσιευτικε μια κριτική κ αποφάσισα να μην το ρισκάρω για να περάσω μαζί της, τελικά το μετάνιωσα.
Πάντως μου φαίνεται γνωστή, σίγουρα έχει περάσει κ από κάπου αλλού τώρα αυτά που λέει η τσατσά ότι είναι 2 εβδομάδες στην δουλειά από το ένα αυτι μου μπαίνουν κ από το άλλο μου βγαίνουν.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 1.666
Πριν τα Χριστούγεννα ήταν Αθήνα και δούλευε κανονικά.
Βέβαια τώρα 7 μήνες μετά και με covid δεν την έχω βρει καπου και δυστυχώς είχα σβήσει και το τηλ της φφφφφ
Όποιος το έχει ας στείλει ένα πμ
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 188
- Like
- 57.665
- Πόντοι
- 40.423
Πέρασα κ εγώ εκείνη την νύχτα, Δευτέρα βράδυ κ την είδα είπε σονια η τσατσά αλλά την διόρθωσε η κοπελιά ότι το όνομα της είναι σαρα.
Είναι όντως όμορφη κοπελιά καλό σώμα μαυρισμένη, βέβαια δεν έχει μεγαλο στήθος, φαίνεται καλό κορίτσι, ψυχουλα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ κολησε πάνω μου όχι για χούφτωμα όπως κάνουν ολλες κ καλά κάνουν, απλώς ήρθε κοντά μου διέκρινα ένα αληθινό βλέμμα κ είχε μια γαλήνια έκφραση λίγο μελαγχολική.
Έψαξα στο site για κριτικές δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο εκεινη την στιγμή, αργότερα την επόμενη ημέρα διμοσιευτικε μια κριτική κ αποφάσισα να μην το ρισκάρω για να περάσω μαζί της, τελικά το μετάνιωσα.
Πάντως μου φαίνεται γνωστή, σίγουρα έχει περάσει κ από κάπου αλλού τώρα αυτά που λέει η τσατσά ότι είναι 2 εβδομάδες στην δουλειά από το ένα αυτι μου μπαίνουν κ από το άλλο μου βγαίνουν.
Τη δοκιμασα την πρωτη μερα που εσκασε στο 25 ισογειο, αλλα ξεχασα να το γραψω τοτε στην ενημερωση, γιατι ειχα φαει ηττα απο τα απανωτα κασκαντεριλικια και ηθελα να φυγω για σπιτι αρον αρον.
Βαριομουν να γραψω επιπλεον.
Με λιγα λογια λοιπον μιας που το ανεφερες.
Free πιπα η οποια δεν ειναι και τιποτα συνταρακτικο, ουτε σε χαλαει, ουτε στην κανει καταρτι.
Ελαφρως μυριζε ιδρωτιλα επειδη ειναι βερα μελαχρινη, αλλα στο πολυυυυ μακρινο. Εμενα μου'ρθε βεβαια, γιατι ειμαι και υπερευαισθητος στην οσφρηση.
Cow η πρωτη σταση που κοπανιεται καλα, μπορω να πω.
Doggy μετα, που τον τρωει ωραια, αλλα στα πολλα ζορια, καπως δυσανασχετει. Μου'κανε κατι περιεργα με τη λεκανη της δηλαδη. Αν την πας χαλαρουητα, δεν εχει θεμα πιστευω.
Δε θυμαμαι να αλλαξαμε αλλη σταση, γιατι την πηγα ετσι σερι, αλλα ο μπουστης τσατσος (gayουλας) τη φωναξε οταν αγγιξαμε το 10λεπτο+.
Ειναι μελαχρινη με μακρια μαλλια, μετριου αναστηματος με αδυνατο κορμι μοντελε, βυζι normal για τα κυβικα της, με καλη σχετικα φατσουλα και λιγο gipsy kings φαση.
Τελος, θα τη ξαναδοκιμασω τωρα που εχει καποιες ωρες-μερες στη δουλεια, για να δω αν υπαρχει εξελιξη η' οχι.
Με πολυ λιγα λογια, τιμια θα ελεγα.
Ελπιζω να βοηθησα.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.606
- Πόντοι
- 456
Περασα απο φωκαιας 25 βραδυ χθες ,το κοριτσι δεν θυμαμαι τωρα ονομα αλλα μου ειπε οτι ειναι απο βενεζουελα και καλα. Ηθελα να της δωσω το μουνι στο χερι αλλα μαλλον καταλαβε τις προθεσεις μου και μετα την πιπα εβαλε ενα τονο λιπαντικο στο μουνι της. Νομιζε οτι θα φαει πακηκο η λαθρο γαμισι αλλα μετα καταλαβε οτι θα τα δουλεψει τα λεφτα της. Με πιεζε να χυσω στο λεπτο με κολπα αλλα δεν καταλαβα τιποτα και επι ενα 10 λεπτο την καρφωνα. Για καποιο λογο μου εβγαλε αγριες διαθεσεις και ηθελα αγριο σεξ ...

claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.037
- Πόντοι
- 2.846
Τη δοκιμασα την πρωτη μερα που εσκασε στο 25 ισογειο, αλλα ξεχασα να το γραψω τοτε στην ενημερωση, γιατι ειχα φαει ηττα απο τα απανωτα κασκαντεριλικια και ηθελα να φυγω για σπιτι αρον αρον.
Βαριομουν να γραψω επιπλεον.
Με λιγα λογια λοιπον μιας που το ανεφερες.
Free πιπα η οποια δεν ειναι και τιποτα συνταρακτικο, ουτε σε χαλαει, ουτε στην κανει καταρτι.
Ελαφρως μυριζε ιδρωτιλα επειδη ειναι βερα μελαχρινη, αλλα στο πολυυυυ μακρινο. Εμενα μου'ρθε βεβαια, γιατι ειμαι και υπερευαισθητος στην οσφρηση.
Cow η πρωτη σταση που κοπανιεται καλα, μπορω να πω.
Doggy μετα, που τον τρωει ωραια, αλλα στα πολλα ζορια, καπως δυσανασχετει. Μου'κανε κατι περιεργα με τη λεκανη της δηλαδη. Αν την πας χαλαρουητα, δεν εχει θεμα πιστευω.
Δε θυμαμαι να αλλαξαμε αλλη σταση, γιατι την πηγα ετσι σερι, αλλα ο μπουστης τσατσος (gayουλας) τη φωναξε οταν αγγιξαμε το 10λεπτο+.
Ειναι μελαχρινη με μακρια μαλλια, μετριου αναστηματος με αδυνατο κορμι μοντελε, βυζι normal για τα κυβικα της, με καλη σχετικα φατσουλα και λιγο gipsy kings φαση.
Τελος, θα τη ξαναδοκιμασω τωρα που εχει καποιες ωρες-μερες στη δουλεια, για να δω αν υπαρχει εξελιξη η' οχι.
Με πολυ λιγα λογια, τιμια θα ελεγα.
Ελπιζω να βοηθησα.
Γει χαρα να προσθεσω για την κοπελα οτι σε εμενα δεν εβγαλε καποια οσμη τιποτα.Ισα ισα οταν βγηκε απο το δωματιο οπου και την περιμεναμε να τη δουμε , πρωτα μπηκε στο δωματιο φρεσκαριστηκε και επειτα ηρθε στο σαλονι.Ενταξει φυσικα σε πιστευω δε λεω απλα μπορει να ετυχε.Παντος η κοπελα για τα δικα μου μοντελε κριτηρια βαζω αριστα.Βεβαια στα του αγωνα ποτε δε ζητω περιεργα πραγματα.Αρχικα χαλαρα μετα πιεση ξανα χαλαρα ξανα γρηγορο ρυθμο κτλ.Χουφτωμα ελευθερο αλλαγη στασεων και γενικα normal.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.037
- Πόντοι
- 2.846
Λογω του οτι σημερα τελειωσα σχετικα νωρις την εργασια μου και ειμαι κολιορδος λεω να επισκευτω την Αλεξανδρα στον οικο που δουλευε η φολα Liza.Διαβασα μια κριτικη ενος συναγωνιστη και ειδα καλες εντυπωσεις.Δεν την ξερω την κοπελα δεν την εχω δει αλλα σημερα θα πηγαινα τσαρκα οποτε λεω να την επισκευτω.Πιστευω να μην ειναι καμια φολα η μπαζο.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 188
- Like
- 57.665
- Πόντοι
- 40.423
Γει χαρα να προσθεσω για την κοπελα οτι σε εμενα δεν εβγαλε καποια οσμη τιποτα.Ισα ισα οταν βγηκε απο το δωματιο οπου και την περιμεναμε να τη δουμε , πρωτα μπηκε στο δωματιο φρεσκαριστηκε και επειτα ηρθε στο σαλονι.Ενταξει φυσικα σε πιστευω δε λεω απλα μπορει να ετυχε.Παντος η κοπελα για τα δικα μου μοντελε κριτηρια βαζω αριστα.Βεβαια στα του αγωνα ποτε δε ζητω περιεργα πραγματα.Αρχικα χαλαρα μετα πιεση ξανα χαλαρα ξανα γρηγορο ρυθμο κτλ.Χουφτωμα ελευθερο αλλαγη στασεων και γενικα normal.
Τωρα που θα ξαναπαω συντομα, αμα την πετυχω, θα μπω και θα γραψω με λεπτομερειες.
Αυτα που εγραψα ηταν περιπου πριν 2 βδομαδες και ηταν η πρωτη της μερα νομιζω.
Θα δειξει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο