Καλησπέρα σας. Σύντομη βόλτα νωρίτερα το απογευμα, κατά τις 20:30 στη Φυλής [β’ βάρδια, 21.VII.2020].
-Φυλής 65 ισόγειο: επιστροφή Μαρίας. Ρουμάνα πολύ όμορφη νεαρά με πιασιματα & φυσικο 4ρι στηθος!

Σε OWO & COB.
-Φ 86Α: Λάουρα και Αντζελα. Η πρωτη τσουπωτή με 2ρι στηθος. Η Αντζελα είναι κοντούλα ομορφη νεαρά με 3,5ρι φυσικό στήθος! ;)
-Φ 86Β και Φ 84Α: κλειστά.
-Φ 84Β: Ανεβηκα και η τσατσά-ούφο με ρωτάει: «έχεις ξαναρθει εδώ;»• Όχι, απαντώ• «Η κοπελα είναι στο δωματιο». Εφυγα. #προκειται για την γρια που εχει την Αρίνα. Φαινεται ξεχναει, λογω αλτσχάιμερ, αλλιως θα θυμοταν το κράξιμό μου. Συνήθως ρωταει «ξερετε την Αρίνα;», λες και προκειται για διασημότητα τύπου Charlize Theron.
-Φ 71 άνω: η Λιζα. Η ψηλη αδυνατη ομορφη ξανθια από μοντελο/δα.
-Φ 71 κάτω: η Στέλλα. Ξανθια αδύνατη μιλφ με γυαλια και μαυρα εσωρουχα. Σε πρωκτικο σεξ.
-Φωκαίας 25Β: κλειστό.
-Φωκ 25Α: Α: Καρολίνα (ή Καρολάιν) και Αννα. Η πρωτη νταρντανα μιγάδα με καστανομαυρα μαλλια και μεγαλο κωλο. Ηλικια 23 ετων και ομορφη (κανει OWO & COB). Η Αννα είναι ομοιως νεαρή, αλλά αδυνατη με καστανα μακρια μαλλιά και ψυχρο βλέμμα. Σε απλό προγραμμα.
-Φωκ 27β κάτω: η Άννα Kou. Αδυνατη κοπελα εκ Ρουμανιας 28 ετων. Μαυρα μακρια μαλλια, υπεροχα ματια και 2ρι στηθος. Απλο προγραμμα. Είναι πονηρη διοτι έσπευσε να καθισει στα ποδια μου και με κολακείες να με πεισει να μπώ.

#Επαναλαμβανω: την λεμε Anna Kou διοτι την ειχε ερωτευθεί σφόδρα το μέλος Orestis_Kou με συνέπεια να απωλέσει τον νού του. Ηταν επακολουθο τοτε, για να παραφράσω τον Καβάφη, τα μελη τού bou «να τον πάρουν στο ψιλό, ως είναι το συνήθειο τους, οι απαίσιοι» [σ.σ. από το ποίημα Ηγεμών εκ Δ.Λιβύης].
-Διδύμου 7Α και 8Α: κλειστά. Το 7Β ή Τζωρτζιανόσπιτο ανοικτο, οποτε στο πόστο της η Τζώρτζια.
-Διδ 8Β: η Λιλιαν, σε διπλοβαρδια από το πρωι. Ξανθια μιλφ ηλικιας 38 ετων περιπου με 2.5ρι φυσικο στηθος. Σε απλό. #ΥΓ εξωθεσμικός παικτης πηγε μαζι της το μεσημερι & περασε καλά. Προκαταρκτικα και θερμή μεσα, υπεροχο δερμα, αλλα ταιριαζει σε όσους δεν ενοχλουνται απο απλό προγραμμα. Ειναι εμπειρη εργαζομενη η Λιλιαν. Ξεκινησε νεαρα το 2005 απο Ξανθίππης 2.
-Διδ 27: i) ΑΛΙΟΝΑ: ξανθια μιλφογκιλφ εμφανισιμη με πιασιματα. Φουλ προγραμμα. ii) ΜΙΛΕΝΑ: καστανοξανθη τσουπωτή 30άρα, κανονικο προσωπο και καλυμενο με τατου το ένα χερι της. iii) ΤΑΝΙΑ: χοντρη μιλφογκιλφ. Δωματια γεματα και αναμονη στο σαλονι, κυριως για Αλιόνα.
-Ελλης 3: Κατερινα και Τζούλια. Η πρωτη ηταν δωματιο (μια μιλφ είναι). Η Τζουλια είναι μια ψηλή χοντρή αδιάφορη με 2ρι στηθος. Εχει βαψει σε ανταυγιες τα μαλλιά & φορουσε ασπρα εσωρουχα. Σε φουλ προγραμμα. Εχει εργαστει στα Διδ 27 και ΚΠόλεως 166Α.
Τελικά μπηκα στο δωμάτιο με την Καρολάιν τού ΦΩΚ 25Α.

Ενταξει, είναι ομορφο μωρο και λιγο χαμογελαστη. Μπηκε γυμνη. Εχει σουπερ κωλαρα.

Δεν κανει τιποτα σπουδαια προκαυαρκτικα. Το γεγονος ότι θωπευσα τημ κωλαρα της μπροστα στον καθρεπτη, οδηγησε να εχω πληρη στυση. Ξεκινησα γλειψιμο και στις δυο τρυπουλες της (αυτή ορθια). Μου ειπε ότι της αρεσει. Μετα στην κλινη στηθηκε στα τεσσερα ώστε να συνεχισω την λειχια, την οποια γουσταρει. Εδώ τελειωνουν τα καλά νέα. :S Ζητησε να μου περασει καποτα ώστε να κανουμε σεξ. Δηλ αυτή στα 4 με την κωλαρα για να χυσω γρηγορα. Να πω ότι γνωριζει καλα την ελληνικη γλωσσα. Αρνηθηκα σεξ και ζητησα OWO. Εκανε λιγη ωρα, τιποτα ιδιαιτερο. Και μετα το στοματικό με προφυλακτικο, παλι μετρίας ηδονικοτητας ηταν. Τωρα για σεξ ζητησε παλι να ξεκινηουμε στα 4 (doggy), λες και δεν γνωριζει άλλη στάση… Τελικά καναμε με υποτυπωδη cow girl. Την παραλλαγη princess (να πατησει στο στρωμα) ουτε καν την ακολουθησε. Επεται ιεραποστολικό (πρωτα wrestling) οπου φυσικα αποφευγει τα φιλιά. Το αιδοιο ειχε καλη αισθηση στις διεισδυσεις. Στην κλασικη σταση Harmony αυτή ανασκελα με ανοικτα ποδια κι εγω μπρουμυτα, μου εσφιξε την μεση με τα ποδια ώστε να μην βγω όταν καταλαβε το τελος. Πονηρη διοτι ηξερε ότι θα ζητουσα άλλη σταση. Εχυσα μεσα της και μειναμε αγκαλιασμενοι μεχρι να στραγγισω. Μου ειπε ότι είναι 21 ετων εκ Βενεζουελας. Κατω από το στηθος υπαρχει μεγαλη τομη (για σιλικονι), ενώ εχει ένα μικρο τατου στο χερι.
Συμπέρασμα: κυριοι, η Καρολίνα ή Καρολάιν είναι ομορφη νεαρη τσουπωτη μιγάδα. Τα δυνατά σημεία είναι το προσωπο και η διαστημικη κωλαρα της. Εκτιμω ότι σε αφηνει να κανεις γλειφομουνι ώστε να καυλωσεις & μετα στηνεται συα 4 (σουπερ θεαμα) ώστε να μπεις μεσα της και να ολοκληρωσεις γρηγορα. Δηλ πονηριά. Μου εκανε και παρατετσμενη πίπα ώστε να χυσω αν μπορουσε. Προκαταρκτικα σοβαρα δεν κανει. Φιλιά δεν δεχεται ούτε δινει. Λειχια στο στηθος δεν θελει (ισως ποναει). Πίπα μετρια. Με αλλα λογια με την Καρολάιν εγινε μια τυπικη συνευρεση, η οποια κρατησε 8 λεπτα. Μόνο την κώλαρα της θυμαμαι. Δεν εκανε κατι για το οποιο θα την επισκεπτόμουν εκ νεου. Τζελ δεν ειχε βαλει τιποτα ιδιαιτερο. Δεν γευθηκα φόλα, ουτε ευχαριστηθηκα όσο ηθελα. Το δωμάτιο το σύνηθες επιπεδο. Η υπηρεσια δεν ενοχλησε. Θα γραψω κριτικη. #Οποτε οσοι θελουν νταρντανες με κωλαρα ή να κανουν γλειφομουνι, ας πανε. Μονο που θα ολοκληρωσουν πολύ γρηγορα. Να ξετετε ότι η Καρολάιν είναι διαικπεραιωτικη. # οσο ανεμενα στο σαλονι, η Αννα μπηκε σε δωματιο και βγηκε στα 5 λεπτα. Τελειωσε γρηγορα ο ανθρωπος.
ΥΓ 1. Το μεσημερακι περασα από περιοχη μηπως επεστρεψε η Νάνσυ. Τίποτα.

Κλειστα τα Φ
66Δ, 66Α & 56. Ανοικτα, ως συνήθως, τα Φ 54Α & 54Β. Αριάνα και Αλεξανδρα σε διπλοβαρδιες. Μαλιστα εξω από το 54Β, ενώ η τσατσα σφουγγάριζε τον διαδρομο με ανοικτη εξώπορτα, αριστερα διπλα στο πεζοδρομιο τρία πρεζόνια ετοίμαζαν τη δόση τους. Τους ζητησε να φυγουν, αλλά ουτε καν συγκινήθηκαν. Ακολουθησε μικροενταση. #Ομοίως κλειστα τα Διδύμου 8Α, 7Α και 7Β. Διαλύεται η μοντελοαλυσίδα; Ίδωμεν. Στο Διδ 8Β ηταν η Λίλιαν.
ΥΓ 2. «Έπειτα από κάθε βδελυρή του πραξη, ο αφηγητής μάς ενημερωνει ότι γυριζει στο υπόγειό του, όπου απολαμβανει την καταραμενη ηδονή τής αισχυνης, των τύψεων, της ρυπαρότητάς του και της απαξίωσής του. Αυτή η ηδονή […] τής κατρακύλας είναι ένα από τα αγαπημενα θεματα του Ντοστογιέφσκι» (σελ. 207). Από το αναγνωσμα τής παρελθούσης ημέρας.