The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.255
- Πόντοι
- 33.405
μα απ τη κωλοχτυπα στο σουφλε κ απο τις μπαμιες στα φρουτα το παμε![]()
Έχετε δίκιο. Ούτε μια τηγανιά αμελέτητα μόσχου!
μα απ τη κωλοχτυπα στο σουφλε κ απο τις μπαμιες στα φρουτα το παμε![]()
δεν εχεις δικιο .....Γαμιεστε λίγο και μου έχετε καταστρέψει τη ζωούλα..
σου λεει κατσε να μπω με μια στο ψητοΕυχαριστώ τον κύριο που μου έστειλε πμ κ με αποκαλει καυλα..
για λεγε λεγεΕυχαριστώ τον κύριο που μου έστειλε πμ κ με αποκαλει καυλα..
Γαμιεστε λίγο και μου έχετε καταστρέψει τη ζωούλα..
νοπ αρνητικόΤην περίπτωση να είναι "τραγανός" και να σας χρησιμοποιεί ως δόλωμα, την έχετε εξετάσει;![]()
ωπα !!!!!Την περίπτωση να είναι "τραγανός" και να σας χρησιμοποιεί ως δόλωμα, την έχετε εξετάσει;![]()
σιγα τη γκομενα..με αμελετητα αρνισια μια μερα κοντεψα να γαμησω την ουρσουλα αντρες...
το καταθετω στα πρακτικα
θα κάτσω σε αυτόν που με λέει καυλα. Εμένα μου αρέσουν αυτές οι προσφωνήσειςσου λεει κατσε να μπω με μια στο ψητο![]()
τα πεπονια ειχα διαβασει ειναι ψυχολογικο απωθημενο απο ατομα με λανθανουσα σεξουαλικη ζωη....νοπ αρνητικό
νοπ αρνητικό
αν στο επομενο πμ σε ρωτησει αν εχεσες,νου σουθα κάτσω σε αυτόν που με λέει καυλα. Εμένα μου αρέσουν αυτές οι προσφωνήσεις
τα πεπονια ειχα διαβασει ειναι ψυχολογικο απωθημενο απο ατομα με λανθανουσα σεξουαλικη ζωη....
το καταθετω και αυτο
τα πεπονια ειχα διαβασει ειναι ψυχολογικο απωθημενο απο ατομα με λανθανουσα σεξουαλικη ζωη....
το καταθετω και αυτο
κατσε ρε θειο....ειναι σοβαρα τα πραγματα....μην γαμεις και εσυ την κουβεντα σαν αυτο το ρεταλι τον τομαθείο, έλεγε τίποτα για τα καρπούζια?
παιδιά ξεφεύγουμε από το θέμα δεν είναι τίποτα από αυτάΜήπως πρόκειται για μπινέ και περιμένει να φέρετε κανέναν νταυραντισμένο φίλο για τρίο;![]()
το ακουω....Όντως.
Τα πεπόνια συνδέονται υποσυνείδητα με τα βυζιά.
κατσε ρε θειο....ειναι σοβαρα τα πραγματα....μην γαμεις και εσυ την κουβεντα σαν αυτο το ρεταλι τον τομα
παιδιά ξεφεύγουμε από το θέμα δεν είναι τίποτα από αυτά