Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
Η Βανέσα η Βουλγάρα είναι.. Πρώην Ντεζη
Λες να φερουν Αντριανα?
Η Βανέσα η Βουλγάρα είναι.. Πρώην Ντεζη
Λες να φερουν Αντριανα?
Λες να φερουν Αντριανα?
Οπως φαινεται ναι..εχει προστεθει στο αλλο σαιτΛες να φερουν Αντριανα?
Γερμανίδα δήλωνε, ήταν υπερμούναρος αλλά και κομοδίναροςΑσχετο αλλα στο αλλο σαιτ ειδα μια Jesy ... ειναι λετε η παλια Τζεσυ? αλλα αυτη λεει Τσεχια η παλια νομιζω ηταν γερμανιδα, σωστα?
Γερμανίδα δήλωνε, ήταν υπερμούναρος αλλά και κομοδίναρος
λειτουργεί κανονικά φίλε και τα δύο ανοιχτά είναι.Καλησπερα Τσολιαδες το Studio Freehouse λειτουργεί!!??? Γνωριζει καποιος??
αν είναι σε σπιτάκι της Φρίξου είναι μια Βανέσα που έγινε τζεσυΜε 100 ευρω πας για προγραμμα και τζακουζι με την Τσαρινα και εισαι αρχοντας. ποια εσκορτ και μαλακειες τουμπανα.
Ασχετο αλλα στο αλλο σαιτ ειδα μια Jesy ... ειναι λετε η παλια Τζεσυ? αλλα αυτη λεει Τσεχια η παλια νομιζω ηταν γερμανιδα, σωστα?
00.30 που ήμουν εκεί ήταν κλειστά.Καλησπερα Τσολιαδες το Studio Freehouse λειτουργεί!!??? Γνωριζει καποιος??
Ποια Νικόλ εννοεις την γαλιδα
Δουλεύει κάπου η παλιά Δανάη; Δεν ξέρω.....δεν νομίζω θεσσαλονικη....
προεδρε...αν την πετυχεις θα ειναι στα γνωστα...στο free houseΔουλεύει κάπου η παλιά Δανάη;
Νομίζω όμως πως στην σελίδα της στο άλλο σάιτ έχει σχόλια και απο πιό παλιά , αρα τελείως καινουργια δεν είναι.Κάλως όρισες Αρχηγέ...Τα σέβη μου...
Άσχετο ,η μπαζοκλάνα που έλεγα "Μαρίζα" δεν είναι σιγουρα η συγκεκριμένη που εβαλε φωτογραφιες στο άλλο σαιτ.....
Αυτη που έβαλε φωτογραφιες (Μαρίζα) φαινεται ωραιο μουνί,τούμπανο.....και είμαι βεβαιος πως ειναι καινουρια....