Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν καποιος τιμιος συναγωνιστης παει σε αυτες τις καινουργιες ευα μελινα η τις παρει και τις 2 ας πει κριτικες παιδια να ξερουμε τι γινεται ! μην ειστε μονοφαγαδες κακα περναει οποιος μονοτρωει!![]()
![]()
![]()
![]()
Περίεργη συνάντηση, δεν μαρεσε. Βιαστική χωρις διάθεση για επικοινωνία τι θελω πως το θελω κτλ.
Το νέο στουντιο πεντακάθαρο, ενας χώρος όπως πρέπει. Η Ηρα νταρντάνα εντυπωσιακή πολύ εντάξει, πολύ καλό σωμα, ενα σωστο cougar
Ποια Ήρα η γνωστή Ταταρα, γιατί ο σωματοτυπος , ηλικια ταιριάζουν. Είναι αυτό που ασχολούνται όλοι στην Αβέρωφ?
Στείλτε τηλέφωνο σε πμ
Φίλε μου αν μπορείς δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω όσο αφορά το στούντιο. Είναι σε κάποιο σημείο διακριτικό, πας με ραντεβού τι παίζει?Περίεργη συνάντηση, δεν μαρεσε. Βιαστική χωρις διάθεση για επικοινωνία τι θελω πως το θελω κτλ.
Το νέο στουντιο πεντακάθαρο, ενας χώρος όπως πρέπει. Η Ηρα νταρντάνα εντυπωσιακή πολύ εντάξει, πολύ καλό σωμα, ενα σωστο cougar
Μαρία μασταμπα; Έχουμε αγγελία;
Την έχει βγάλει την αγγελία οπότε δεν δουλεύει. Όχι πως όταν είχε την αγγελία την έβρισκες.
Αν λες αυτή ναι είναι η Χριστίνα. Επίσκεψη δεν έχω κάνει γιατί έκανε πίπα μόνο με καπότα και δεν πήγα κανΠαιδια αυτη η Ελληνιδα που βαζει συνεχως αγγελιες η Χριστινα δεν ειναι? Ειχα παει πιο παλια αλλα ηταν παχουλη και εφυγα. Μαλλιστα εχει στα προγραμματα της το αυταρχικο(αν και δεν με εβδιαφερει) για αυτο καταλαβα οτι αλλη μια αγγελια που γραφει dream girls πρεπει να ειναι η ιδια. Εχει παει κανεις προσφατα σε αυτη? Αν ναι πειτε τιμες και πως ειναι τωρα εμφανισιακα.
Αν λες αυτή ναι είναι η Χριστίνα. Επίσκεψη δεν έχω κάνει γιατί έκανε πίπα μόνο με καπότα και δεν πήγα καν
ειναι απαγορευτικα αυτα τα ποσα με αυτα που προσφερουν ορισμενες που παλιοτερα ηταν studioγκομενες.Ρε σεις είδα ότι άρχισαν τα city tours....αλλά ζητάνε διακοσάρες!
Πάνε καλά; ή το μουνί τους έπιασε σμάλτο την διάρκεια της καραντίνας;
Παιδες επεστρεψε η Τινα που ηταν εδω για 20 μερες τον Φεβρουαριο. Την ειχα παρει. Μετρια πιπα καλο σεξ, κοντη με καλο σωμα ομως. Αν παρει κανεις τηλ ρωτηστε την αν κανει ελευθερο στοματικο και ενημερωστε.
ΥΓ. Γνωμη μου να μη χαλατε τη πιατσα. Μη δεχεστε 50αρικο αν δεν σας κανει ακαποτο. ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ.