Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.124
- Πόντοι
- 1.206
Τρελε σφουγγοκωλαριος του κουλη για 0.60€
Οτι αφηνει η μαρεβα θα τα καθαριζεις εσυ
μπάρμπα μεταξύ μας προτιμώ το πασοκ από τον βελό...
Από τα καλύτερα στελέχη είναι ο Μανιάτης. Αλλά στις εσωκομματικές εκλογές προτίμησαν τη συνταξιούχο Φώφη.
Μ' αρέσει επίσης και ο Κωνσταντινόπουλος.
Σε εσας τεραστιοΚαλα καναμε
Υπαρχει προβλημα;;
Αυτο παντως δεν εχει ξαναγινει, ενα χρονο μετα τις εκλογες να εξακολουθει το κυβερνών κομμα να ανεβαινει και να καταρρεουν τα δυο μεγαλυτερα κομματα της αντιπολιτευσης.Όταν εγώ έλεγα ότι θα πάει σύντομα στο 5% κάποια χάπατα γέλαγαν!
Φάτε λοιπόν την παπάρα της Φωφάρας!!! Κι έχει συνέχεια η κατρακύλα!
PASOK is dead baby, PASOK is dead!!!!
Σας έρχεται από πίσω με φόρα ο Βελό να σας τον σφυρίξει! 1 μοναδούλα είναι, βάλτε τσίγκινο σώβρακο γιατί θα τον φάτε ασάλιωτα και χωρίς κυραλοιφή!!!![]()
Εγώ δεν ξέρω αν προτιμώ το ΠΑΣΟΚ της Φώφης...
μου φαινεται οτι ο Κουλης θα κυβερναει μεχρι να βαρεθει και να φυγει μονος του σε δυο δεκαετιες
ο κουλης απλα εκμεταλευεται το γεγονος οτι οι καθυστερημενοι παπανδρελληνες συνειδητοποιησαν με καθυστερηση ποιον βγαλαν κυβερνηση το 15 για αυτο και τα παλαβα αλλα αληθινα πσοσοτα του,θα αλλαξουν ομως συντομα καθοτι εχει πολλες δυσκολιες μπροστα τουΑυτο παντως δεν εχει ξαναγινει, ενα χρονο μετα τις εκλογες να εξακολουθει το κυβερνών κομμα να ανεβαινει και να καταρρεουν τα δυο μεγαλυτερα κομματα της αντιπολιτευσης.
Αν σε αυτο προσθεσουμε οτι οι υπολοιπες λυσεις ειναι ο Βελοπουλος, ο Κουτσουμπας και ο Βαρουφακης, μου φαινεται οτι ο Κουλης θα κυβερναει μεχρι να βαρεθει και να φυγει μονος του σε δυο δεκαετιες
Εσυ προτιμας την νουδου του γεωργιαδη - οχι του μπουμπουκου - Του αλλου
Επισης προτιμας την νουδου του πα-σ-τελη
Τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα
https://[URL unfurl="true"]www.dailynewsgr.com/images/dailynewsgr/03_politikh/nikos-georgiadis-skandalo-nea-dhmokratia-paiderastia-daily-news-gr-14-01-2016.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/06/patelis1.png[/img[/URL]]
[/quote]
Mην εκνευρίζεσαι τόσο πολύ και πάθεις κάνα εγεφαλικό ή καμιά ανακοπή! Είσαι και σε κρίσιμη ηλικία, από γυμναστική φαντάζομαι 0 από τότε που γενήθηκες (μετά αποκλείεται γιατί έγινες πράσινος τεμπελχανάς που είσαι μέχρι και σήμερα), οπότε χαλάρωσε! Κάτσε με την συνταξούλα σου και ζήσε όσο μπορείς! :tooth:
Aυτό να το εύχεσαι να συμβεί, να κυβερνήσει καμιά 30ετία μέχρι να γεράσει και να μην μπορεί πλέον λόγω γήρατος! Είναι last chance να στρώσει η χώρα.
Καμια φορα σκεφτομαι ποσο πολυ δυσκολευτηκε ο γερο-Μητσοτακης να γινει πρωθυπουργος, 25 χρονια προσπαθουσε, τελικα εγινε με δανεική ψηφο και επεσε και σε τρια χρονια.ο κουλης απλα εκμεταλευεται το γεγονος οτι οι καθυστερημενοι παπανδρελληνες συνειδητοποιησαν με καθυστερηση ποιον βγαλαν κυβερνηση το 15 για αυτο και τα παλαβα αλλα αληθινα πσοσοτα του,θα αλλαξουν ομως συντομα καθοτι εχει πολλες δυσκολιες μπροστα του
Καμια φορα σκεφτομαι ποσο πολυ δυσκολευτηκε ο γερο-Μητσοτακης να γινει πρωθυπουργος, 25 χρονια προσπαθουσε, τελικα εγινε με δανεική ψηφο και επεσε και σε τρια χρονια.
Ενω ο Κουλης δεν δυσκολευτηκε καθολου και πηγαινει και τρένο.
Ειναι να σε θέλει κιολας.
Καμια φορα σκεφτομαι ποσο πολυ δυσκολευτηκε ο γερο-Μητσοτακης να γινει πρωθυπουργος, 25 χρονια προσπαθουσε, τελικα εγινε με δανεική ψηφο και επεσε και σε τρια χρονια.
Ενω ο Κουλης δεν δυσκολευτηκε καθολου και πηγαινει και τρένο.
Ειναι να σε θέλει κιολας.