You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
Όντως που χάθηκε....;;;;Και ξαναλέω, που είναι η Σάσα ΟΕΟ...![]()
mel123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Αλήθεια, για ποιο λόγο το αναφέρεις;
Εμενα ρωτας? τον Lexlex1616 να ρωτησεις που εχει το FB και υο Insta της κορασιδος.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Εμενα ρωτας? τον Lexlex1616 να ρωτησεις που εχει το FB και υο Insta της κορασιδος.
Ναι σωστά, σορρυ. Ούτε με ενδιαφέρει. Λες και αν το έχεις, τι έγινε. Σιγά μην κάνει και σχέση με πελάτη, δεν την έχω τόσο χαζή
Καλησπερα στα αλάνια.. δοκιμαστικέ κριστιανα-ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ από Crystal ..φορούσε κωλανακι για πολλά εγκεφαλικά... απίστευτο σωματάκι στεγνωμένοκαλησπερα.Μοναστηρίου ΠΟΣΟ ειναι ο Μιχαλης?πηγα μια φορα πριν ενα χρονο και δεν θυμαμε ακριβός την εισοδο..
Με να κωλαρακι που ζωγραφίζει... 2 μικρά μήλα στητα κ ολοστρογγυλα.. στήθος μικρό αλλά απίστευτα στητό κ στρογγυλό μ ρώγα ν κρέμας πετσέτα...
Τώρα πρόσωπο ιδιαιτερο... μ ιδιαιτερο βλέμμα Που έβγαζε κάτι ναζιαρικο πονηρό κ σεξυ παράλληλα.. πολύ παιχνιδι μ τ μάτια. Κ τ σώμα της... καλό φραπεδάκι ν μη θες ν τελειωσεις... σύντομα επαναληψη για ν δω που φτάνει...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα στα αλάνια.. δοκιμαστικέ κριστιανα-ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ από Crystal ..φορούσε κωλανακι για πολλά εγκεφαλικά... απίστευτο σωματάκι στεγνωμένο
Με να κωλαρακι που ζωγραφίζει... 2 μικρά μήλα στητα κ ολοστρογγυλα.. στήθος μικρό αλλά απίστευτα στητό κ στρογγυλό μ ρώγα ν κρέμας πετσέτα...
Τώρα πρόσωπο ιδιαιτερο... μ ιδιαιτερο βλέμμα Που έβγαζε κάτι ναζιαρικο πονηρό κ σεξυ παράλληλα.. πολύ παιχνιδι μ τ μάτια. Κ τ σώμα της... καλό φραπεδάκι ν μη θες ν τελειωσεις... σύντομα επαναληψη για ν δω που φτάνει...
Πού περιμένεις να φτάνει; Δεν νομίζω να φτάσει κάπου. Εσυ θα φτάσεις, αυτή όχι.
Μελαχροινή Κοντούλα με το πιο άρτιο βυζι που ειδα στη καριέρα μου. Το οποίο βεβαίως αφήνει μόνο χάδια και τίποτα παραπάνω. Κατά τα αλλά Μασαζ και μάλαξη κάτω του μετρίου. Crystal όλα αυτά στη μετά Αλεξίας εποχή. Παρεπιπτόντως όποιος ξέρει που είναι αυτή η ψυχή ας μου πει. Ευχαριστώ. Φήμες λένε ότι αξίζει και η Νεφέλη εκεί? Το επιβεβαιώνει κανείς? Γιατί όπου ακούς κεράσια.........
Μελαχροινή Κοντούλα με το πιο άρτιο βυζι που ειδα στη καριέρα μου. Το οποίο βεβαίως αφήνει μόνο χάδια και τίποτα παραπάνω. Κατά τα αλλά Μασαζ και μάλαξη κάτω του μετρίου. Crystal όλα αυτά στη μετά Αλεξίας εποχή. Παρεπιπτόντως όποιος ξέρει που είναι αυτή η ψυχή ας μου πει. Ευχαριστώ. Φήμες λένε ότι αξίζει και η Νεφέλη εκεί? Το επιβεβαιώνει κανείς? Γιατί όπου ακούς κεράσια.........
Ευχάριστη, ωραίο σώμα, καλό βυζί υποφερτό μασάζ καλό τελείωμα δεν ξέρω πόσο προχωράει
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.468
- Πόντοι
- 7.095
να πας στον καρατεκα στο body free απο τα 2. Ο λόγος? Εκεί πας φουλ στο venus όχι.Κύριοι ρώτησα κάτι αλλά κανείς δεν απάντησε:
1. Από VENUS SPA ποια κοπέλα θα προτείνατε?
2. Μεταξύ BODY FREE και VENUS SPA ποιο προτείνουν οι "συμπολεμιστές"?
Ευχαριστώ
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
H Αλεξία σταμάτησε;
Μοναστηριού 93 Α 2ος όροφος. Αν και κάτι γράφτηκε ότι θα φύγει από κεικαλησπερα.Μοναστηρίου ΠΟΣΟ ειναι ο Μιχαλης?πηγα μια φορα πριν ενα χρονο και δεν θυμαμε ακριβός την εισοδο..
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Ποιες άλλες ήταν;
Lexlex1616
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Κανένας συναγωνιστής γνωρίζει που δουλεύει η Αλεξία τώρα?
Πως μπορούμε να τη βρούμε για μασαζακι εκτός?
Πως μπορούμε να τη βρούμε για μασαζακι εκτός?
Γιατί τον Νικόλα τον λέτε καρατεκα? Είναι τίποτα δάσκαλος? Έχει milf αυτός? δεν τον έχω επισκεφτεί ποτέ
ναι παλια εκανε μαθηματα καρατε.Εχει μιλφ στο μαγαζι του και ειναι φρεε.Αν και η ποιοτητα εχει πεσει αισθητα τα τελευταια χρονια και οι τιμες του ειναι πλεον υπερβολικα υψηλες οποτε δεν αξιζει τον κοπο να το επισκεφτεις.
Πέρασμα από το crystal masaz με Άρτεμη ωραίο το μουνακι γύρω στα 23 με πεταχτω το κολαραρακι και ωραίο το βιζακι στα τού αγώνα με χάρη μασάζ και ωραία εκτόνωση
εβγαλε ρουχα?αφηνε να γλειφεις βυζακι και να βαζεις δαχτυλο στο μουνι?