Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Δεν γνωρίζω τι έγινε το Σάββατο στο crystal πήγα Παρασκευή και την προηγούμενη εβδομάδα Aqua & ούτω ο καθεξής εβδομαδιαία επισκέπτομαι τα μασαζοπωλεια και έχω γράψει εδώ καμία 30αρια ενημερώσεις μήπως και κάποιος από τους προλαλήσαντες με βάλει σε κάποιο prive ανατολικά που έχω ζητήσει αλλεπάλληλες φορές αλλά τζίφος( μόνο από δυο-τρεις pm που μου ζητούσαν 50αρικα για να με βάλουν!! Φυσικα έχω σταματήσει τις ενημερώσεις γιατί μας ψιλο-δουλεύεται ότι μετά από κάποιο αριθμό θα μας δωθεί πρόσβαση! Τι να πω άλλο;; Λοιπόν επαναλαμβάνω : θα ήθελα πρόσβαση σε κάποιο από τα prive ανατολικά που πάτε μερικοί από εδώ μέσα γιατί αγενώς με βολεύει γιατί μένω ανατολικά και αφετέρου προτιμώ prive και όχι χύμα! Δεν είμαι μπάτσος- ούτε κάνας μαλακας που θελει κάτι άλλο από prive Masaz με πίπες & γαμησια μετά!! Ευχαριστώ
Υ.Γ. Οποίος θελει στέλνει.. αν δω φως επιστρέφω δριμύτερος
30 ενημερώσεις με 29 μηνύματα δεν γίνεται. Επίσης, ποιος σου είπε πες επειδή εγώ ή κάποιος άλλος πάει σε ένα πριβέ μαγαζί, μπορεί να βάλει μέσα κάποιον άλλο, κ πόσο μάλλον άγνωστο; Μας κάνεις κ νάζια; Κ μιλάμε για το τώρα, που τα μαγαζιά είναι ελάχιστα σε σχέση με το παρελθόν. Λοιπόν, μπες σε sites, ψαξου, μίλα, πλήρωσε , και θα βρεις άκρη. Όσο για πάρουν ζητάνε λεφτά, απλά τραγικό.