Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
να παρακαλάμε να πηδήξουμε και να πληρώσουμε εν έτη 2020...
πως το λένε αυτό...?![]()
![]()
![]()
αγαπουλιαση;
μια κουβέντα είπαμεΗ απόλυτη ξεφτίλα του αρσενικού!να παρακαλάμε να πηδήξουμε και να πληρώσουμε εν έτη 2020...
πως το λένε αυτό...?![]()
![]()
![]()
άντε βρε Λιζα δώσε το τηλ σου στους νέους-παλαιούς κλώνους που κινάνε το νήμα σου...![]()
![]()
μεγάλη η προφορά σου στο σαιτ από τότε που γράφτηκες.... Ημερομηνία εγγραφής: 01/06/15
πρεπει να φτιαχτει προγραμμα εδω στο σαιτ να μοιραζει νουμερακια με σειρα προτεραιοτητας για το τηλ της λιζας,μια φαση σαν τις τραπεζες..και οι πιο μαγκες θα τα πουλουν αυτα τα νουμερακια προτεραιοτητας στην μαυρη αγοραεγώ που θα πήγαινα και το ζητάω από το '17 παίρνω προτεραιότητα;![]()
εγώ που θα πήγαινα και το ζητάω από το '17 παίρνω προτεραιότητα;![]()
δεν είμαι άνθρωπος του magic. Είμαι σίγουρα πίστος πελάτης όπως είμαι γενικά σε όλα μου. Πχ όταν θέλω να γαλλική κουζίνα στην Αθήνα πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά σε 3 εστιατόρια. Το ένα από αυτά είναι το Σπύρος και Βασίλης. Είμαι άνθρωπος του Σπύρου η του Βασίλη; Επίσης όσο είμαι εδώ παίρνω και από αλλού κοπέλες αλλά σε πιο κλειστό κύκλο. Δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον μάγο ούτε με το φόρουμΈχει μάθει πως είσαι «άνθρωπος» του Magic για αυτό δεν στο δίνει.
μπαΕχει σκεφτει κανεις μηπως η κοπελα εχει σταματησει εστω προσωρινα ?
Αυτό φίλε είναι σαν να έχασες τις καρτέλες των ενσημων του ΙΚΑ...Ποιο ειναι το τηλ της Λίζας διοτι το έχασα ;
Αυτό φίλε είναι σαν να έχασες τις καρτέλες των ενσημων του ΙΚΑ...
Τις έχασες?
Χάθηκες...
Τι να τα κανω τα ένσημα τυπε ; Φτωχοδιαβολος σαν κ εσένα ειμαι νομίζεις ...
VIP ψάχνω
Βρε ακου που σου λεω !
ΕπιμένωΒρε ακου που σου λεω !