You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
ακριβώς αυτήΣυναγωνιστά,αυτη απο το Φωκαίας 19 και Φυλής 69 παλιότερα?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.128
- Πόντοι
- 736
Από πληροφορίες που διάβασα είναι πρωί στο 6ΑΗ μπαρμπορα ειναι στην θεση της; Γνωριζει καποιος;
WHATABOUTFUCK
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 30
- Like
- 6.239
- Πόντοι
- 5.636
Σε αυτά που λες δεν αντιλέγω,όλα είναι ένα ρίσκο,πιστεύω όμως ότι οι εκδιδόμενες προσέχουν πολύ περισσότερο απο τις μη εκδιδόμενες με τα one night stand τα γαμήσια χωρίς προφυλακτικό τα ακάποτα τσιμπούκια,γνωρίζουν κάποιον σε ένα μπαρ και το ίδιο βράδυ γαμιούνται χωρίς προφυλάξεις.Δε προσπαθώ να συγκρίνω απλά και η μη εκδιδόμενες τα ίδια είναι και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χειρότερες και πιο ελεεινές.Οι κοπέλες που εργάζονται προσέχουν πόλυ περισσότερο.
...μια φορά...πριν από χρόνια...μια υπηρεσία με είχε καλέσει στα ενδότερα...για να μιλήσουμε πιο άνετα...και όχι μπροστά στους πελάτες που ερχόντουσαν στο σαλόνι...
...το μπουρδελάκι της ήταν στις δόξες του εκείνη την περίοδο...και τις περισσότερες φορές με δύο κοπέλες σε κάθε βάρδια...καθότι υπήρχαν 4 δωμάτια για τους πελάτες...οπότε μπορούσε να δουλέψει με 2 κοπέλες...
...όσο εμείς τα λέγαμε...οι κοπέλες σαλονάριζαν...πήγαιναν στα δωμάτια με τους πελάτες...αλλά ερχόντουσαν και στο δικό μας χώρο για "φρεσκάρισμα"...
...έχετε δει πόσο γρήρορα κάνουν στα pits stop?...έτσι λειτουργούσαν...μηχανικά...
..."καθάρισμα" στο επίμαχο σημείο στα όρθια με 2 μωρομάντιλα..."γρασάρισμα" στα όρθια...αρίθμηση του επόμενου πελάτη στην ημερήσια λίστα...προφυλακτικό...και δρόμο...
...40 άτομα στην πρώτη βάρδια...από 10:00 μέχρι 17:00...
...μιλούσα με την υπηρεσία δήθεν ανέμελα και χαλαρά...αλλά είχα πάθει σοκ...
...πέρασαν 2-3 μήνες για να επανέλθω...
NikosKiato
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους !!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
καλησπερα κιατανιοτη !!! Κιατο κιατο που έχουν το μουνι στο πιάτο !! Φαντάζομαι η παροιμία αυτή υσχιει ;Καλησπέρα σε όλους !!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 147626
Επισκέπτης
Ειδε κανεις μηπως την αρινα απο 84 οροφο?
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Σίγουρα μια κοπέλα μπορεί να φτάσει στους 40 πελάτες σε μια βάρδια,όσες κάνουν διπλοβάρδια φτάνει και στους 70-80 αλλά δε θα κάτσει να γαμηθεί ακάποτα και μη ξεχνάμε ότι οι εκδιδόμενες δε κάνουν όλες ελεύθερο στοματικό,ενώ οι περισσέτερες μη εκδιδόμενες με το που δουν τη πούτσα έχουν πέσει με τα μούτρα.Άσε που γαμιούνται και χωρις προφυλακτικό(οι περισσσότερες).Για μένα προσέχουν πολυ περισσότερο γιατι το κάνουν και για την υγεια τους,από τις δήθεν παρθένες που εχουν πάει με 4-5 κατά τα λεγόμενα τους και τα κάνουν όλα.Πίπες σε τουαλέτες και πολλά άλλα....μια φορά...πριν από χρόνια...μια υπηρεσία με είχε καλέσει στα ενδότερα...για να μιλήσουμε πιο άνετα...και όχι μπροστά στους πελάτες που ερχόντουσαν στο σαλόνι...
...το μπουρδελάκι της ήταν στις δόξες του εκείνη την περίοδο...και τις περισσότερες φορές με δύο κοπέλες σε κάθε βάρδια...καθότι υπήρχαν 4 δωμάτια για τους πελάτες...οπότε μπορούσε να δουλέψει με 2 κοπέλες...
...όσο εμείς τα λέγαμε...οι κοπέλες σαλονάριζαν...πήγαιναν στα δωμάτια με τους πελάτες...αλλά ερχόντουσαν και στο δικό μας χώρο για "φρεσκάρισμα"...
...έχετε δει πόσο γρήρορα κάνουν στα pits stop?...έτσι λειτουργούσαν...μηχανικά...
..."καθάρισμα" στο επίμαχο σημείο στα όρθια με 2 μωρομάντιλα..."γρασάρισμα" στα όρθια...αρίθμηση του επόμενου πελάτη στην ημερήσια λίστα...προφυλακτικό...και δρόμο...
...40 άτομα στην πρώτη βάρδια...από 10:00 μέχρι 17:00...
...μιλούσα με την υπηρεσία δήθεν ανέμελα και χαλαρά...αλλά είχα πάθει σοκ...
...πέρασαν 2-3 μήνες για να επανέλθω...
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
συν ότι οι εκδιδόμενες το μεγαλύτερο ποσοστο κάνει εξετάσειςΣίγουρα μια κοπέλα μπορεί να φτάσει στους 40 πελάτες σε μια βάρδια,όσες κάνουν διπλοβάρδια φτάνει και στους 70-80 αλλά δε θα κάτσει να γαμηθεί ακάποτα και μη ξεχνάμε ότι οι εκδιδόμενες δε κάνουν όλες ελεύθερο στοματικό,ενώ οι περισσέτερες μη εκδιδόμενες με το που δουν τη πούτσα έχουν πέσει με τα μούτρα.Άσε που γαμιούνται και χωρις προφυλακτικό(οι περισσσότερες).Για μένα προσέχουν πολυ περισσότερο γιατι το κάνουν και για την υγεια τους,από τις δήθεν παρθένες που εχουν πάει με 4-5 κατά τα λεγόμενα τους και τα κάνουν όλα.Πίπες σε τουαλέτες και πολλά άλλα.
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Μυστες μου καλησπερα. Επειδη στις λατινες τρωω παντα φολα εχετε να προτεινεται κατι καλο ? το εχει η μοιρα μου σε αυτες να ειναι ικεα
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Για πες φίλε έχει κανένα καλό σπίτι κ βάρδια ..Ρε μαλακες τι μουνια γαμαμε με ενα δεκαρικο στα λατιναδικα κολωνου?ζησε μαδουρο και κομμουνισμε να τους γαμας να γαμε και μεις!
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.037
- Πόντοι
- 2.846
Χαιρετε μυστες με προφαση τα τελευταια για τις λατινες να προσθεσω και εγω την προχθεσινη μου εμπειρια.
Σαμανθα λενε την κοπελα απο στουντελα λιοσιων.
Ναι σωστα ομορφο κορμι με σωστες καμπυλες βελουτε δερματακι καλο υψος ομορφο μουτρακι και λιγο πεταχτο κωλο οχι σαν τις αλλες με τους κωλους μεγαλους ατσουμπαλους.Μεχρι εδω ητανε τα καλα ομως.
Η κοπελα μπηκε στο δωματιο και ητανε σαν να μην υπηρχα.Βρε hello να της λεω τιποτα αυτη βρε εκεινο βρε το αλλο αυτη στον κοσμο της.Ακουμπαγα με τρυφερο τροπο το μουνι της αυτη πεταγοτανε.Οπα λεω στον εαυτο μου τη φαγαμε τη φολαααα.
Συνεχεια για χαδακια στα βυζια της οπου σχεδον καπως ας πουμε τα δεχοτανε.Πεσμενος πουτσος και προσπαθουσε να βαλει το σκουφι.Ενταξει λεω να προσπαθησω για να μη κλαψω το εικοσαρικο.Με τα πολλα ξεκιναμε cow και μετα απο 1 λεπτο αρχισε να δυσανασχετει.Τη γυριζω πισοκωλητα οπου και ηρθε το τελος με τα χιλια ζορια.
Υπαρχουν καποιες κοπελες απο βενεζουελα που ισως να ειναι καλες αλλα η εμπειρια μου εχει δειξει να τις αποφευγω.
Τωρα αν εχεις και τις τρελλες καυλες ενταξει και τη κυρα κουλα θα τη χυσης.
Πλεον μακρια απο βενεζουελανες κατα τη γνωμη μου και τα γουστα μου.Παντος κριμα γιατι τη συγκεκριμενη κοπελα την ειχα γαμησει παλαιοτερα και ητανε διαφορετικη.Τι να πω ισως ειχα περισσοτερες καυλες τοτε.
Φευγω για κολωνου στην Εβελιν εκ ρουμανιας ομορφη κοπελα γυρω στα 24 χρονων με βυζι φυσικο 2.5ρη σε σχημα δακρυ μιλαμε το απολυτο βυζι.Μοντελε κορμι και απλες υπηρεσιες που σε αφηνει να την χαιδευεις.Δε λεω να πεσεις πανω της σα ντουβαρι.Θελουν και αυτες λιγο τροπο. Τα λεμε
Σαμανθα λενε την κοπελα απο στουντελα λιοσιων.
Ναι σωστα ομορφο κορμι με σωστες καμπυλες βελουτε δερματακι καλο υψος ομορφο μουτρακι και λιγο πεταχτο κωλο οχι σαν τις αλλες με τους κωλους μεγαλους ατσουμπαλους.Μεχρι εδω ητανε τα καλα ομως.
Η κοπελα μπηκε στο δωματιο και ητανε σαν να μην υπηρχα.Βρε hello να της λεω τιποτα αυτη βρε εκεινο βρε το αλλο αυτη στον κοσμο της.Ακουμπαγα με τρυφερο τροπο το μουνι της αυτη πεταγοτανε.Οπα λεω στον εαυτο μου τη φαγαμε τη φολαααα.
Συνεχεια για χαδακια στα βυζια της οπου σχεδον καπως ας πουμε τα δεχοτανε.Πεσμενος πουτσος και προσπαθουσε να βαλει το σκουφι.Ενταξει λεω να προσπαθησω για να μη κλαψω το εικοσαρικο.Με τα πολλα ξεκιναμε cow και μετα απο 1 λεπτο αρχισε να δυσανασχετει.Τη γυριζω πισοκωλητα οπου και ηρθε το τελος με τα χιλια ζορια.
Υπαρχουν καποιες κοπελες απο βενεζουελα που ισως να ειναι καλες αλλα η εμπειρια μου εχει δειξει να τις αποφευγω.
Τωρα αν εχεις και τις τρελλες καυλες ενταξει και τη κυρα κουλα θα τη χυσης.
Πλεον μακρια απο βενεζουελανες κατα τη γνωμη μου και τα γουστα μου.Παντος κριμα γιατι τη συγκεκριμενη κοπελα την ειχα γαμησει παλαιοτερα και ητανε διαφορετικη.Τι να πω ισως ειχα περισσοτερες καυλες τοτε.
Φευγω για κολωνου στην Εβελιν εκ ρουμανιας ομορφη κοπελα γυρω στα 24 χρονων με βυζι φυσικο 2.5ρη σε σχημα δακρυ μιλαμε το απολυτο βυζι.Μοντελε κορμι και απλες υπηρεσιες που σε αφηνει να την χαιδευεις.Δε λεω να πεσεις πανω της σα ντουβαρι.Θελουν και αυτες λιγο τροπο. Τα λεμε
Η Έβελιν που αναφέρεις σε ποιο μαγαζί δουλεύει;Φευγω για κολωνου στην Εβελιν εκ ρουμανιας ομορφη κοπελα γυρω στα 24 χρονων με βυζι φυσικο 2.5ρη σε σχημα δακρυ μιλαμε το απολυτο βυζι.Μοντελε κορμι και απλες υπηρεσιες που σε αφηνει να την χαιδευεις.Δε λεω να πεσεις πανω της σα ντουβαρι.Θελουν και αυτες λιγο τροπο. Τα λεμε
Συναγωνιστες η Μπιούτη η μαυρη νταρντανα της φυλής διαβασα οτι ειναι παρα, παρα πολυ ''ρομαντικη'' στο κρεβατι, ισχύει αυτο κανονικα?
Και αν ναι, κατα την διαρκεια της ''ρομαντικης'' πραξης τελειωνεις κανονικα?
Και αν ναι, πως τα καθαριζει μετα?
Και αν ναι, κατα την διαρκεια της ''ρομαντικης'' πραξης τελειωνεις κανονικα?
Και αν ναι, πως τα καθαριζει μετα?

Sexymotherfucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Περασα απο Χωματιανου 11 χτες το βραδυ αν δω την Λιντα...
Ωραιο σκιννυ μωρακι...απο βενεζουελα οχι ομως σκουροχρωμη..
Δεν περασα δωματιο, ισως και μαλακια μου...
Η Τσα2 (ευγενικοτατη) με ενημερωσε οτι πλεον ολα με προφυλαξη...
Ωραιο σκιννυ μωρακι...απο βενεζουελα οχι ομως σκουροχρωμη..
Δεν περασα δωματιο, ισως και μαλακια μου...
Η Τσα2 (ευγενικοτατη) με ενημερωσε οτι πλεον ολα με προφυλαξη...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Η Έβελιν που αναφέρεις σε ποιο μαγαζί δουλεύει;
Μηπως λεει την Εβελυν στο κολωνου 32 υπόγειο που γαμησα πριν 2-3 μερες.
Εχω και κριτική.
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 139
- Like
- 9.115
- Πόντοι
- 24.586
δεν έχουμε όλοι τα κουσουρια σου...αν σου αρέσει η πουτσα δεν είναι ανάγκη να αρέσει σε ολους...αν ήσουν λίγο πιο κόσμιος (αμφιβάλω αν ξέρεις την λέξη γιατί για αγράμματο σε κόβω) θα σου απαντούσα... μείνε λοιπόν στις δικές σου εμπειρίες να τρως πουτσα από Πακιστανούς (εσύ το ανέφερες όχι εγώ και για να το λες μάλλον τον τρως)και εγώ τι κάνω εκεί είναι δικό θέμα εσένα και κάτι ψευτομαγκες του πληκτρολογίου και κρυφοαδεφες ούτε καν τους βλέπω...Στα τσοντοσινεμά τι κάνεις?
Γαμιέσαι με Πακιστανούς?
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
καλησπέρα 
Εχθές το απόγευμα περί της 21:40 πέρασα μια βόλτα από τα στούντιο Κασσάνδρας. Μια παρατήρηση ήθελα να κάνω, σε κάποια από αυτά πριν ακόμα περάσω την πόρτα η υπηρεσία με σημάδευε με το θερμόμετρο ενώ φορούσε γάντια και μάσκα. Φυσικά έφυγα χωρίς καν να δω την η τις κοπέλες/α.
Μα θα μου πείτε: πολύ ωραία, ακολούθησαν τα μέτρα που επιβάλει ο νόμος, μπράβο τους!
Δεν έχω πρόβλημα με τα μέτρα, ούτε με τα θερμόμετρα κτλ, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτοί οι κύριοι ουδεμία σχέση έχουν με την νομιμότητα, οδηγούνται από φόβο, όχι μη τους πιάσει η αστυνομία, απλά φοβούνται μη κολλήσουν κορωνοιό.
Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, όποιος φοβάται κάθεται σπίτι. Είναι προτιμότερο αν φοβούνται να μένουν κλειστά, παρά να χάσουμε τα ωραία μας λεφτά, τα οποία βγαίνουν πολύ δύσκολα.
Καλό βράδυ

Εχθές το απόγευμα περί της 21:40 πέρασα μια βόλτα από τα στούντιο Κασσάνδρας. Μια παρατήρηση ήθελα να κάνω, σε κάποια από αυτά πριν ακόμα περάσω την πόρτα η υπηρεσία με σημάδευε με το θερμόμετρο ενώ φορούσε γάντια και μάσκα. Φυσικά έφυγα χωρίς καν να δω την η τις κοπέλες/α.
Μα θα μου πείτε: πολύ ωραία, ακολούθησαν τα μέτρα που επιβάλει ο νόμος, μπράβο τους!
Δεν έχω πρόβλημα με τα μέτρα, ούτε με τα θερμόμετρα κτλ, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτοί οι κύριοι ουδεμία σχέση έχουν με την νομιμότητα, οδηγούνται από φόβο, όχι μη τους πιάσει η αστυνομία, απλά φοβούνται μη κολλήσουν κορωνοιό.
Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, όποιος φοβάται κάθεται σπίτι. Είναι προτιμότερο αν φοβούνται να μένουν κλειστά, παρά να χάσουμε τα ωραία μας λεφτά, τα οποία βγαίνουν πολύ δύσκολα.
Καλό βράδυ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο