Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Πέρασμα από Βάνα σπα παρούσες 5 κοπέλες δεν θυμάμαι τα ονόματά τους όλα αλλά όλες ξένες γυφτοβουλγαρες πέρασμα με την Ελβίρα καλό και τίμιο μασάζ αλλά στην εκτόνωση μάπα το καρπούζι αδιάφορη τέλειος
Βάνα σπα έχει μπει στην black list

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Πέρασμα προχθές το απόγευμα από το crystal spa παρούσες τρεις κοπέλες μια Όλγα ,η Χριστιάνα και η Νάντια πέρασμα με Χριστιάνα αδιάφορο μασάζ και πολύ καλή μαλάκια το κορίτσι έχει προοπτικές αλλά θέλει να δείξει περισσότερο προσπάθεια

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Αρε μάγκες θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει για την Ρένα από aqua έμαθα ότι τα παράτησε τι γίνεται έχουμε κανένα νέο για την κοπέλα

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πέρασμα προχθές το απόγευμα από το crystal spa παρούσες τρεις κοπέλες μια Όλγα ,η Χριστιάνα και η Νάντια πέρασμα με Χριστιάνα αδιάφορο μασάζ και πολύ καλή μαλάκια το κορίτσι έχει προοπτικές αλλά θέλει να δείξει περισσότερο προσπάθεια

Όλγα; Καινούργια; Επίσης, μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για Χριστιαννα; Εμφάνιση, πρόγραμμα, extra κτλ;

JIMARAS69

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2018
Like
16
Πόντοι
0
Αρε μάγκες θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει για την Ρένα από aqua έμαθα ότι τα παράτησε τι γίνεται έχουμε κανένα νέο για την κοπέλα
Φανταστική η Ρένα.....αχχχχχ

• Like
Αντιδράσεις: P1

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Crystal spa masaz λοιπόν η Όλγα είναι μικρή και πολύ καλή στο μασάζ γύρω στα 22 χρόνο καλό σώμα καλή στο μασάζ όχι καλή στην εκτόνωση θέλει δουλειά πολλή εκεί
Χριστιάνα μελαμψή με ωραία χαρακτηριστικά καλή εκτόνωση αδιάφορο μασάζ με προοπτική όμως για να γίνει αστέρι

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.278
Πόντοι
3.556

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
618
Πόντοι
80
Πέρασμα από Crystal, παρούσες Νεφέλη και Άρτεμις. Επιλέχθηκε Νεφέλη για ένα all time classic. Βγαίνοντας από το δωμάτιο είδα και την Άρτεμις για πρώτη φορά. Μικρούλα, μελαψή και ευδιάθετη. Σώμα αρκετά ωραίο αν και δεν παρατήρησα μέγεθος στήθους. Ενδιαφέρουσα παρουσία πάντως, αν κάποιος συναγωνιστής έχει πληροφορίες από την απόδοση της είναι καλοδεχούμενες. Επίσης εξτρά πληροφορία ότι το τελευταίο ραντεβού από 21:00 το έχουν μεταφέρει στις 21:30. Γνωρίζει κάποιος ποιες μέρες δουλεύει η Ρία ?

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Πέρασμα από Βάνα σπα παρούσες 5 κοπέλες δεν θυμάμαι τα ονόματά τους όλα αλλά όλες ξένες γυφτοβουλγαρες πέρασμα με την Ελβίρα καλό και τίμιο μασάζ αλλά στην εκτόνωση μάπα το καρπούζι αδιάφορη τέλειος
Βάνα σπα έχει μπει στην black list

Ελβιρα καινουρια πρεπει να ναι.Εβγαλε ρουχα?Πως ειναι εμφανησιακα σωμα ηλικια

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Πέρασμα από Crystal, παρούσες Νεφέλη και Άρτεμις. Επιλέχθηκε Νεφέλη για ένα all time classic. Βγαίνοντας από το δωμάτιο είδα και την Άρτεμις για πρώτη φορά. Μικρούλα, μελαψή και ευδιάθετη. Σώμα αρκετά ωραίο αν και δεν παρατήρησα μέγεθος στήθους. Ενδιαφέρουσα παρουσία πάντως, αν κάποιος συναγωνιστής έχει πληροφορίες από την απόδοση της είναι καλοδεχούμενες. Επίσης εξτρά πληροφορία ότι το τελευταίο ραντεβού από 21:00 το έχουν μεταφέρει στις 21:30. Γνωρίζει κάποιος ποιες μέρες δουλεύει η Ρία ?
Καλησπέρα φίλε μου. Η Άρτεμις είναι 20 Μαιών πιπινακι στο μασάζ θα έλεγα είναι αρκετά χαλαρό στα της εκτόνωσης σε αφήνει να πιάσεις το υπέροχο στήθος της που για εμένα προσωπικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει αν και αδύνατη η χειρομαλαξη θα έλεγα μέτρια δε ξέρω αν έχει βελτιωθεί έχω καιρό να τη πάρω σαν λάτρης του καλού μασάζ προτιμώ Όλγα η Νεφέλη γι'αυτό το κομμάτι. Παρεπιπτόντως διάβασα στη σελίδα τους ότι κλείνουν 1 χρόνο το Σάββατο έχουν επέτειο τα κορίτσια και σε όλους για εκείνη τη μέρα θα γίνει το μασάζ 10€. Μπράβο τους πάντως

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Και ποια έμεινε στο Aqua? Η Ριτα;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
618
Πόντοι
80
Θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποιο άλλο εκτός του Crystal αν και προσωπικά με καλύπτει και από θέμα υπηρεσιών, μασάζ αλλά και εμφάνισης των κοριτσιών. Στην αναβροχιά επισκέπτομαι και το Ντάμες αλλά κάθε φορά με αφήνει με την αίσθηση ότι έχω κάψει τα λεφτά μου οπότε το έχω σαν τελευταία επιλογή. Στο Aqua είχα πάει πριν από ένα χρόνο 2 φορές με Ξένια αν θυμάμαι καλά το όνομα και ήταν πολύ ξενέρωτα , δεν με κάλυψε. Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε αξιόλογη πρόταση για κάτι διαφορετικό ανατολικά ή στην περιοχή του κέντρου καθώς δεν έχω τη δυνατότητα να φύγω προς τα δυτικά.

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
618
Πόντοι
80
Καλησπέρα φίλε μου. Η Άρτεμις είναι 20 Μαιών πιπινακι στο μασάζ θα έλεγα είναι αρκετά χαλαρό στα της εκτόνωσης σε αφήνει να πιάσεις το υπέροχο στήθος της που για εμένα προσωπικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει αν και αδύνατη η χειρομαλαξη θα έλεγα μέτρια δε ξέρω αν έχει βελτιωθεί έχω καιρό να τη πάρω σαν λάτρης του καλού μασάζ προτιμώ Όλγα η Νεφέλη γι'αυτό το κομμάτι. Παρεπιπτόντως διάβασα στη σελίδα τους ότι κλείνουν 1 χρόνο το Σάββατο έχουν επέτειο τα κορίτσια και σε όλους για εκείνη τη μέρα θα γίνει το μασάζ 10€. Μπράβο τους πάντως

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Μου άρεσε αρκετά από όσο την είδα και κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη φορά θα δοκιμαστεί αυτή ή η Χριστιάννα. 

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
καλησπερα!γνωριζει κανεις αν υπαρχει καπου αγγελια της αντζυ απο ξηροκρηνη?χοντρουλα!δυστηχως εχασα τον αριθμο της και θα ηθελα τη βοηθεια σας αν γινεται! ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ ειδα πως σε καποιο παλιο σου ποστ την αναφερεις μοιπως μπορεις να βοηθησεις?
ευχαριστω!
Προ καραντίνας που επικοινώνησα, μου είπε πως σταμάτησε.

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Σωστά. Κ το παίρνουν πάνω τους και ποιος τις φτάνει μετά.
Ότι γίνετε μαθαίνετε ... τ κρυσταλ αυτή τη στιγμή
Έχει τη ποιο δυνατή ομάδα αν εξαιρέσεις ολγα που κάτι δ μαρεσει...
Έχει 5-6 μπουμπούκια να τα πιεις στο ποτήρι... επίσης σε κερδίζουν
Με τ χαμόγελο τη φιλοξενεία κ τις προσφορές... αυτή τη στιγμή έχει το ποιο ανθρώπινο περιβάλλον που σεβετε τ πελάτη κ τη τσέπη του... οι καιροί άλλαξαν θ μείνουν μόνο οι επαγγελματίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom