Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Άσε την Αλεξία στην ησυχία της, δεν είναι για τα δόντια σου......Το κορίτσι αυτό είναι για εμάς τους άντρες που γουστάρουμε πραγματικές γυναίκες......

Δείτε το ιστορικό των ποστ που έχει αναρτήσει ο τύπος αυτός......Θα καταλάβετε τα γούστα του.......
Εμένα μου απάντησε , για το τηλέφωνα της Αλεξίας , σε πμ ότι έχει τηλέφωνο από ΜΑΥΡΟ ΑΡΑΠΗ ....Μάλλον τον λευκό αραπη τον κρατά για πάρτι του αφού τους ξεχωρίζει σε μαύρους και λευκούς .

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
286
Πόντοι
21
ΒΡΕ παίδες!τέρμα τα μπάζα απο ψευτομασατζίδικα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:δινω 120 ευρω παιρνω απο γραφείο τις πόλης καλό μουνί μια ωρίτσα 2 πιστολιες και πιπινια ;) οχι φαλαινες πχ  zesi,dames! :S :S :S :S :S :S :S
:spam:
Καλά ρε Μάκη, εμένα μου είπες να έρθω pm να μου δώσεις το τηλέφωνο της Αλεξίας. Στα μηνύματα δε μου το ανέφερες ποτέ και μου είπες ότι είναι πανάκριβη και ξεπέτα. Πηγαίνεις dames και περνάς τέλεια με πιπίνια. Τώρα λες φάλαινες εδώ.. Γέμισε ο κόσμος με ψυχάκηδες και άνανδρους.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.817
Πόντοι
206
Εμένα μου απάντησε , για το τηλέφωνα της Αλεξίας , σε πμ ότι έχει τηλέφωνο από ΜΑΥΡΟ ΑΡΑΠΗ ....Μάλλον τον λευκό αραπη τον κρατά για πάρτι του αφού τους ξεχωρίζει σε μαύρους και λευκούς .
Ευτυχώς γιατί ήμουν πολύ ανήσυχος και έλεγα βρε πού θα βρω τηλέφωνο από μαύρο αράπη, πού θα βρω....!!!! Πάλι καλά που είναι και αυτός για να μας δίνει τις σωστές πληροφορίες...........Ρε σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ με τους ανωμαλιάρηδες εδώ μέσα.....Στα χρόνια μου ξέρετε πώς τους λέγαμε εμείς αυτούς....? Άντε μην πω........Όπως καταλαβαίνετε ο μάκης πάει μόνο αν υπάρχει π..τσα.............αλλιώς δεν ασχολείται....

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.278
Πόντοι
3.556

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Δε γαμιεστε κ ‘σείς και τα τηλέφωνά σας ....

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.278
Πόντοι
3.556
Πόσο καθυστερημένοι μπορεί να είναι κάποιοι που νομίζουν ότι θα μπουν και θα μας παραμυθιάσουν iq ραδικιού

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

fantasias.k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα!γνωριζει κανεις αν υπαρχει καπου αγγελια της αντζυ απο ξηροκρηνη?χοντρουλα!δυστηχως εχασα τον αριθμο της και θα ηθελα τη βοηθεια σας αν γινεται! ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ ειδα πως σε καποιο παλιο σου ποστ την αναφερεις μοιπως μπορεις να βοηθησεις?
ευχαριστω!

Francescoli

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Γενικά είμαι κάτοικος εξωτερικού αλλά λόγω υποχρεώσεων θα είμαι το επόμενο διάστημα στα πάτρια εδάφη. Είναι το πρώτο μου σχόλιο και ελπίζω να είναι κάπως διαφωτιστικο. Ψαχνομουν για ένα μασαζακι και κάλεσα στο Crystal για να πάρω τη Νεφελη με βάση τα καλουτσικα σχόλια που έχουν προαναφέρει κάποιοι.

Τελικά δεν ήταν διαθέσιμη και έκλεισα για να περάσω και να δω τις κοπελες. Είχε τέσσερις μελαχρινες, δύο ονοματαα θυμάμαι, Αρετη και Νάταλι. Και οι τέσσερις ήταν ευπαρουσιαστες μπορώ να πω
Τλκ μου έκανε κλικ η Νάταλι. Φορούσε πέδιλα ψιλοτακουνα, και στενό μαύρο φορεμα. γενικά νταρντανομωρο με πολύ ωραία πόδια και στητο στήθος. Η φάτσα της καβλοφατσα με αρκετο μακιγιαζ.

Στα του αγωνα, μασάζ ψιλομετριο. Στα πόδια Πασαλιμα, στην πλάτη και στους ώμους κάτι ηξερε, φάνηκε ότι είχε κάνει κάνα δυο σεμινάρια, χωρίς να έχω και μεγάλη εμπειρία σε μασαζ. Μετα από το κυρίως μασάζ, γυρισα, Λίγο χαιδεμα στον κωλο και της ζήτησα να κατεβάσει το σουτιεν αλλιως δεν θα έδειχνε τπτ πιστευω. Μετά φραπες και τέλος.

Σοσιαλ καλό. Μου φάνηκε λίγο διεκπεραιωτικη σε κάποια σημεία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και άσχημα, καθώς σαν εμφάνιση μου άρεσε αρκετά και το μασάζ ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές.

Εν κατακλείδι τίμια επιλογή σαν εμφάνιση, αλλά έλειπε το κάτι παραπάνω νομίζω.

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ποσό είναι η τιμή στο κρυσταλ ; Χωρίς φραπέ ;;;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα. Γενικά είμαι κάτοικος εξωτερικού αλλά λόγω υποχρεώσεων θα είμαι το επόμενο διάστημα στα πάτρια εδάφη. Είναι το πρώτο μου σχόλιο και ελπίζω να είναι κάπως διαφωτιστικο. Ψαχνομουν για ένα μασαζακι και κάλεσα στο Crystal για να πάρω τη Νεφελη με βάση τα καλουτσικα σχόλια που έχουν προαναφέρει κάποιοι.

Τελικά δεν ήταν διαθέσιμη και έκλεισα για να περάσω και να δω τις κοπελες. Είχε τέσσερις μελαχρινες, δύο ονοματαα θυμάμαι, Αρετη και Νάταλι. Και οι τέσσερις ήταν ευπαρουσιαστες μπορώ να πω
Τλκ μου έκανε κλικ η Νάταλι. Φορούσε πέδιλα ψιλοτακουνα, και στενό μαύρο φορεμα. γενικά νταρντανομωρο με πολύ ωραία πόδια και στητο στήθος. Η φάτσα της καβλοφατσα με αρκετο μακιγιαζ.

Στα του αγωνα, μασάζ ψιλομετριο. Στα πόδια Πασαλιμα, στην πλάτη και στους ώμους κάτι ηξερε, φάνηκε ότι είχε κάνει κάνα δυο σεμινάρια, χωρίς να έχω και μεγάλη εμπειρία σε μασαζ. Μετα από το κυρίως μασάζ, γυρισα, Λίγο χαιδεμα στον κωλο και της ζήτησα να κατεβάσει το σουτιεν αλλιως δεν θα έδειχνε τπτ πιστευω. Μετά φραπες και τέλος.

Σοσιαλ καλό. Μου φάνηκε λίγο διεκπεραιωτικη σε κάποια σημεία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και άσχημα, καθώς σαν εμφάνιση μου άρεσε αρκετά και το μασάζ ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές.

Εν κατακλείδι τίμια επιλογή σαν εμφάνιση, αλλά έλειπε το κάτι παραπάνω νομίζω.

Δεν σε γέμισε λάδι; Σε εμένα έβαλε το μισό μπουκάλι . Με υποσχέσεις, αλλά τίποτα ιδιαίτερο

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Θέλω να δοκιμάσω με Ρια ή Ρίτα ή πώς την λένε. Στο Crystal. Προχωράει σε κάτι πέραν του φραπέ; Αναρωτιέμαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom