xal34
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 85.591
- Πόντοι
- 16.131
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=105790.0;attach=1243242;image[/img[/URL]]
[/quote]
Όνομα έχουμε;
Αλανι μου απο αυτες που ανεβασα τις γκιλφαρες πριν αθηνα παιζει καμια που να μοιαζει να παω να καταθεσω?? ευχαριστω!!Κάβλα η γιαγιά! Ζήτω τα Gilf!
Αλανι μου απο αυτες που ανεβασα τις γκιλφαρες πριν αθηνα παιζει καμια που να μοιαζει να παω να καταθεσω?? ευχαριστω!!
Φιλε μου ευχαριστω πολυ που απαντησες θελω να δοκιμασω μια καλτ εμπειρια με Γκιλφ παρα πολυ απλα θελω στο μυαλο μου να μοιαζει (περιπου) με καποια Πορνοσταρ γρια που τον παιζω και εχω φαντασιωση!!! Σε ποια φερνει πιο κοντα ?Ολγα, Τροφωνίου 13 ισόγειο, πρωινή βάρδια
Φιλε μου ευχαριστω πολυ που απαντησες θελω να δοκιμασω μια καλτ εμπειρια με Γκιλφ παρα πολυ απλα θελω στο μυαλο μου να μοιαζει (περιπου) με καποια Πορνοσταρ γρια που τον παιζω και εχω φαντασιωση!!! Σε ποια φερνει πιο κοντα ?
Άκρες άκρες Sally Dangelo. Επειδή είναι ξανθιά, 60+ με βυζάρες.
Επίσης ωραιο νταρντανοΚαβλιαρικο Gilf η Alice Thousands. Για πολυ καλτ γουστα αλλα εγω εμπαινα για πλακα στην εμπειρη και ωριμη κυρια!!Μου θυμιζει μια καθηγητρια μου στο λυκειο που ειχα και με καβλωνει η κ@αριολα!!