★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.108
- Πόντοι
- 3.556
SEGOVLAX είσαι πιο βλάκας και από ένα άδειο κουτί προφυλακτικών..
εσυ εισαι μπσταρδοςSEGOVLAX είσαι πιο βλάκας και από ένα άδειο κουτί προφυλακτικών..
Γιατί;; για παραδειγματισμό;;προσεξε τα λογια σου γιατι θα δωσω πιπα στη δηκια σου γκομενα

προσεξε τα λογια σου γιατι θα δωσω πιπα στη δηκια σου γκομενα
το πιπίνι η αλίνα με την ελαφριά ακμή στο πρόσωπο λέτε;Αλινάρα..μα τι κώλος...
ο φίλος σου ξέρει ποια είναι η φυλής ή τη μπερδεύει με την ιάσωνος;;; γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο περνάω κάθε μέρα απόγευμα κιόλας και παραμένουν όλαΚαλημέρα στην παρέα, φίλος που βρίσκόταν εχθές κοντά στην φυλής κατα τις 19:30 μου είπε ότι παραπάνω απο τα μισά κανονικά ανοιχτά και ότι κανονικά έκανε την βόλτα του και περάσε σε δωμάτιο. Σήμερα η αύριο θα περάσω να κοιτάξω.
το πιπίνι η αλίνα με την ελαφριά ακμή στο πρόσωπο λέτε;
Πριν λίγο σε διαμέρισμα του κέντρου είχα μια επιτυχημένη συνάντηση με γνωστή ιερόδουλη του Μεταξουργείου, διήρκεσε μια ώρα και μου στοίχισε 50€. Όπως μου είπε αν επιβεβαιωθεί το άνοιγμα των οίκων από 15 του μήνα θα βρίσκεται στο πόστο της για να εξυπηρετήσει τις ορδές των πεινασμένων λόγω καραντίνας συναγωνιστών
ΥΓ τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί της δεν παίζει καθότι αυτή την περίοδο δουλεύει μόνο με άτομα που ξέρει και που έχει δώσει η ίδια το τηλέφωνο της
τοτε τι μας το λες?
πραγματικα μερικοι ειστε οτι να ναι μα ΟΤΙ να ναι..
τυπε βαλε λιγο την ταξη στην ενημερωση...
κατι τυποι SEGOVAX και ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΣ της εχουν γαμησει τα ραμματα..
Μονο τα δικα μου σχολια και του αθανασιαδη βλεπεις εσυ ?

Για να τεστάρω αν παρακαλουθείς το νήμα. Είναι ψυχολογικό τεστ έχει να κάνει με συγκεκριμένες αντιδράσεις όταν μια πληροφορία δεν είναι χρήσιμη και αξιοποιήσιμη. Τα λέμετοτε τι μας το λες?
Για να τεστάρω αν παρακαλουθείς το νήμα. Είναι ψυχολογικό τεστ έχει να κάνει με συγκεκριμένες αντιδράσεις όταν μια πληροφορία δεν είναι χρήσιμη και αξιοποιήσιμη. Τα λέμε
απο το ιδιο πασχει και ο αλλος που παει και λεει ''δωριζω 50ευρω''

Σου απάντησα καλοπροαίρετα και συνεχίζεις να λες ασυναρτησίες. Έχει να κάνει με την ιδιότητα μου και κάτι που μελετάω, όσον αφορά στις ψυχολογικές έννοιες απλά σου λέω ότι δεν σε παίρνει, ασχολήσου με πράγματα που κατανοείς και είναι το αντικείμενο σουοπως το ειπες..ψυχολογικο ειναι το θεμα και λεγεται whore attention.. οταν ποσταρεις κατι εντελως ασχετο μη χρησιμο ή αξιοπιστο με σκοπο να τραβηξεις την προσοχη! απο το ιδιο πασχει και ο αλλος που παει και λεει ''δωριζω 50ευρω''
και γω καλοπροεραιτα σου απαντησα.. το WhoreAttentionιλίκι δεν ειναι αστεια υποθεση.. απλα τωρα που το εμαθες μπορεις να αναζητησεις βοηθειαΣου απάντησα καλοπροαίρετα και συνεχίζεις να λες ασυναρτησίες. Έχει να κάνει με την ιδιότητα μου και κάτι που μελετάω, όσον αφορά στις ψυχολογικές έννοιες απλά σου λέω ότι δεν σε παίρνει, ασχολήσου με πράγματα που κατανοείς και είναι το αντικείμενο σου
Βρε ανόητε είναι το αντικείμενο μου. Διακρίνω μια μεγάλη εσωτερική ένταση και μια εριστική τάση μάλλον εσύ θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο συνάδελφο μου για βοήθειακαι γω καλοπροεραιτα σου απαντησα.. το WhoreAttentionιλίκι δεν ειναι αστεια υποθεση.. απλα τωρα που το εμαθες μπορεις να αναζητησεις βοηθεια![]()
Φιλε από την παράθεση σου διακρίνω ότι έχεις νεύρα το βήμα είναι ελεύθερο γράφονται απόψεις και εμπειρίες είτε εμπειρίες που είτε μας ενδιαφέρουν είτε όχι ποιος ο λόγος να την λέει ο ένας στον άλλοντοτε τι μας το λες?
Βρε ανόητε είναι το αντικείμενο μου. Διακρίνω μια μεγάλη εσωτερική ένταση και μια εριστική τάση μάλλον εσύ θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο συνάδελφο μου για βοήθεια