Νέα

Τι είδους πουτάνα να επιλέξουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε ?

• Μπουρδελα

Ψήφοι: 15 17,2%
  • Call girls

Ψήφοι: 36 41,4%
  • Στουντιοκοριτσα

Ψήφοι: 14 16,1%
  • Μασατζουδες

Ψήφοι: 19 21,8%
  • Όσες κάνουν πιάτσα

Ψήφοι: 3 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.022
Πόντοι
8.236
Όλοι προτιμάμε να κάνουμε συνευρέσεις με  κάποιες από τις  κοπέλες του χώρου κάποιοι συχνά και κάποιοι λιγότερο συχνά  και φαντάζομαι πως όλοι έχουμε και κάποια στανταρακια όταν αποφασίζουμε να κάνουμε κάποια συνεύρεση . Παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω εσείς τι προτιμάτε? Όπως έβαλα και στην ψηφοφορία ιεροδουλες? Call girls? Στουντιοκοριτσα? Μασατζουδες? Όσες κάνουν πιάτσα ? Τι πιστεύετε ότι αξίζει και γιατί ?

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Για την ωρα καποιες κατηγοριες ειναι ακομη εκτος μαχης.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
603
Πόντοι
21
Το πιο value for money για αυτή την περίοδο είναι σίγουρα οι μασατζούδες! Και πιστεύω πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Έχεις τη δυνατότητα επιλογής προγράμματος από 50-100€ αναλόγως το χρόνο , κερασμένο ποτάκι υποδοχή , έχεις και ποικιλία από κοπέλες που τις βλέπεις , έχεις και τη ντουζιέρα σου κάνεις το μπανάκι σου άρχοντας. Αν επιλέξεις και το nirvana συγκεκριμένα έχεις και το μπόνους της εχεμύθειας αν κι εκεί ξεκινάει από 60€ απ όσο θυμάμαι. Τώρα στα τσαρδιά συμφέρει μόνο αν δεν είσαι παντρεμένος κι έχεις κάποιο στανταράκι που ξέρεις οτι αξίζει και γλιτώνεις και την τσάρκα πέρα δώθε. Είναι περισσότερο λύση ανάγκης γι αυτούς
που βιάζονται ή θέλουν απλά να φύγουν τα χοντρά.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Όλοι προτιμάμε να κάνουμε συνευρέσεις με  κάποιες από τις  κοπέλες του χώρου κάποιοι συχνά και κάποιοι λιγότερο συχνά  και φαντάζομαι πως όλοι έχουμε και κάποια στανταρακια όταν αποφασίζουμε να κάνουμε κάποια συνεύρεση . Παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω εσείς τι προτιμάτε? Όπως έβαλα και στην ψηφοφορία ιεροδουλες? Call girls? Στουντιοκοριτσα? Μασατζουδες? Όσες κάνουν πιάτσα ? Τι πιστεύετε ότι αξίζει και γιατί ?
Τυπε δεν θελω να σε στεναχωρησω..αλλα ολες αυτες που αναφερεις ιεροδουλες λεγονται.

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
11.711
Πόντοι
4.696
ενα call girl μεχρι 30 ετων και  Max 100 ευρω ειναι μια χαρα με 120 φραγκα στο συνολο(hotel)την εχεις για 1 ωρα. ριχνεις και 2 τεμαχια.
ειναι τα ιδια λεφτα με το studio αν ριχνεις 2 στην ωρα!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
ενα call girl μεχρι 30 ετων και  Max 100 ευρω ειναι μια χαρα με 120 φραγκα στο συνολο(hotel)την εχεις για 1 ωρα. ριχνεις και 2 τεμαχια.
ειναι τα ιδια λεφτα με το studio αν ριχνεις 2 στην ωρα!!
Τα στουντιο και τα ρδελα ειναι για καποιον βιαστικο..περνας ριχνεις και φευγεις..στ' αλλα θελεις περισσοτερο χρονο...αλλα σιγουρα οικονομικα ειναι λιγο καλυτερα.

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
11.711
Πόντοι
4.696
Τα στουντιο και τα ρδελα ειναι για καποιον βιαστικο..περνας ριχνεις και φευγεις..στ' αλλα θελεις περισσοτερο χρονο...αλλα σιγουρα οικονομικα ειναι λιγο καλυτερα.

οπωσδηποτε τα studio και μπουρδελα ειναι φτηνοτερα συμφωνω-μαλιστα στα studio εχει και καλυτερες γκομενες απο τα "ανεξαρτητα" call girl των 100 ευρω. ειναι οτι γουσταρει ο καθενας και οπως το εχει στο κεφαλι του...

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.022
Πόντοι
8.236
Τυπε δεν θελω να σε στεναχωρησω..αλλα ολες αυτες που αναφερεις ιεροδουλες λεγονται.
Τύπε ξαναδιάβασε τι γράφω ... για να λέω τι είδους πουτανα να επιλέξουμε .... Έχεις καταλάβει βασικά το νόημα του νήματος ? Ναι όλες είναι ιεροδουλες όπως λες αλλά ο καθένας προτιμάει μια συγκεκριμένη κατηγορία για αυτό ρωτάω τι προτιμάει ο καθένας ... αν θες πες και εσυ τι γνώμη σου

Giourkas23

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Με αφορμή το νήμα (δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο στο οποίο θα μπορούσα να παραθέσω το ερώτημα) και όντας νέος στο άθλημα θα ήθελα οποίος θέλει να παραθέσει την top επιλογή του για pse φάση. Προτιμώ call girls αλλά δέκτες όλες οι προτάσεις. Ευχαριστώ

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.022
Πόντοι
8.236
Μιας και άνοιξα το θέμα θα πω και εγώ την γνώμη μου ... Έχουμε και λέμε ....
Μπουρδελα : Δεν τα προτιμώ διότι ναι μεν είναι οικονομικά αλλά το όλο περιβάλλον στο οποίο είναι ένα τοποθετημένο (Με Ζακια, Περίεργες φάτσες που σε κοιτάνε και δεν ξέρεις αν θα στην πεσουνε, Με την  κατουριλα που μυρίζει)  ένα  μπουρδελο εμένα δεν με εμπνέει στο να κάνω κάτι . Επίσης δεν με φτιάχνει να πάω σε σημεία της Αθήνας που καλώς η κακώς είναι τοποθετημένα σε περιοχές που σε πιάνει αηδία και μόνο τα αναφέρεις παρότι μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα. Επίσης από άποψη ασφαλείας στις περιοχές που είναι τοποθετημένα τα μπουρδελα δεν ειναι και το ποιο ασφαλές να κυκλοφορείς εκτός και αν είσαι με παρέα. Γενικά τα μπουρδελα θεωρώ ότι είναι έτσι για μια απλή βόλτα με  παρεοτσαρκα η για άτομα κάποιας προχωρημένης ηλικίας
Call girls: Τα προτιμώ διότι οποία και να επιλέξω ξέρω ότι θα γαμησω σαν άνθρωπος . Όπως σε όλους έτσι και σε εμένα έχουν τύχει γκομενες οι οποιεσ ήταν κομοδίνα αλλά σε γενικές γραμμές περνάω καλά διότι προσέχω και ψάχνω πριν επιλέξω . Το μειονέκτημα με τα call girl είναι ότι επειδή έχουν αυξημένο κόστος δεν κάνω ραντεβού μαζί τους όσο συχνά θα ήθελα , παρόλα αυτά μου αρέσουν
Στούντιο : Τα στούντιο είναι μια χαρά για τις τιμές που έχουν , ειχα πάει παλιότερα κάποιες φορές αλλά τώρα έχω σταματήσει . Δεν με εμπνέει για την ώρα τουλάχιστον να ξαναπάω . Επίσης στα δικά μου μάτια τα στούντιο είναι μια σκάλα κάτω από τα μασατζιδικα και μια σκάλα πάνω από τα μπουρδελα
Μασατζιδικα: Πέρσι ξεκίνησα να πηγαίνω και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος για την ώρα . Πληρώνεις και έχεις και μασάζ και σεξ , δυο σε ένα δηλαδή !!!. Για την ώρα έχω πάει μόνο στην Στουρνάρη όπου το κατάστημα που είναι εκεί το επέλεξα βάση τις κριτικές που είχε  , και έχω μείνει ευχαριστημένος μέχρι στιγμής . Σκόπευα να δοκιμάσω και το la vien spa στους Αμπελοκήπους αλλά ο κορονοιος με φρέναρε αναγκαστικά . Το μόνο ίσως μειονέκτημα με τα μασατζιδικα γενικά πιστεύω ότι θα είναι  αν κάποιος δεν φτιάχνετε να μαμησει στο μασαζοκρεβατο . Ενώ το μειονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ για το μαγαζί στηνΣτουρναρη είναι ότι επειδή βρίσκεται στα Εξαρχεια καλό είναι να μην πηγαίνει κανείς με αμάξι διότι πάντα μπορεί το αμαξάκι να την πληρώσει αν τύχει και πέσουν μολότοφ η δακρυγόνα
Πιάτσες : Οι πιάτσες είναι ίσως  ότι ποιο οικονομικό υπαρχει ακόμα και από τα μπουρδελα ... Για τις πιάτσες δεν έχω να πω κάτι ... Είπαμε μεγάλωσα και ζω στο κέντρο.... , οποτε  οποιοσ φτιάχνετε να κάνει συνευρέσεις με πρεζουδες η τετράπαχες, η οτιδήποτε άλλο βρίσκεται  , οποίος δεν φοβάται το AIDS  το οποίο καλώς η κάπως είναι ποιο αυξανόμενο και ποιο πιθανό στις πιάτσες ας μαμησει 

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ρε παιδια με 50 κανεις την δουλεια σου με κοπελες που εχουν δικο τους χωρο

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.174
Πόντοι
1.436
;)τι να λεμε τωρα ρε παιδια.call-girls και γαμαω οπως θελω,σαν ανθρωπος.ακριβο αλλα και περκετικο χομπι.και μετα μασαζ,ειτε μαγαζι,καλο ομως,ειτε ανεξαρτητη με δικο της χωρο η ξενοδοχειο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
47.842
Πόντοι
24.385
:rose:

Με μεγάλη κλειτορίδα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.352
Πόντοι
2.356
Που να εργαζεται!

Th3W4s73d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
9
Like
247
Πόντοι
280
Η μπουρδελότσαρκα δε συγκρίνεται, κι αν "κόβει" το μάτι σου, θα κάνεις σωστή επιλογή και θα περάσεις καλά. Αλλά ναι, η πίεση χρόνου, τα αμφιλεγόμενα "σπίτια" και οι συνθήκες λειτουργίας τους, καμία στραβή που μπορεί να σου τύχει στα πέριξ, είναι αποτρεπτικά για μερικούς.

Call-girls θέλουν ψάξιμο ή να πας μιλημένος σε καλές περιπτώσεις, παίρνουν χρόνο προετοιμασίας, η τιμή τσιμπάει... Έαν όμως τα διαθέτεις όλα αυτά και σου κάτσει, θα περάσεις καλά.

Στούντιο, μπααα... Υπερτιμημένα για τις υπηρεσίες τους. Υψηλό ρίσκο...

Όσο για τα μασαζ δεν έχω κατασταλάξει. Πιο κυριλέ από στούντιο, αλλά δε ψήνομαι 100%. Επίσης όπως γράφτηκε το μασαζοκρέβατο πρέπει να ΄ναι ότι πιο άβολο μετά τα κρεβάτια του Προκρούστη.  :headbang:

Οπότε για μένα, είτε μπουρδέλα είτε call-girls. Αλλά ούτως ή άλλως πάντα ήμουν των άκρων. :dancing:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.623
Πόντοι
4.630
Μιας και άνοιξα το θέμα θα πω και εγώ την γνώμη μου ... Έχουμε και λέμε ....
Μπουρδελα : Δεν τα προτιμώ διότι ναι μεν είναι οικονομικά αλλά το όλο περιβάλλον στο οποίο είναι ένα τοποθετημένο (Με Ζακια, Περίεργες φάτσες που σε κοιτάνε και δεν ξέρεις αν θα στην πεσουνε, Με την  κατουριλα που μυρίζει)  ένα  μπουρδελο εμένα δεν με εμπνέει στο να κάνω κάτι . Επίσης δεν με φτιάχνει να πάω σε σημεία της Αθήνας που καλώς η κακώς είναι τοποθετημένα σε περιοχές που σε πιάνει αηδία και μόνο τα αναφέρεις παρότι μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα. Επίσης από άποψη ασφαλείας στις περιοχές που είναι τοποθετημένα τα μπουρδελα δεν ειναι και το ποιο ασφαλές να κυκλοφορείς εκτός και αν είσαι με παρέα. Γενικά τα μπουρδελα θεωρώ ότι είναι έτσι για μια απλή βόλτα με  παρεοτσαρκα η για άτομα κάποιας προχωρημένης ηλικίας
Call girls: Τα προτιμώ διότι οποία και να επιλέξω ξέρω ότι θα γαμησω σαν άνθρωπος . Όπως σε όλους έτσι και σε εμένα έχουν τύχει γκομενες οι οποιεσ ήταν κομοδίνα αλλά σε γενικές γραμμές περνάω καλά διότι προσέχω και ψάχνω πριν επιλέξω . Το μειονέκτημα με τα call girl είναι ότι επειδή έχουν αυξημένο κόστος δεν κάνω ραντεβού μαζί τους όσο συχνά θα ήθελα , παρόλα αυτά μου αρέσουν
Στούντιο : Τα στούντιο είναι μια χαρά για τις τιμές που έχουν , ειχα πάει παλιότερα κάποιες φορές αλλά τώρα έχω σταματήσει . Δεν με εμπνέει για την ώρα τουλάχιστον να ξαναπάω . Επίσης στα δικά μου μάτια τα στούντιο είναι μια σκάλα κάτω από τα μασατζιδικα και μια σκάλα πάνω από τα μπουρδελα
Μασατζιδικα: Πέρσι ξεκίνησα να πηγαίνω και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος για την ώρα . Πληρώνεις και έχεις και μασάζ και σεξ , δυο σε ένα δηλαδή !!!. Για την ώρα έχω πάει μόνο στην Στουρνάρη όπου το κατάστημα που είναι εκεί το επέλεξα βάση τις κριτικές που είχε  , και έχω μείνει ευχαριστημένος μέχρι στιγμής . Σκόπευα να δοκιμάσω και το la vien spa στους Αμπελοκήπους αλλά ο κορονοιος με φρέναρε αναγκαστικά . Το μόνο ίσως μειονέκτημα με τα μασατζιδικα γενικά πιστεύω ότι θα είναι  αν κάποιος δεν φτιάχνετε να μαμησει στο μασαζοκρεβατο . Ενώ το μειονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ για το μαγαζί στηνΣτουρναρη είναι ότι επειδή βρίσκεται στα Εξαρχεια καλό είναι να μην πηγαίνει κανείς με αμάξι διότι πάντα μπορεί το αμαξάκι να την πληρώσει αν τύχει και πέσουν μολότοφ η δακρυγόνα
Πιάτσες : Οι πιάτσες είναι ίσως  ότι ποιο οικονομικό υπαρχει ακόμα και από τα μπουρδελα ... Για τις πιάτσες δεν έχω να πω κάτι ... Είπαμε μεγάλωσα και ζω στο κέντρο.... , οποτε  οποιοσ φτιάχνετε να κάνει συνευρέσεις με πρεζουδες η τετράπαχες, η οτιδήποτε άλλο βρίσκεται  , οποίος δεν φοβάται το AIDS  το οποίο καλώς η κάπως είναι ποιο αυξανόμενο και ποιο πιθανό στις πιάτσες ας μαμησει 
Εγώ  μόνο σε μπουρδελο φτιάχνομε ....επισης με φτιάχνει που υπαρχη τσατσα και περιμενη έξω στο σαλόνι  , επισης με φτιάχνει και το ότι την κοπέλα που θα γαμησω πριν την γαμαει αλλοσ ....ειδικά αν πριν από εμένα δίνει πόνο άλλος πελάτης και συγκεκριμένα αν είναι και δίπλα τα δωμάτια και ακούγετε  εκεί είναι η υπέρτατη ηδονή για εμένα !!!!!αυτό το σκηνικό με φτιάχνει από πάντα από την πρώτη  μου φορά !!!! Όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν στρες  και αγχως !!!!!

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.022
Πόντοι
8.236
Εγώ  μόνο σε μπουρδελο φτιάχνομε ....επισης με φτιάχνει που υπαρχη τσατσα και περιμενη έξω στο σαλόνι  , επισης με φτιάχνει και το ότι την κοπέλα που θα γαμησω πριν την γαμαει αλλοσ ....ειδικά αν πριν από εμένα δίνει πόνο άλλος πελάτης και συγκεκριμένα αν είναι και δίπλα τα δωμάτια και ακούγετε  εκεί είναι η υπέρτατη ηδονή για εμένα !!!!!αυτό το σκηνικό με φτιάχνει από πάντα από την πρώτη  μου φορά !!!! Όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν στρες  και αγχως !!!!!
Κοιτά οποία και να αποφασίσουμε να μαμησουμε είτε είναι call girl , ιερόδουλη, στουντιοκοριτσο , μασαζατζου κλπ σίγουρα την έχει πάρει κάποιος άλλος και πριν από μας !!!! Άλλωστε δεν είναι και κανα μυστικό πως μια πορνη δεν πάει μόνο με έναν αλλά δίνει το σώμα της σε όσους είναι πρόθυμοι να το χαρούν ... Τέλος πάντων καλά κανείς και φτιάχνεται μόνο σε μπουρδελο άλλωστε όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα  , δεν άνοιξα το νήμα για να κρίνω τα μπουρδελα απλά είπα την γνώμη μου για κάθε κλάδο του αγοραίου έρωτα. Όσον αφορά το στρες , όταν αποφασίζεις να συναντήσεις μια εργαζόμενη γυναίκα πάντα υπάρχει ένα στρες πριν την συνεύρεση όταν συναντάς κάποια για πρώτη φορά .

zakamig

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
εμενα μου αρεσουν τα νεαρουδια !!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Όλοι προτιμάμε να κάνουμε συνευρέσεις με  κάποιες από τις  κοπέλες του χώρου κάποιοι συχνά και κάποιοι λιγότερο συχνά  και φαντάζομαι πως όλοι έχουμε και κάποια στανταρακια όταν αποφασίζουμε να κάνουμε κάποια συνεύρεση . Παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω εσείς τι προτιμάτε? Όπως έβαλα και στην

ψηφοφορία ιεροδουλες? Call girls? Στουντιοκοριτσα? Μασατζουδες? Όσες κάνουν πιάτσα ? Τι πιστεύετε ότι αξίζει και γιατί ?
Δες λιγο τι γραφεις..και εβαλες στην ψηφοφορια.
Ετσι οπως το εγραψες η ιεροδουλη ειναι αλλη κατηγορια απο τα στουντιοκοριτσα..ενω ειναι το ιδιο και στα στουντιο και στα κολ γκερλ και στην πιατσα..ολες τους ειναι ιεροδουλες.Καταλαβες τι λαθος εκανες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom