kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 2.636
πραγματικα καλο ξυρισμα? αφου τα παιρνεις με κουρευτικη μηχανη αν ειναι δασος. σαπουνι και μονολεπιδο bic.. κλασσικο στεγνο ξυρισμα
πραγματικα καλο ξυρισμα? αφου τα παιρνεις με κουρευτικη μηχανη αν ειναι δασος. σαπουνι και μονολεπιδο bic.. κλασσικο στεγνο ξυρισμα
Εκεί που ξυρίζεται ο Savv εμείς ούτε να μπούμε να σκουπίσουμε τις τρίχες δε μπορούμε...Mόνο o Christos Savvidis ξέρει (και) από πραγματικά καλό κλασσικό ξύρισμα. :S
Εκεί που ξυρίζεται ο Savv εμείς ούτε να μπούμε να σκουπίσουμε τις τρίχες δε μπορούμε...![]()
Για να μιλησω σοβαρά στο topic:
Αφρός vs gel vs κρέμα ξυρίσματος.
Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά?
Τύπε η ερώτησή σου είναι σαν συγκρίνεις τα ...
Τραβάω μαλακία με τσόντα , γαμάω σε μπουρδέλο του 10ρικου, έχω γκόμενα και τη γαμάω 3 ώρες ακάποτα ....
Και στις 3 περιπτώσεις χύνεις. Τοση σχέση έχουν μεταξύ τους.
Αν τα είχες δοκιμάσει όλα αυτά, δεν θα έκανες την ερώτηση .
Nαι,έχω δοκιμάσει μόνο gel οπότε...
Δεν υπάρχει σύγκριση. Κρέμα ξυρίσματος που τη χτυπάς σε μπωλ και την απλώνεις με πινέλο , είναι σε άλλο επίπεδο.
Αν δεν χρησιμοποιήσεις μπωλ και πινέλο και τη βάλεις στο πρόσωπο απλά, είναι μια μαλακία και μισή.
Δηλαδή θέλει όλο το πακέτο,όχι μισές δουλειές.
Με πινέλο ξυρίζεσαι ρε παππού;![]()
Λογικά εσύ θα ξυρίζεσαι με ηλεκτρική.
Πιθανόν θα κάνεις και αποτρίχωση σε στήθος και μπούτια.
Και θα είσαι και βέγκαν.
Και δεν θα πίνεις και αλκοόλ.
Τα βρήκες όλα μιλάμε *P
Τύπε η ερώτησή σου είναι σαν συγκρίνεις τα ...
Τραβάω μαλακία με τσόντα , γαμάω σε μπουρδέλο του 10ρικου, έχω γκόμενα και τη γαμάω 3 ώρες ακάποτα ....
Και στις 3 περιπτώσεις χύνεις. Τοση σχέση έχουν μεταξύ τους.
Αν τα είχες δοκιμάσει όλα αυτά, δεν θα έκανες την ερώτηση .
θα συμφωνήσω. Έχω και φαλτσέτα και πινέλο αλλά μεγάλες διαφορές δεν έχω δει. Ίσως να παιζει ρόλο το ότι ξυρίζομαι πάντα κόντρα.Υπερβολές .
Έχω κάνει και τα 6, τις τρεις εκδοχές του σεξ και τις τρεις του ξυρίσματος.
Φυσικά και στο σεξ είναι τρία διαφορετικά πράγματα - στο ξύρισμα όχι. Οποίος θέλει την ιεροτελεστία του πινέλου - σεβαστό - αλλά σαν αποτέλεσμα δεν διαφέρει ΤΟΣΟ - αν βάλεις μέσα και το θέμα χρόνος και ρυθμός ζωής αν κάποιος θέλει να επενδύσει σε πινέλα κλπ - ελεύθερα -
Εντάξει για την ιεροτελεστία το δέχομαι. Ειναι μια μικρή προσωπική απόλαυση αν έχεις χρόνο και διάθεση. Πραγματική διαφορά έχω δει όταν βρέχω το πρόσωπο με πολύ ζεστο νερό πριν βάλω αφρό επάνω. Και στο ξύρισμα και στην αίσθηση μετά.Περισσότερο είναι για κάποιους η ιεροτελεστία που τους φτιάχνει -
το να τρίβεσαι με το πινέλο και την κρέμα - και καλά ερεθίζεται η τρίχα μπαίνει πιο βαθιά η κρέμα - κάτι τέτοια λέγονται
- ενώ να απλώνεις τον έτοιμο αφρό με τα χέρια είναι ξενερα να πούμε
- υπάρχει εναλλακτική λύση, άπλωσε τζελ στο πινέλο και τρίψτο στο πρόσωπο σου - και το τζελ αυξάνει σε όγκο όπως η κρέμα αλλά κερδίζεις χρόνο από το ξεχωριστό μπολ για την κρέμα κλπ κλπ
Όλα μια ιδέα είναι αυτά.
Το παν είναι να γουστάρει η γκομενα
Ανοίγει τους πόρους στο δέρμα και βγαίνει η τρίχα προς τα έξω. Τη μαλακώνει το ζεστό νερό μου είχε πει ενας μπαρμπερης και την παίρνει πιο καλά το ξυράφι.Την πολύ ζέστη πετσέτα μου την βάζουν και όταν μου λούζουν τα μαλλιά στο κομμωτήριο - στυλ σπα περιποίηση.
Στο ξύρισμα κάτι κάνει η ζέστη στις τρίχες.