Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι νεο ρε φιλε η κοπελα ειναι εδω και δουλευειΚανα νέο έχουμε για Ιζαμπέλα??
αφού έχω πάρει τόσα τηλέφωνα δε το σηκώνει.. ξέρετε κάτι?τι νεο ρε φιλε η κοπελα ειναι εδω και δουλευει
φιλε οι περισσοτερες ακομη πανε μονο ανθρωπους που τους ξερουν ...αν δεν εχεις ξανασυντηθει μαζι της δυσκολα θα απαντησηαφού έχω πάρει τόσα τηλέφωνα δε το σηκώνει.. ξέρετε κάτι?
κ ποτε λες θα ξεκινήσει γενικώς? ήθελα πολύ να την πάρω.. ελπίζω Ιούνιο να κάνει γενικά ραντεβού αν δε μπορεί η δε θέλει τώραφιλε οι περισσοτερες ακομη πανε μονο ανθρωπους που τους ξερουν ...αν δεν εχεις ξανασυντηθει μαζι της δυσκολα θα απαντηση
ειναι ακομη περιεργα τα πραγματα υπαρχει φοβος τι να πω λογικα θα ξεκινησει επισημα καποια στιγμηκ ποτε λες θα ξεκινήσει γενικώς? ήθελα πολύ να την πάρω.. ελπίζω Ιούνιο να κάνει γενικά ραντεβού αν δε μπορεί η δε θέλει τώρα
οκκ θενκ γιου αν μάθεις τίποτα στείλε μου αναμένουμε!!ειναι ακομη περιεργα τα πραγματα υπαρχει φοβος τι να πω λογικα θα ξεκινησει επισημα καποια στιγμη
οκκ θενκ γιου αν μάθεις τίποτα στείλε μου αναμένουμε!!

Η Ιζαμπέλα είναι αυτή που είχε το Ιζαμπέλλα ον λάιν??
εκεινη παιχτη ηταν το ακρως αντιθετο ;) πολυ ψηλη και και..... ομως και η κοπελα εδω εχει τα και και τα δικα τηςΗ Ιζαμπέλα είναι αυτή που είχε το Ιζαμπέλλα ον λάιν??

εκεινη παιχτη ηταν το ακρως αντιθετο ;) πολυ ψηλη και και..... ομως και η κοπελα εδω εχει τα και και τα δικα της![]()
![]()
παλι δεν καταλαβες :- δεν συμφωνεις οτι ειναι δυνατο εργαλειο

παλι δεν καταλαβες :- δεν συμφωνεις οτι ειναι δυνατο εργαλειοεσυ το εχεις παρει
![]()
![]()
![]()

εκεινη παιχτη ηταν το ακρως αντιθετο ;) πολυ ψηλη και και..... ομως και η κοπελα εδω εχει τα και και τα δικα της![]()
![]()
οπότε περιμένουμε μέχρι να ανοίξουν τα χοτελ.. κ γω περιμένω στην ουρά για Ιζαμπέλα αλλά τώρα δε γίνεται μάλλονΗ κοπελα δουλευει κανονικα αλλα εχει πολυ πελατεια και ειναι δυσκολο να εξυπερετησει αφου τα ξενοδοχεια ειναι κλειστα και χριαζετε χρονο για τη μετακινιση της απο πελατη σε πελατη. Την ωρα που της ζητησα δεν μπορουσε και μου ειπε να παρω σβετλανα τη μελαχρινη αλλα κι αυτη μου ειπε ωρα απογευματινη η πρωι πριν τις 11 που δε μπορουσα και μου προτεινε μια φιλη της αλλα δεν ειναι του γουστου μου. Το συμπερασμα ειναι οτι δουλευουν καργα και οχι με γνωστους πελατες μονο αρκει να σε συστησει αλλος πελατης τους