Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το σαν μου αρέσει....Σαν να προμοταρεις το παραπάνω site μου φαίνεται..
Μήπως πρέπει να πέσει το νήμα;
Tα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται . Έτσι δεν λέγαμε στο σχολείο?Το σαν μου αρέσει....
Και οι ανεξάρτητες ποιες είναι?
Εγώ μόνο για μια Μήνα έχω ένα πμ...Για άλλη δεν έστειλες...80 ευρώ χωρίς να ξεκαθαρίσει αν θα την γαμησουμε η όχι...
Λοιπόν γιατί να μη πάρω από γραφείο που είναι 50 και με κάνα έξτρα θα πάρω κάτι και να δώσω 80 σε αυτήν???
Παίδες στα 80 μασάζ και αν θέλει προχωράει...Εγώ έτσι καταλαβα...Τα γραφεία είναι 50...Άρα η ανεξάρτητη δε συμφέρει...γιατί, υπάρχει κοπέλα γραφείου με 80 ευρώ?
από 120 ξεκινάνε...
40 με 50 ευρώ είναι η τιμή από γραφείο.γιατί, υπάρχει κοπέλα γραφείου με 80 ευρώ?
από 120 ξεκινάνε...
Στείλε κάνε το ψυχικό και στείλε πμ τότε γκαρβιτι τις πληροφορίες σου...Καλημέρα
Έχω κανα 2 κοπέλες δικές μου που μπορώ να σας στείλω μέσω π.μ
Έχω δοκιμάσει τα τοπ 5 γραφεία μασάζ στη Αθήνα
Κ ψάχνω κάτι το διαφορετικό... Όπως πολύ σωστά με κατάλαβες...
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες.. κατανοητό...
Σε ευχαριστώ πολύ
Καλο ΣΚ......
.......αν υπάρχει , και κάποιοι από δω την ξέρουν , είμαι βέβαιος πως δεν θα το πουν εδώ ...είναι η ερώτηση του 1.000.000 $Υπάρχει κάποια σχετικά εμφανίσιμη που να έχει χώρο και να κάνει καλό μασάζ πάνω από όλα?
Εννοείται πως παίζει ρόλο η εκτόνωση, γιατί αν είναι καλό το μασάζ γίνεσαι τούρμπο
![]()
Αν σου κάνουν κανονικό μασάζ με πιέσεις και δύναμη δεν γίνεσαι τούρμπο. Αν σου κάνουν όμως αισθησιακό γίνεσαι πύραυλος.Υπάρχει κάποια σχετικά εμφανίσιμη που να έχει χώρο και να κάνει καλό μασάζ πάνω από όλα?
Εννοείται πως παίζει ρόλο η εκτόνωση, γιατί αν είναι καλό το μασάζ γίνεσαι τούρμπο
![]()
Η ταϋλανδεζα απο το [size=10pt]massage4you[/size] στο facebook φενεται να ειναι ανεξαρτητη αλλα δεν εχω μαθει ακομη τι εξτρα προσφερει.