Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (0 μέλη και 114 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.703
Πόντοι
2.597
ετσι να μας φοβαστε

:heavymetalbig: :heavymetalbig:

πεφτει ματσουκι απο τους κομμουνιστες

τώρα υπερασπίζεσαι ΚΚΕ και προχθές αναρχικούς; Το ιδεολογικό χάος και το μίσος ανάμεσά τους προφανώς δεν τα πρόσεξες.

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Τι παει να πει "συνεργαζομενη"?
Κανονικα βουλευτης της Κ.Ο. του ΚΚΕ ειναι

Δεν ειναι ανεξαρτητη βουλευτης συνεργαζομενη με το ΚΚΕ

Μην λες βλακειες
Δεν είναι εγγεγραμμένη στο ΚΚΕ, αυτό θέλει να πει.
Εάν έχει την παραμικρή σημασία.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.615
Πόντοι
6.255

Ευχαριστώ! Λοιπόν, όντως το λέει, αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρεται σε αυτό το εμβόλιο αλλα γενικά στον εμβολιασμό. Όντως, χαίρει σαφήνειας κατ'εμε.

Θεωρώ ότι πρέπει να δούμε τις νομοθετικές πράξεις για τους υπόλοιπους εμβολιασμούς (π.χ. σε παιδιά, της γρίπης κλπ.)

Π

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.578
Πόντοι
1.796
Να σου πω κατι εσενα

Θελω εξηγηση για ποιον λογο το ΠΑΜΕ εκανε τοσο επιδεικτικη εφαρμογη των μετρων περιορισμου της αστικης δημοκρατιας

Ηταν μια εκδηλωση υποταγης στο κατεστημενο?
Εγω καπως ετσι το ειδα

Οι επαναστατες δεν κανουν συγκεντρωση με αυτοκολλητακια στην ασφαλτο

τι εννοεις??

να σ πω δηλαδη γιατι εκανε το αυτονοητο??

τυπε απο που νομιζεις οτι κατεβηκαμε??

μιλας σε κομμουνιστες θιασωτες του επιστημονικου σοσιαλισμου και της επιστημης

νομιζεις απευθυνεσαι σε τιποτα αουγκανους ακροδεξιους συνωμοσιολογους ???

πας καλα ??

εμεις ειμαστε με την επστημη και τα διδαγματα της

απο το δικο σ χωρο ξεπεταγονται θεωριες κοιλης γης χριστιανοταλιμπαν συνωμοσιολογια για τα εμβολια

ελα χριστε μου φτασαμε στο 2020 για να μαθουμε οτι οι κομμουνιστες ειναι αθεοι απαλαγμενοι απο καθε ειδους δοξασιες

επιστημη μονο

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.511
Πόντοι
27.686
Το αν κατι ειναι αντισυνταγματικο δεν θα το κρινουμε ούτε εγω ούτε εσυ.
Ας παει καποιος στο ΣτΕ να το προσβαλλει ως αντισυνταγματικο.

Εγω δεν βλεπω καμια αντισυνταγματικοτητα οταν προκειται για την προστασια δημοσιας υγειας.

Δεν θα μεινεις εσυ ανεμβολιαστος και θα κολλησεις εμενα να με σκοτωσεις.
Και να θελεις να μεινεις και ατιμωρητος.
Οχι.
Εγω σου ειπα για το τι ισχυει. Αν αυτο το αμφισβητεις δικαιωμα σου.
Ο

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Αυτή η συζήτηση με τους εμβολιασμούς μου θυμίζει τις "μανουλες του facebook" που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς στα παιδιά τους για να μην γίνουν αυτιστικά :S
mano, τα εμβόλια που κάνουμε για φυματίωση, τέτανο κλπ. ασθένειες χρησιμοποιούνται για χρόνια και θεωρούνται ασφαλή. Εδώ σου φέρνουν ένα νέο είδος εμβολίου με παράκαμψη των συνήθων ελέγχων ασφαλείας λόγω επιδημίας και για μια ασθένεια που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού την περνάει σαν γρίπη ή ασυμπτωματικά...

φιλικά!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.578
Πόντοι
1.796

ναι χιλιαδες τι εννοεις αν εχω θα μπω στο γουγκλη να σου παραθεσω

αν θες το κανεις και μονος σ

δηλαδη αν σ παραθεσω θα πεις εκανα λαθος ??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.747
Πόντοι
1.306
ετσι να μας φοβαστε

:heavymetalbig: :heavymetalbig:

πεφτει ματσουκι απο τους κομμουνιστες

4803703.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
απο δευτερα πρωι τετελεσθαι οι καφετεριες  και οι ταβερνες

:priest: :priest: :priest:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.703
Πόντοι
2.597
Οχι, εγω δεν καταλαβα. Να το εξηγησεις.
Ειπε καπου η Κανελλη οτι δεν ειναι γραμμενο μελος στο ΚΚΕ?
Εγω ξερω οτι αν δεν εισαι μελος του ΚΚΕ δεν μπορεις να εισαι υποψηφιος καν για δημοτικος συμβουλος.
Αν σε ενοχλει οτι ηταν την δεκαετια του 1980 με τη ΝΔ αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι σημερα μελος του ΚΚΕ

δεν βγάζεις άκρη με την ζουρλή. Το 1999 σε δηλώσεις της είχε πει «Στα 45 μου σας ζητάω ταπεινά να γίνω μέλος της ΚΝΕ» ()

και σε μια άλλη δήλωσή της λέει ότι δεν είναι μέλος του ΚΚΕ (
)

προσωπικά μου φαίνεται αστεία η υπόθεση. Λες και αν δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, δεν είναι ΚΚΕ. Ίδια γελοιότητα με τον Ρουπακιά που είχαν βγει οι ναζί να λένε ότι δεν είναι μέλος άρα δεν είναι Χρυσή Αυγή, συνεργαζόμενος ήταν και αυτός...

Η Καννέλη ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
ναι χιλιαδες τι εννοεις αν εχω θα μπω στο γουγκλη να σου παραθεσω

αν θες το κανεις και μονος σ

δηλαδη αν σ παραθεσω θα πεις εκανα λαθος ??
Ειπα καπου οτι ΕΙΝΑΙ μελος?
Εσυ ειπες οτι δεν ειναι, και ζητησα να μου το αποδειξεις γιατι μου φαινεται απιθανο

Εγω θα αποδειξω οτι ειναι?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.578
Πόντοι
1.796
«Εκ μεταγραφής»
Ισως αυτό το «εκ μεταγραφής» φαίνεται ότι ενοχλεί περισσότερο απ΄ όλα την κυρία Κανέλλη και γι΄ αυτό όταν ερωτάται για τις σχέσεις της με το ΚΚΕ απαντά: «Δεν είμαι μέλος του κόμματος. Συνεργάζομαι μαζί του και προσπαθώ να πεθάνω κομμουνίστρια,αλλά εύκολο το έχεις;». Και θυμίζει ότι για πρώτη φορά συνεργάστηκε με το ΚΚΕ την περίοδο 1992-1993, όταν εξελέγη στην ΠΟΕΣΥ με τη στήριξη του ΚΚΕ.

www.tovima.gr/2010/12/17/politics/i-kokkini-liana-apo-tin-ekali/]https://www.tovima.gr/2010/12/17/politics/i-kokkini-liana-apo-tin-ekali/[/url]

περιμενω δηλωση αλεξ μετα το ξεβρακωμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
«Εκ μεταγραφής»
Ισως αυτό το «εκ μεταγραφής» φαίνεται ότι ενοχλεί περισσότερο απ΄ όλα την κυρία Κανέλλη και γι΄ αυτό όταν ερωτάται για τις σχέσεις της με το ΚΚΕ απαντά: «Δεν είμαι μέλος του κόμματος. Συνεργάζομαι μαζί του και προσπαθώ να πεθάνω κομμουνίστρια,αλλά εύκολο το έχεις;». Και θυμίζει ότι για πρώτη φορά συνεργάστηκε με το ΚΚΕ την περίοδο 1992-1993, όταν εξελέγη στην ΠΟΕΣΥ με τη στήριξη του ΚΚΕ.

www.tovima.gr/2010/12/17/politics/i-kokkini-liana-apo-tin-ekali/]https://www.tovima.gr/2010/12/17/politics/i-kokkini-liana-apo-tin-ekali/[/url]

περιμενω δηλωση αλεξ μετα το ξεβρακωμα

Εγω περιμενω να μου πεις αν εισαι τελικα Συριζα ή ΚΚΕ γιατι και τα δυο δεν γινονται

Η προσβλητική και συχνά υβριστική συμπεριφορά απέναντι σε συνομιλητές της στα πάνελ είναι κάτι στο οποίο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μας έχει συνηθίσει. Το χθεσινό παραλήρημα που ακούσαμε στον τηλεοπτικό αέρα του Open όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

"Το προσφυγικό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει Νόμπελ που δεν πήρε" είπε η βουλευτής του ΚΚΕ απευθυνόμενη με καφενειακό ύφος στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα. "Το γενικό προσκλητήριο για μετανάστες και πρόσφυγες έγινε πριν το Νόμπελ, για να στηθεί μια μπίζνα εκτός Μνημονίου" συμπλήρωσε τη... συνεργαζόμενη του Περισσού η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη.

Υπονοώντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα ώστε η χώρα να πάρει ευρωπαϊκά κονδύλια και να τα διαχειριστεί αδιαφανώς... Αν μη τι άλλο, ιδανική αλληλοσυμπλήρωση.

Άραγε ο Περισσός συμφωνεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε το προσφυγικό; Και νομίζαμε ότι αυτά τα λένε η Ν.Δ., η Ελληνική Λύση και η Χρυσή Αυγή. Θα συνεχίσει να καλύπτει σφυρίζοντας αδιάφορα τη βουλευτή του; Ρητορικό ερώτημα και γνωστή η απάντηση: “Μα η Κανέλλη δεν είναι μέλος του κόμματος, είναι συνεργαζόμενη”...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Ευχαριστώ! Λοιπόν, όντως το λέει, αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρεται σε αυτό το εμβόλιο αλλα γενικά στον εμβολιασμό. Όντως, χαίρει σαφήνειας κατ'εμε.

Θεωρώ ότι πρέπει να δούμε τις νομοθετικές πράξεις για τους υπόλοιπους εμβολιασμούς (π.χ. σε παιδιά, της γρίπης κλπ.)

Π
Έχει τίτλο: "Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού."
Ημερομηνία: 25-2-2020

Πιθανώς για αυτό το εμβόλιο ψηφίστηκε. Δεν το γράφει σαφώς γιατί το εμβόλιο δεν έχει βγει ακόμα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.578
Πόντοι
1.796
δεν βγάζεις άκρη με την ζουρλή. Το 1999 σε δηλώσεις της είχε πει «Στα 45 μου σας ζητάω ταπεινά να γίνω μέλος της ΚΝΕ» ()

και σε μια άλλη δήλωσή της λέει ότι δεν είναι μέλος του ΚΚΕ (
)

προσωπικά μου φαίνεται αστεία η υπόθεση. Λες και αν δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, δεν είναι ΚΚΕ. Ίδια γελοιότητα με τον Ρουπακιά που είχαν βγει οι ναζί να λένε ότι δεν είναι μέλος άρα δεν είναι Χρυσή Αυγή, συνεργαζόμενος ήταν και αυτός...

Η Καννέλη ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ.

1+1 κανει δυο σωστα??

επειδη επεμενες σε κατι που δεν γνωριζες και πιαστηκες αδιαβαστος πες οκ εκανα λαθος και μην συνεχιζεις

δεν ειναι κακο που δεν το γνωριζες μικρη σημασια ειχε απλα εσυ επεμενες κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom