You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγκυ Χαραλαμπίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 743K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
ειναι απο τ ελαχιστες φορες που θα διαφωνήσωΤο πρόσωπο της δεν λέει πολλά, αλλά η κωλαρα της τα λεει όλα.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σ'αρέσει και στο πρόσωπο τύπε;
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.447
- Πόντοι
- 2.356
ειναι απο τ ελαχιστες φορες που θα διαφωνήσω
Φταίει που γαμάς τραβέλια, έχεις λάθος μέτρα σύγκρισης.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10.041
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε αν την έχεις στα 4 κι πόλεμος να ξεσπαγε δεν θα καταλάβαινες τίποτα..Παιδιά, αν γυριζε για φιλακι ενώ είναι στα 4, μου'χε πέσει στο νανοσεκοντ, ε;
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 612
- Πόντοι
- 96
Οντως !!!!!Τυπε αν την έχεις στα 4 κι πόλεμος να ξεσπαγε δεν θα καταλάβαινες τίποτα..

chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 5.376
- Πόντοι
- 2.846
Δυστυχως δεν θα συμφωνησω μαζι σου τυπε , μαλλον δεν νιωθεις απο παλαιας κοπης καυλιαρες-μιλφαρες ... η Μαγκυ ειναι καυλαρος και με κωλαθρα απυθμενη ... Απο φατσα κωλαρα κι απο κωλο φατσαρα η καυλοΜαγκυΠαιδιά, αν γυριζε για φιλακι ενώ είναι στα 4, μου'χε πέσει στο νανοσεκοντ, ε;

taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 310
- Πόντοι
- 5.785
μονο κωλο τσιτσαριτοΔυστυχως δεν θα συμφωνησω μαζι σου τυπε , μαλλον δεν νιωθεις απο παλαιας κοπης καυλιαρες-μιλφαρες ... η Μαγκυ ειναι καυλαρος και με κωλαθρα απυθμενη ... Απο φατσα κωλαρα κι απο κωλο φατσαρα η καυλοΜαγκυ![]()
![]()
![]()
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 5.376
- Πόντοι
- 2.846
Μονο εσυ με νιωθεις τυπε , γαμω την νεα γενια και γαμω και τα προτυπα της , εμεις ευτυχως μεγαλωσαμε με κωλαθρα Μαγκυς και ξερουμε τη σταθερη μετοχη ειναι η Μαγκυ , επισης μεγαλο ρισπεκτ και στο αβαταρ σου τυπεμονο κωλο τσιτσαριτο

taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 310
- Πόντοι
- 5.785
θεος συγχωρεση τον...μεγαλη μορφη ιδιαιτερα στην ταινια φυλακες ανηλικων..Μονο εσυ με νιωθεις τυπε , γαμω την νεα γενια και γαμω και τα προτυπα της , εμεις ευτυχως μεγαλωσαμε με κωλαθρα Μαγκυς και ξερουμε τη σταθερη μετοχη ειναι η Μαγκυ , επισης μεγαλο ρισπεκτ και στο αβαταρ σου τυπε![]()
, μεγαλη μορφη ο Θεμαρος
![]()
![]()
![]()
η πισω κινηση της Μαγκυς βαζει κατω 18χρονα... αυτο εχω να πω
Ειπαμε αγαπητε οτι στο προσωπο μπορει να μην λεει πολλα (εσυ βεβαια την εβγαλες Κουασιμοδο),αλλα βρες μου πολλες που μπορεις να συγκρινεις τον κωλο της. Ο κωλος της Μαγκυς καυλωνει δυο γενιες πλεον.Παιδιά, αν γυριζε για φιλακι ενώ είναι στα 4, μου'χε πέσει στο νανοσεκοντ, ε;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
κατσε ρε γαμημνενε σωγαμπρε παω τωρα στο μαναβικο του πεθερου να του δειξω το ποστΕιπαμε αγαπητε οτι στο προσωπο μπορει να μην λεει πολλα (εσυ βεβαια την εβγαλες Κουασιμοδο),αλλα βρες μου πολλες που μπορεις να συγκρινεις τον κωλο της. Ο κωλος της Μαγκυς καυλωνει δυο γενιες πλεον.
ψαξε δωματιο για φιλοξενια τετοια εποχη με κορωνοιο

midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
σωστοςΦταίει που γαμάς τραβέλια, έχεις λάθος μέτρα σύγκρισης.

Με γνωριζεις, Εχουμε ξαναμιλησει?Σε εβρισα ? Αν με μπερδευεις με αλλον Να ζητησεις αμεσως συγνωμη .Ειδαλλως οι χαρακτηρισμοι σου επιστρεφονται.κατσε ρε γαμημνενε σωγαμπρε παω τωρα στο μαναβικο του πεθερου να του δειξω το ποστ
ψαξε δωματιο για φιλοξενια τετοια εποχη με κορωνοιο![]()

Υπαρχουν καποιο μαλακες εδω που τσακωνονται ολη μερα.Προφανωως με μπερδεψες με αλλον .Εγω ειμαι baroc και οχι barock (Που ισως βριζεσαι).Και τα υπονοουμενα περικατσε ρε γαμημνενε σωγαμπρε παω τωρα στο μαναβικο του πεθερου να του δειξω το ποστ
ψαξε δωματιο για φιλοξενια τετοια εποχη με κορωνοιο![]()

Athensloving
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Παίδες εάν έχει κάποιος κονε δίνω ότι θέλει πάντως
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Σταθερη αξια 

George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 234
- Πόντοι
- 6
Όταν η κωλάθρα είναι ελληνική είναι πιο καύλα ακόμα...
Μάγκυ Π.Ο.Π.
Μάγκυ Π.Ο.Π.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 14K