Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (0 μέλη και 226 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.356
Πόντοι
2.356
Δεν ηξερε η κυβερνηση οτι οταν δινουν τις συνταξεις οι γεροι κατακλυζουν τα καταστηματα και περιμενουν απο τις 6 το πρωι απ εξω;οι καργιοληδες οι τραπεζιτες δεν το ξερουν;γιατι δεν βαλαν 5 ταμεια να εξυπηρετειται ο κοσμος και να φευγει ή αυτο το μετρο με την αλφαβητικη σειρα δεν μπορουσαν να το εξαγγειλουν μια βδομαδα πριν;αφου ξερουν ολοι οτι οταν δινουνε συνταξεις τα γεροντια δεν καταλαβαινουν τιποτα,θα την πληρωσουμε οι υπολοιποι που ειμαστε αναγκαστικα ανοιχτοι και δεν θα μπορουμε να κυκλοφορησουμε ουτε στο δρομο ουτε στις τραπεζες να κανουμε τις δουλειες μας!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.298
Πόντοι
1.056
Γιατί η Σουηδία ακολουθεί διαφορετική μέθοδο;

Διότι τα μέτρα περιορισμού, με βάση το
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

τα ορίζει η υπηρεσία ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ της ΣΟΥΗΔΙΑΣ
που έχει ειδικούς επιδημιολόγους .
Η Σουηδία είχε παράδοση στον τομέα της Δημόσιας Υγείας

The Swedish constitution mandates that the relevant expert agency, the Public Health Agency, rather than politicians must initiate any actions to prevent the virus.

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ έχει η Υπηρεσία Δημόσιας  Υγείας

ΟΧΙ  οι πολιτικοί !
Μα νομίζω ότι η Σουηδία τα έχει όλα ανοιχτα, σχολεία, καφετέριες, καταστήματα και απλώς συνιστά στους πολίτες να τηρούν μέτρα προσωπικής υγιεινής και να προσπαθούν να μην συναθροίζονται πολλοί. Ακολουθούν την ανοσία της αγέλης. Εδώ στην Ελλάδα θα πετύχαινε;

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.473
Πόντοι
1.446
Γιατί η Σουηδία ακολουθεί διαφορετική μέθοδο;

Διότι τα μέτρα περιορισμού, με βάση το
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

τα ορίζει η υπηρεσία ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ της ΣΟΥΗΔΙΑΣ
που έχει ειδικούς επιδημιολόγους .
Η Σουηδία είχε παράδοση στον τομέα της Δημόσιας Υγείας

The Swedish constitution mandates that the relevant expert agency, the Public Health Agency, rather than politicians must initiate any actions to prevent the virus.

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ έχει η Υπηρεσία Δημόσιας  Υγείας

ΟΧΙ  οι πολιτικοί !

Φίλε τους Σουηδούς κλάφτους έχω σπουδάσει Σουηδία και την ξέρω από πρώτο χε΄ρι την μαλακία που τους βαράει. Έχω ακόμα γνωστούς εκεί και τους μιλάω και έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι θα γίνει της τρελής ήδη προπσαθούν να πάρουν μέτρα στην Στοκχόλμη. Το μόνο που τους έχει σώσει μέχρι στιγμής είναι ότι η χώρα τους δεν είναι πυκνοκατοικημένη

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
υπερ

θες καμμια αλλη ερωτηση , εδω ειμαι να δουμε που το πας στο τελος.

και να γινει υποχρεωτικο θελω στην πρωτη λυκειου να το κανουν στα σχολεια. καποτε ερχοντουσαν στα δημοτικα και μας καναν το μαντου
το μαντού δεν είναι εμβόλιο  :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
μεταξυ μας τυπε εδω θα χαναμε το παιχνιδι στην προσωπικη υγιεινη....
πεφτη πολυ μπιχλα στην ελλαδα
υπαρχει και αναλογο νημα στο μπου

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.389
Πόντοι
1.706
Δεν ηξερε η κυβερνηση οτι οταν δινουν τις συνταξεις οι γεροι κατακλυζουν τα καταστηματα και περιμενουν απο τις 6 το πρωι απ εξω;οι καργιοληδες οι τραπεζιτες δεν το ξερουν;γιατι δεν βαλαν 5 ταμεια να εξυπηρετειται ο κοσμος και να φευγει ή αυτο το μετρο με την αλφαβητικη σειρα δεν μπορουσαν να το εξαγγειλουν μια βδομαδα πριν;αφου ξερουν ολοι οτι οταν δινουνε συνταξεις τα γεροντια δεν καταλαβαινουν τιποτα,θα την πληρωσουμε οι υπολοιποι που ειμαστε αναγκαστικα ανοιχτοι και δεν θα μπορουμε να κυκλοφορησουμε ουτε στο δρομο ουτε στις τραπεζες να κανουμε τις δουλειες μας!
Αν το έκαναν αυτό δεν θα είχαν πλάνα με ουρές να δείχνουν στις ειδήσεις, ούτε ο Χαρδαλιάς θα είχε κάτι να πει για να γεμίσει τη σημερινή συνέντευξη τύπου :vomit:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Ναι ειναι γνωστο οτι στην χωρα μας υπαρχουν και καμια δεκαρια βλαμμενοι που ειναι ετοιμοι να στηριξουν καθε τι στρεβλο, ανοητο και αντικοινωνικο
φιλτατε οσο τα μετρα της πειθαρχιας και της απαγόρευσης παρατείνονται βλεπω τον λαο να αρχιζει να αντιδρα.
το ποταμι φουσκωνει αλεξακο καντε οσο πιο γρηγορα αρση γιατι δεν γλυτώνετε την πλημμυρα.
και αυτοι που θα βγουν στους δρομους δε θα είναι μονο συριζαιοι και κκε αλλα και δικοι σας νδ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Απλως ρωτησα, αν καποιος ξερει, αν αληθευει. Μη μου αρχιζεις τα κομματικα. Εχω αλλεργια, βγαζω κοροναιο. :grin:
Να πρότειναν να προσφέρουν εργαστηριακές υπηρεσίες δεν αποκλείεται. Για το "δωρεάν" όμως έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
φιλτατε οσο τα μετρα της πειθαρχιας και της απαγόρευσης παρατείνονται βλεπω τον λαο να αρχιζει να αντιδρα.
το ποταμι φουσκωνει αλεξακο καντε οσο πιο γρηγορα αρση γιατι δεν γλυτώνετε την πλημμυρα.
και αυτοι που θα βγουν στους δρομους δε θα είναι μονο συριζαιοι και κκε αλλα και δικοι σας νδ.
Να πατε να κανετε επανασταση στην Ιταλια να βοηθησετε τους Ιταλους συντροφους σας, που προφανως θελουν να κανουν κι εκει το ιδιο. Τι, οχι?

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.765
Πόντοι
21.395
To ηξερε. Οπως ηξερε οτι οι γεροι θα πανε στο ταμειο στις 31 να πληρωσουν τη Δεη και τον Οτε, γιατι φοβουνται οτι αν καθυστερησουν μια ημερα θα τους κοψουν το τηλεφωνο, η θα πληρωσουν τοκους. Οπως και οτι στις 31, πολλοι επαγγελματιες πληρωνουν λογ/σμους, η, διαφορες υποχρεωσεις.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Δειξε μου πού ειπα εγω οτι ο κοσμος δεν πειθαρχει στα μετρα

Η συντριπτικη πλειοψηφια πειθαρχει, λιγοι κανουν τη ζημια
χαχαχα ποιοι λιγοι,σημερα στους δρομους υπηρχε αυξημενη κινηση σε σχεση με τις προηγούμενες λες και οι πολιτες θελουν να επαναφερουν τη κανονικοτητα από μονοι τους.
οι μασκες της χουντας θα πεσουν φιλτατε και τοτε ουτε τα συστημικα μιντια δεν σας γλυτωνουν ουτε οι πληρωμένες δημοσκοπησεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Μα αν είναι λίγοι όπως λες τότε δεν μπορεί να κάνουν ζημιά. Κάπου το έχασες. Πέσε για ύπνο ή τράβα καμια μαλακία να συνέλθεις.
Γιατι δεν μπορουν να κανουν ζημια οι λιγοι?

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.298
Πόντοι
1.056
χαχαχα ποιοι λιγοι,σημερα στους δρομους υπηρχε αυξημενη κινηση σε σχεση με τις προηγούμενες λες και οι πολιτες θελουν να επαναφερουν τη κανονικοτητα από μονοι τους.
οι μασκες της χουντας θα πεσουν φιλτατε και τοτε ουτε τα συστημικα μιντια δεν σας γλυτωνουν ουτε οι πληρωμένες δημοσκοπησεις.
Τελικά υπάρχει κίνηση στους δρόμους ή είναι όλα φτιαχτά; Με μπερδεψες :think:

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
409
Πόντοι
291

Εγώ πάντως που αρχικά ήμουν πολύ εναντίον στα μέτρα την έχω καταβρεί τώρα. Πιτσα μαλακία και βιντεογκεημ όλη μέρα, χωρίς να νιώθω μαλάκας γιατί δε φταίω.
Ζωή και κότα.
Μακάρι να μην αρθούν ποτέ.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.765
Πόντοι
21.395
Να πρότειναν να προσφέρουν εργαστηριακές υπηρεσίες δεν αποκλείεται. Για το "δωρεάν" όμως έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες.
Φυσικα και δεν θα ηταν δωρεαν. Αφου οι χρηματοδοτησεις στην ερευνα σε πολλα επιστημονικα πεδια, (και αυτο δεν χρειαζεται να μου το πει ο Κουλογλου) εχει πεσει σε μηδενικα επιπεδα. Απλως θα μπορουσε να χρημαδοτησει τα πανεπιστημια να κανουν δουλεια.

Αρα ειναι αληθεια;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.389
Πόντοι
1.706
Γιατι δεν μπορουν να κανουν ζημια οι λιγοι?
Τι νομίζεις ότι είναι ο ιός ρε τύπε και πώς νομίζεις ότι μεταδίδεται; Αποτελούν κίνδυνο 100 νοματαίοι που κάνουν τη βόλτα τους σε χιλιάδες τετραγωνικά παραλίας; Θα μας τρελάνεις; Τότε τι πρέπει να πούμε για τους εργαζόμενους σε σουπερ-μαρκετ κλπ ή για όσους μπαίνουν σε λεωφορεία, μετρό, κλπ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά αποφασιστε ρε τύποι

Εχει αυξημενη κινηση εξω και ο κοσμος κάνει επανασταση, αρα καλα κανει η κυβερνηση και αυστηροποιει τα μετρα, ή δεν εχει αυξημενη κινηση, ο κοσμος πειθαρχει και τα καναλια λενε ψεματα για να στηριξουν την προσπαθεια της κυβερνησης να καταπιεσει και να τρομοκρατησει τον κοσμο?

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.924
Πόντοι
2.886
ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΣΟΥΗΔΙΑΣ

σελίδα 10

Chapter 1: Basic principles of the form of government

Art 2

(...)

In   particular,   the   public institutions  shall  secure  the  right  to  employment,  housing  and  education,  and  shallpromote  social  care  and  social  security,  as  well  as  favourable  conditions  for  good health

Από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ , η ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΥΓΕΙΑΣ
είναι υπεύθυνη για τα μέτρα για την υγεία

και ΟΧΙ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

Sweden has, unlike many other countries, not applied any lockdown, with most measures being voluntary. The Swedish constitution mandates that the relevant expert agency, the Public Health Agency, rather than politicians must initiate any actions to prevent the virus. On agency recommendation: the government has limited freedom of assembly, temporarily banning gatherings of over 50 individuals and physically closed secondary schools and universities.[citation needed] Primary schools have remained open, in part to avoid healthcare workers from needing to stay home with their children.

The Public Health Agency and government issued recommendations to work from home, if possible; for people about 70 to stay at home; and issued general recommendations to avoid unnecessary travel within the country and to keep a social distance between people. Those with even minimal symptoms which could be COVID-19 are recommended to stay home.

βεβαιωμένα κρούσματα 4435
νεκροί 180

σημειωτέον ότι η Σουηδία έχει πολλούς ηλικιωμένους

πάνω από το 20 % των πολιτών είναι άνω των 65 ετών στη Σουηδία

(...)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Τι νομίζεις ότι είναι ο ιός ρε τύπε και πώς νομίζεις ότι μεταδίδεται; Αποτελούν κίνδυνο 100 νοματαίοι που κάνουν τη βόλτα τους σε χιλιάδες τετραγωνικά παραλίας; Θα μας τρελάνεις; Τότε τι πρέπει να πούμε για τους εργαζόμενους σε σουπερ-μαρκετ κλπ ή για όσους μπαίνουν σε λεωφορεία, μετρό, κλπ.
Δεν ξερω τύπε, εισαι γιατρος? Εγω βλεπω γιατρους να βλεπουν αυτες τις εικονες και να τραβανε τα μαλλια τους
Α ξεχασα, ειναι εγκαθετοι του ΣΚΑΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom