Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.685
- Πόντοι
- 3.936
να δεις που στο τελος θα γινει επανασταση.
Εγώ βαριέμαι...
φιλτατε σας εβαλε γυαλια μια γυναικα.
σας ειπε κοτες,δεν υπαρχει πιο υποτιμητικο απ αυτό.
η απαθεια της κοινωνιας είναι ότι χειροτερο υπαρχει.
ξερεις ποσοι απαθεις λαοι στο περασμα του χρονου εχουν εξαφανιστεί.
καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη,παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη.
Στην Ισπανια θα της ειχαν βαλει χειροπεδες με τα μουτρα στο χωμα. Και παραλληλα θα ζητωκραυγαζε ο κοσμος απο τα μπαλκονια.Καλα σε αλλη χωρα θα την ειχαν.μαζεψει για πλακα
φιλε με το 800ρι δεν παμε πουθενα μονογια φαι φτανει και ολα τα αλλα μπουμ...αν εχεις οικογενεια...αν παιζει και νοικι στην εξισωση τον πουλο αδερφια....

τυπε σχολιο σου για σαλονικια
Στην Ισπανια θα της ειχαν βαλει χειροπεδες με τα μουτρα στο χωμα. Και παραλληλα θα ζητωκραυγαζε ο κοσμος απο τα μπαλκονια.
Εδω ομως καποιοι σκεφτονται σαν νηπια.
Αλλά δεν φτανει που εδω στην Ελλαδα η αστυνομια ειναι απο τις πιο επιεικεις στον κοσμο, τους βριζουμε κι απο πανω
Μην μασατε ρεΧα χα κ γω
Που να τρεχουμε τωρα![]()

Εχουμε καπου σε Youtube το βιντεο απο το καναλι ?
Μην μασατε ρε
Αυτοι που μιλανε για επαναστασεις, θα κουνησουν τον κωλο τους μονο αν τους υποσχεθουν επιδομα επαναστασης

Ψυχικά διαταραγμένη χαλαρά ...

Η συγκεκριμένη φαίνεται ψεκασμένη και προφανώς δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά.τυπε σχολιο σου για σαλονικια
Τι εννοεις "δεν ειχαν τι να σου απαντησουν"?Η συγκεκριμένη φαίνεται ψεκασμένη και προφανώς δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά.
Θα μπορούσε να τους τα χώσει ήρεμα όπως έκανα εγώ όταν με σταμάτησαν εν μέσω βροχής και τους ρώτησα ήρεμα και απαξιωτικά "έχετε κάνει πολλούς ελέγχους στην καριέρα σας εν μέσω βροχής ή μόνο για το χαζομήνυμα;" και μη έχοντας τι να απαντήσουν είπαν απλά ένα "πάντα κάνουμε κύριε, καλή συνέχεια" και προχώρησαν παρακάτω.
Εγω πιστευω οτι καποιοι θα τον επαιξαν βλεπωντας το βιντεο!Η πλάκα είναι βέβαια ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα θα τη γαμούσαν χαλαρά