Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
To εχεις καταλαβει οτι το post σου εχει φυγει στην Διωξη ώστε να σε τσιμπησει η αστυνομια,έτσι?Προφανως και δεν γνωριζεις οτι η διασπορα φοβου ή η απειλη διασπορας του ιου προς το υπολοιπο κοινωνικο συνολο προς ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΝΠ ειναι ποινικό αδικημα,ετσι?Αιντε να τελειωνουμε με τους ανευθυνους...Το ιδιο ισχυει και για τα call girls,γραφεια κτλ...Καταγγελια και συλληψεις..
Άντε καλά τυπε ότι πεις

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Εσύ ρε μπετοβλακα από ποια ανάρτηση μου συμπέρανες ότι εγώ πήγα ή σκοπεύω να πάω ή συνιστώ σε άλλους να πάνε να γαμησουν πουτάνες τις τελευταίες 10 ημερες; Αν μου το δείξεις τότε τα παίρνω πίσω τα παραπάνω και είμαι τρισμαλάκας, αν δεν μου δείξεις τότε εσυ είσαι τρισμαλακας. Να απευθύνεσαι μόνο σε όσους λένε αυτές τις μαλακιες και όχι σε μένα που απλώς ανέφερα τον μ.ο. θνησιμότητας από τον ιο στην Β. Ιταλια..
Τυπε μην ασχολησε με τον καθε μπετοβλακα που λεει το κοντο και το μακρυ του εδω μεσα επειδη εχει τα εχει κανει πανω του απο το φοβο του εδω ο αλλος ο στοκος λεει θα με κυνηγησει η διωξη επειδη λεω σε εναν οτι ειναι υπερβολικος μιλαμε γελανε και οι πετρες

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Ρε μαλακες τι στο διάβολο γίνεται?Τα κωλομπαρα κλειστά, τα στριπτίζάδικα κλειστά, τα μπουρδελα κλειστά.. Τα μπαρ και τα κωλοελληναδικα κλειστά πως θα ζήσουμε ρε πουστη? Οι τσόντες στην σιρινα σταματάνε και δεν μας αφήνουν να κάνουμε και καμιά βόλτα να δούμε κάνα κωλιδι.. Με ψυχοφαρμακα μας κόβω!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο άλλος σκέφτεται κώλους..Η μ@λακια δεν έχει όρια  :jerking:

Panos1996

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Ρε μαλακες τι στο διάβολο γίνεται?Τα κωλομπαρα κλειστά, τα στριπτίζάδικα κλειστά, τα μπουρδελα κλειστά.. Τα μπαρ και τα κωλοελληναδικα κλειστά πως θα ζήσουμε ρε πουστη? Οι τσόντες στην σιρινα σταματάνε και δεν μας αφήνουν να κάνουμε και καμιά βόλτα να δούμε κάνα κωλιδι.. Με ψυχοφαρμακα μας κόβω!!!

Δύσκολα μας βλέπω μαστορα...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο άλλος σκέφτεται κώλους..Η μ@λακια δεν έχει όρια  :jerking:

Για εμενα παει αυτο?Φυσικα και θα σκεφτομαι κωλους ακομα και πολεμος να γινει..σαν τι θες να σκεφτομαι? πουτσες?Δεν ειμαι πουστρακι φιλος σορρυ.Οσο για το αν καίγεται ο κοσμος,προσωπικα ειμαι πολυ χαλαρος με την ολη φαση και σε οικονομικο αλλα και στο θεμα της υγειας.Δεν νομιζω οτι αμα κολλησω μια απλη γριπουλα θα ψοφησω.Ειμαι νεοτατος,αθλητικος, υγιης,δεν αντιμετωπιζω προβληματα υγειας και στο περιβαλλον μου ολοι ειναι εξισου καλα.Εσυ τωρα αμα εισαι κανας μπαρμπας 50 ετων καπνιζεις,πινεις και τρως ολη μερα πιτογυρα και σουβλακια κατσε σπιτι και παιξε μαλακια.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
332
Πόντοι
36
Για εμενα παει αυτο?Φυσικα και θα σκεφτομαι κωλους ακομα και πολεμος να γινει..σαν τι θες να σκεφτομαι? πουτσες?Δεν ειμαι πουστρακι φιλος σορρυ.Οσο για το αν καίγεται ο κοσμος,προσωπικα ειμαι πολυ χαλαρος με την ολη φαση και σε οικονομικο αλλα και στο θεμα της υγειας.Δεν νομιζω οτι αμα κολλησω μια απλη γριπουλα θα ψοφησω.Ειμαι νεοτατος,αθλητικος, υγιης,δεν αντιμετωπιζω προβληματα υγειας και στο περιβαλλον μου ολοι ειναι εξισου καλα.Εσυ τωρα αμα εισαι κανας μπαρμπας 50 ετων καπνιζεις,πινεις και τρως ολη μερα πιτογυρα και σουβλακια κατσε σπιτι και παιξε μαλακια.
Γερός να εισαι παλλίκαρε,αλλα ζεις μαλλον στον κόσμο σου...Δεν ζεις μονος σου,ή να στο πω αλλιως,ποσο καιρο θα εισαι έτσι,όταν αρχισεις να βλεπεις γυρω σου την ανεργια,τη δυστυχια,το θανατο...και σε λιγο ετοιμασου,ας ετοιμαστουμε θα ελεγα ολοι μας,να δουμε σκηνες, να κλεβει και να σκοτωνει ο ενας τον αλλον για ενα πιατο φαγητο..Οσο ακραιο σου φαινεται αυτο που σου γραφω τωρα,φαντασου ποσο ακραιο μας φαινονταν ολους μας αυτο που σημερα,ενα μηνα πριν..Δεν σου λεω 5 χρονια πριν..Ενα μηνα μονο...Επομενως,καλες οι πουτανες,το σεξ κτλ...αλλα αυτη τη στιγμη ιεραρχειται πολυ πιο χαμηλα οταν απειλειται η ιδια η επιβιωση μας

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Α σωστα.Πολυ ωραια... Αρα εμεις δεν πεθαινουμε...τι μας νοιαζει..παμε να γαμησουμε..και αν το διασπειρουμε χεστηκαμε..ας ψοφησουν ολοι οι αλλοι..ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕΕΕΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕ ζωαδια..ΣΤΕΙΡΩΣΗ..ΣΤΕΙΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Τα γεροντια μαγκα μου δεν συμαζευονται με τιποτα,βολταρω στην πολη με το αμαξι 2 μερες τωρα  να κοψω κινηση και οσοι κυκλοφορουσαν ηταν πανω απο 60 ετων.Οποτε στα αρχιδια μου αμα θα κολλησω τον βλακα τον γεροντακο που δεν νιωθει μια.Να κατσει σπιτι του και να δει τηλεοραση και να ακουσει ραδιοφωνο.Μας ζαλισατε τα αρχιδια ολοι σας με εναν κωλο-ιο που ο νεωτερος που πεθανε ηταν 200 χρονων και επασχε ταυτοχρονα απο καρκινο+AIDS.Φτανει με την μαλακια που σας δερνει ολους...δεν θα καταστρεψετε τα καλυτερα μας χρονια επειδη τα γεροντια δεν καταλαβαινουν...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Γερός να εισαι παλλίκαρε,αλλα ζεις μαλλον στον κόσμο σου...Δεν ζεις μονος σου,ή να στο πω αλλιως,ποσο καιρο θα εισαι έτσι,όταν αρχισεις να βλεπεις γυρω σου την ανεργια,τη δυστυχια,το θανατο...και σε λιγο ετοιμασου,ας ετοιμαστουμε θα ελεγα ολοι μας,να δουμε σκηνες, να κλεβει και να σκοτωνει ο ενας τον αλλον για ενα πιατο φαγητο..Οσο ακραιο σου φαινεται αυτο που σου γραφω τωρα,φαντασου ποσο ακραιο μας φαινονταν ολους μας αυτο που σημερα,ενα μηνα πριν..Δεν σου λεω 5 χρονια πριν..Ενα μηνα μονο...Επομενως,καλες οι πουτανες,το σεξ κτλ...αλλα αυτη τη στιγμη ιεραρχειται πολυ πιο χαμηλα οταν απειλειται η ιδια η επιβιωση μας

Φιλε το οικονομικο καπως θα λυθει...απο οσο διαβαζω θα δωθουν επιδοματα σε εργαζομενους και επιχειρηματιες και μαλλον θα  παρουν φορολογικα μετρα απο κει και περα δεν θα σταματησουμε να αναπνεουμε..!Οι ευπαθεις ομαδες να κατσουν μεσα στα κωλοσπιτα τους και οσοι ερχονται απο εξωτερικα και αλλα τετοια να παλουκωνονται σε καραντινα τουλαχιστον ενα μηνα.Οι υπολοιποι σε τι ακριβως φταιμε?

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
86
σταρχιδια τους οι γεροι και οι γριες ισχυει και εγω μια βολτα με το αμαξι βγηκα λιγο να ξελαμπικαρω εξω ολοι χωρις μασκες οι περισοτεροι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746
τυπε θα επιστρέψουμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ μολις ξεκινησει η Μ. Βδομάδα με 20 γερόντια λιγότερα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
332
Πόντοι
36
Φιλε το οικονομικο καπως θα λυθει...απο οσο διαβαζω θα δωθουν επιδοματα σε εργαζομενους και επιχειρηματιες και μαλλον θα  παρουν φορολογικα μετρα απο κει και περα δεν θα σταματησουμε να αναπνεουμε..!Οι ευπαθεις ομαδες να κατσουν μεσα στα κωλοσπιτα τους και οσοι ερχονται απο εξωτερικα και αλλα τετοια να παλουκωνονται σε καραντινα τουλαχιστον ενα μηνα.Οι υπολοιποι σε τι ακριβως φταιμε?
To οικονομικο ΔΕΝ θα λυθει....Πρεπει είτε να εισαι μικρος σε ηλικια,ειτε να μην εχεις σχεση με την αγορα εργασιας για να το λες αυτο. Δεν θα λυθει μ ενα επιδομα..και ολη η αγορα ειναι σε απιστευτη ξαφνικη υφεση..Απο την βιομηχανική παραγωγή έως και τον τομεα των υπηρεσιων-πλην των φαρμακειων και των μεγαλων αλυσιδων Λιανικου εμποριου -super markets-)

Τα αποτελεσματα θα μεινουν για πολυ καιρο ακομη κι αν αυριο επανελθουν ολα οπως ηταν πριν απο μια εβδομαδα. Δεν χρειαζεται να σου πω κατι αλλο περί αυτού. Οι οικονομικες επιπτωσεις ειναι τεραστιες.

Το θεμα της υγειας, παλι το βλέπεις απιστευτα επιπολαια κ επιφανειακα.Οι υπολοιποι που λες το μεταφερουν. Οι νεοι που θεωρουν οτι δεν τους αφορα. Κι εγω ειμαι πολυ αθλητικος,και γυμναζομαι κτλ αλλα δεν ρισκαρω να το μεταφερω ασυμπτωματικα σε γονεις ή σε καποιον αλλο που θα το μεταφερει στους δικους του γονεις κτλ. Και προφανως,δεν θα εχεις ακουσει οτι η ολόκληρη η χώρα εχει 550 κλινες σε ΜΕΘ..Σε εκτακτη αναγκη να φτάσει τις 1000-1200..Ξερεις τι σημαινει αυτο?Οτι αν νοσησουν σοβαρα 10% του πληθυσμου,δηλαδη 1.000.000,και απο αυτους ειναι πολυ σοβαρα για ΜΕΘ το 5%, προκυπτει αναγκη για 50.000 κρεβατια σε ΜΕΘ...Οπως βλεπεις ,θα πεθαινουν στο ΔΡΟΜΟ κυριολεκτικα...Αφορα και εσενα,αφορα και εμενα,και ολους μας η ιστορια...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
332
Πόντοι
36
σταρχιδια τους οι γεροι και οι γριες ισχυει και εγω μια βολτα με το αμαξι βγηκα λιγο να ξελαμπικαρω εξω ολοι χωρις μασκες οι περισοτεροι
Οι μασκες ΔΕΝ βοηθουν τους υγιεις. Βοηθουν εναν αρρωστο ώστε να ΜΗΝ μεταδώσει τον ιο...

Καλα κανεις και βγαινεις,πρεπει να βγαινουμε αλλα σε απομονωμενα μερη,οχι σε μερη με κόσμο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.153
Πόντοι
37.562

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
86
Το οτι οσοι γραφουν στο ΜΠΟΥ,ειναι ψηλοι,ομορφοι,φετες,γυμναζονται κλπ..με ξεπερναει..

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

φιλε απλα  ειπα τι ειδα εξω και οταν λεω γερους η γριες εννοω ανω των 70 ισως επρεπε να πω ηλικιωμενους :hi:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Φιλε 4 μνημονια και 1 του νταουλιερη που εχεις για ΄φωτο' 5 και δεν βγαλατε κιχ.Σας γαμησανε στα εργασιακα, σας εκοψαν συνταξεις,σας φορολογησαν τον αερα που αναπνεετε,σας εκοψαν μισθους και τωρα κανετε σαν τρελοι που για 2 μηνες(τοσο υπολογιζω) δεν θα δουλεψετε.Ενταξει δεν λεω.. ενας που εχει μαγαζι θα δυσκολευτει αλλα η κυβερνηση θα παρει μετρα οπως γινεται και στις αλλες ευρωπαικες χωρες...ηδη και πηρε 2 δις.Ετσι και αλλιως η Θεσσαλονικη δεν ειναι και καμμια πολη που εχει βαρια βιομηχανια οπως η Ιταλια..με καφεδες και σουβλακια ειναι τα περισσοτερα μαγαζια που και παλι το delivery δουλευει κανονικα.Οσο για το θεμα της υγειας θα επιμείνω οτι περα απο τα γεροντια και τους αρρωστους σε σοβαρη κατασταση που εκει οντως θελει λιγη προσοχη οι υπολοιποι δεν εχουν να φοβουνται.Εαν δεν θες να κολλησεις τον γερο σου τοτε μην ερχεσαι σε επαφη μαζι του.Αλλα η μεγαλη πλειοψηφια των γερων δεν νιωθει χριστο..ολη μερα βολταρουν,μετρα προστασιας στα αρχιδια τους.. και θα τους δεις αραχτους στα παγκακια και στα παρκα να καθονται 20 ατομα ολοι μαζι.Οποτε περισσοτερο πιθανον ειναι να κολλησει αυτος απο μονος του παρα να τον κολλησεις εσυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom