Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επειδη μας επρηξες ρε νικ...δεν πας σε ενα νοσοκομειο να κολλησεις τον ιο και μετα να πας σε ολους του συγγενης σου ανω των 60χρ να ηρεμησουμε...γιατι απο τις μαλακιες σου χορτασαμε.
αφου σε πρηζω μη με διαβαζεις,

ή ακομη καλυτερα ας ξεγραφω, θα παω μια βολτα και μετα ισως παω να γαμησω , γεια χαρα. ενημερωση και κρτικες ας συνεχιζουν οι υπολοιποι γεια χαρανταν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Τι λεει συναδελφοι ζειτε?  :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
Τι λεει συναδελφοι ζειτε?  :grin:
Ζουμε και βασιλεύουμε :P Εγω πάνω που έλεγα να σπάσω την αποχή μου απο τα στουντιο μας βρήκε ο ιός , δεν ξέρω βέβαια αν εγω είμαι σε χειρότερη μοιρα απο κάποιον που πηγαινε συχνα , αυτουνου μάλλον θα του λείψουν πιο πολυ τα κλειστά στουντιο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ζουμε και βασιλεύουμε :P Εγω πάνω που έλεγα να σπάσω την αποχή μου απο τα στουντιο μας βρήκε ο ιός , δεν ξέρω βέβαια αν εγω είμαι σε χειρότερη μοιρα απο κάποιον που πηγαινε συχνα , αυτουνου μάλλον θα του λείψουν πιο πολυ τα κλειστά στουντιο.
Μην τους φοβασαι αυτους..θα εχουν λιωσει στην  :wanker:  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746
σε αυτούς που θα λείψει πιο πολύ είναι στους λαθρομετανάστες!!!  :grin:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Υπαρχουν και τα call girl ανοιχτα ειναι αυτα δε κλεινουν ποτε

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Τυπε επειδη εσυ χεζεσαι πανω σου με το παραμικρο συν οτι εισαι υπερβολικος στα παντα δε σημαινει οτι θα ειμαστε και οι αλλοι
Εισαι τερμα επικινδυνος και ανευθυνος... λυπαμαι.Καλο θα ηταν να μην ακουγονται τετοιες αποψεις εδω το κατα δυνατον περισσοτερο για να μην επηρεαζονται και αλλοι.

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Ο ευαγγελατο ας παει σε κανα νοσοκομειο να δει τι γινεται, που τρεχουν και δεν φτανουν και ειμαστε ακομα στην αρχη..αμα χαθει ο ελεγχος να δεις τι εχει να γινει μετα.
Γιακουζα για να  καταλαβουν αυτα που λες...τα αυτονοητα δηλαδη..προυποθεση ειναι να εχει καποιος το ελαχιστο μυαλο που μπορει να υπαρχει μεσα σε ενα κεφαλι..αν δεν το εχει..αστο..τζαμπα χαλας το σαλιο σου.Στην συγκεκριμενη κατασταση ομως δεν τιθεται το θεμα : αστον αφου δεν εχει μυαλο.Στην παρουσα κατασταση..αποτελουν κατι ηλιθιοι κινδυνο για ολους τους αλλους.

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Το ποιο νεαρό  κοτόπουλο στην Ιταλία που πέθανε ήταν 66 χρονών,μη σπέρνεις τον πανικό χωρίς λόγο,φυσικά και δεν λέω να πάμε στα μπουρδελα αλλά το παρουσιάζεις πολύ τραγικά!!
Ηρεμία θέλει η κατάσταση και ο καθένας να κάνει τα αυτονόητα και αυτά που λένε οι επιστήμονες.
Φιλε μου δεν ξερω αν το καταλαβες...αλλα τα πραγματα ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ...και στο λεει καποιος επιστημονας που δουλευει σε δημοσιο νοσοκομειο...Λοιπον μεινετε σπιτι για να ξεμπερδεψουμε μια ωρα αρχιτερα απο αυτο το μακελειο

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Σωστά, εγώ διάβασα ότι ο μέσος όρος αυτών που θέρισε ο κορονοϊός στην Ιταλία είναι 81 ετων...
Α σωστα.Πολυ ωραια... Αρα εμεις δεν πεθαινουμε...τι μας νοιαζει..παμε να γαμησουμε..και αν το διασπειρουμε χεστηκαμε..ας ψοφησουν ολοι οι αλλοι..ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕΕΕΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕ ζωαδια..ΣΤΕΙΡΩΣΗ..ΣΤΕΙΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Έλα ντε! Αν ειναι δυνατον. Κανε μου μια χαρη και τραβα αυτοκτονα
Πολύ επιστήμονας είσαι ρε φίλε που πας με τις γύφτοΒουλγάρες και γυφτορουμανες στα μπουρδέλα.. Έχεις πύον φαίνεται.. Εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις..

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Νεότερες πληροφορίες λένε ότι χαροπαλεύει και μια πιτσιρίκα στην εντατική νοσοκομείου ηλικίας 94 ετών
ρε  συ?? ποσο χιουμορ εχεις? πολυ αστειος.μη σε ματιασουμε.και εξυπνος πολυ

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Πολύ επιστήμονας είσαι ρε φίλε που πας με τις γύφτοΒουλγάρες και γυφτορουμανες στα μπουρδέλα.. Έχεις πύον φαίνεται.. Εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις..
Βρε ζαβλαμα απαγορευεται καποιος επιστημονας να πηγαινει με κοινες??? ερε κατι κουρκουτια...αυτο που λεμε βλακας με περικεφαλαια

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Βρε ζαβλαμα απαγορευεται καποιος επιστημονας να πηγαινει με κοινες??? ερε κατι κουρκουτια...αυτο που λεμε βλακας με περικεφαλαια
Βάρα μια μαλακιά επιστημονική γιατί σε έφαγε η αγαμία με κλειστά μπουρδέλα και έχεις νεύρα..

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Εισαι τερμα επικινδυνος και ανευθυνος... λυπαμαι.Καλο θα ηταν να μην ακουγονται τετοιες αποψεις εδω το κατα δυνατον περισσοτερο για να μην επηρεαζονται και αλλοι.
Kι αλλος επιστημονας τελικα πολλους εχει το bou λοιπον επιστημονα τραβα κι εσυ στη σπηλια να τον παιξεις με τους αλλους μεχρι να ματωσει κι εσυ

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196
Α σωστα.Πολυ ωραια... Αρα εμεις δεν πεθαινουμε...τι μας νοιαζει..παμε να γαμησουμε..και αν το διασπειρουμε χεστηκαμε..ας ψοφησουν ολοι οι αλλοι..ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕΕΕΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕ ζωαδια..ΣΤΕΙΡΩΣΗ..ΣΤΕΙΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
Εσύ ρε μπετοβλακα από ποια ανάρτηση μου συμπέρανες ότι εγώ πήγα ή σκοπεύω να πάω ή συνιστώ σε άλλους να πάνε να γαμησουν πουτάνες τις τελευταίες 10 ημερες; Αν μου το δείξεις τότε τα παίρνω πίσω τα παραπάνω και είμαι τρισμαλάκας, αν δεν μου δείξεις τότε εσυ είσαι τρισμαλακας. Να απευθύνεσαι μόνο σε όσους λένε αυτές τις μαλακιες και όχι σε μένα που απλώς ανέφερα τον μ.ο. θνησιμότητας από τον ιο στην Β. Ιταλια..

Panos1996

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει τίποτα πριν που πέρασα όλα κλείσανε

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
332
Πόντοι
36
Τυπε επειδη εσυ χεζεσαι πανω σου με το παραμικρο συν οτι εισαι υπερβολικος στα παντα δε σημαινει οτι θα ειμαστε και οι αλλοι
To εχεις καταλαβει οτι το post σου εχει φυγει στην Διωξη ώστε να σε τσιμπησει η αστυνομια,έτσι?Προφανως και δεν γνωριζεις οτι η διασπορα φοβου ή η απειλη διασπορας του ιου προς το υπολοιπο κοινωνικο συνολο προς ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΝΠ ειναι ποινικό αδικημα,ετσι?Αιντε να τελειωνουμε με τους ανευθυνους...Το ιδιο ισχυει και για τα call girls,γραφεια κτλ...Καταγγελια και συλληψεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom