You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.596
- Πόντοι
- 40.423
υπάρχει καθόλου κίνηση σήμερα στους οίκους? είναι ανοικτοί κανονικά? φαντάζομαι ούτε οι ενημερωτές θα κατέβηκαν
Γιατι τι ειναι σημερα, αργια???
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 387
- Πόντοι
- 36
μπα όχι απλά κάτι άκουσα για έναν ιό που κυκλοφορεί ...μάλλον λάθος θα άκουσαΓιατι τι ειναι σημερα, αργια???
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.596
- Πόντοι
- 40.423
μπα όχι απλά κάτι άκουσα για έναν ιό που κυκλοφορεί ...μάλλον λάθος θα άκουσα
Ανοιχτα ειναι τα σπιτια παιχτη, πανε μια βολτα να δεις.
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 387
- Πόντοι
- 36
τα σπίτια είναι ανοικτά αλλά από κίνηση?Ανοιχτα ειναι τα σπιτια παιχτη, πανε μια βολτα να δεις.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.596
- Πόντοι
- 40.423
τα σπίτια είναι ανοικτά αλλά από κίνηση?
Για την κινηση πηγαινεις δηλαδη εσυ???
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 387
- Πόντοι
- 36
τώρα θες απάντηση σε αυτό?Για την κινηση πηγαινεις δηλαδη εσυ???
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.596
- Πόντοι
- 40.423
τώρα θες απάντηση σε αυτό?
Δεν εχω θεμα, αμα θες απαντας.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.596
- Πόντοι
- 40.423
Είναι να τις λυπάσαι(οι νταβάδες σίγουρα δεν τις λυπούνται) τις κακομοίρες ποια θέλει να δουλεύει με αυτή την κατάσταση ?
Οσο για αυτούς που πάνε αυτές τις μέρες ?
Τα λόγια είναι περιττά ....
Μεινε σπιτι παιχτη, απλα.
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 387
- Πόντοι
- 36
φυσικά για να γαμίσω πάω , απλά υπάρχει ένας παραπάνω λόγος να με αποθαρρύνει να το κάνω αυτές τις μέρες, εσένα δεν σου λέει κάτι όλο αυτό που συμβαίνει? ο καθένας είναι βέβαια κάνει αυτό που νομίζει... προσοχή όμως δεν ζει μόνος του σε μια σπηλιά στο βουνό.Δεν εχω θεμα, αμα θες απαντας.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.596
- Πόντοι
- 40.423
φυσικά για να γαμίσω πάω , απλά υπάρχει ένας παραπάνω λόγος να με αποθαρρύνει να το κάνω αυτές τις μέρες, εσένα δεν σου λέει κάτι όλο αυτό που συμβαίνει? ο καθένας είναι βέβαια κάνει αυτό που νομίζει... προσοχή όμως δεν ζει μόνος του σε μια σπηλιά στο βουνό.
Αμα θες να πας να γαμησεις, να πας φιλε μου και να μας πεις και τι γινεται απο κινηση λοιπον, αλλιως αν εχεις ανησυχιες και εσυ, απλα μεινε σπιτι.
Το υφος ειναι φιλικο.
Προσωπικα θα παω την αλλη βδομαδα και θα ενημερωσω σχετικα οπως κανω παντα.
Νομιζω χθες εκανε κανονικα ο nsmirnis αν ειδες παντως.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.858
- Πόντοι
- 3.436
Η φωτεινη ειναι δύναμη ,σταθερή αξία κ ειναι κ πολύ έξυπνος άνθρωπος,ειμαι κ εγω χρόνια πελάτης της απο τότε που εμφανίστηκε,εχει σταθερή απόδοση αν κ ποτε δεν έμαθε την γλώσσα μας τα ελληνικά.Καλησπερα σας Κύριοι.
Ετιμήθει για ακόμη μια φορά απόψε στις 20.55μμ η Φωτεινή στο Κ.27ορ.
Επένδυση που δεν κλαις το 10€ .
Έρημο το Μετάξι ευτυχώς!
Μόνον τα δίποδα απο όμορες χώρες ήταν
στο γνωστό καφενείο Μ. Α & Ιάσωνος με τα κινητά στο χέρι, έδειχναν ανήσυχοι λόγω ηπιας κίνησης.
Δεν μπήκα κάπου αλλου. Δεν είχα λογο.
Καλη συνέχεια και ψυχραιμία Κύριοι.
Τα δίνει ολα στο κρεβάτι αλλα σε κρατά σε μια αποσταση δεν ανοίγεται δεν δίνει Facebook ,instagram ουτε λέει κατι για την προσωπική της ζωη,ok δικαίωμα της,σεβαστό.
Στην χώρα της λένε οτι δούλευε σε κωλομπαρο.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.596
- Πόντοι
- 40.423
Επειδη με γαμησανε στο κλεισιμο της πρωινης δουλειας, μου εσκασε να παω παραγγελια στη λιοσιων (16.30 σχολαω και μου εκανε παραγγελια ενας μαλακας στις 16.15), εκανα μια mini τσαρκα για να μην παει χαμενη η βολτα μεχρι τη γνωστη γειτονια.
Αρα σε λιγα που μπηκα...
Στη φυλης,
στο 71 πανω ΣΤΕΛΛΑ,
στο 86 κατω ΑΝΤΖΕΛΑ και ΛΑΟΥΡΑ,
στο 67 ΑΛΙΣΙΑ,
στο 66 αριστερα ΙΩΑΝΝΑ,
στο 66 δεξια ΑΡΙΑΝΑ, καστανη με σφιχτο σωμα με πιασηματα, προς milf, μικρο προς μετριο βυζι για το ολο συνολο, για μενα αδιαφορη,
στο 54 πανω ΝΑΤΑΛΙ/ΕΙΡΗΝΗ.
Στη φιλιππιδου,
στο 11 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 11 πανω ΑΝΝΑ.
Στη φωκαιας,
στο 27 πανω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, χοντρουλη καστανη και τεζα αδιαφορη,
στο 27 σκαλακια μια απο τα ιδια οπως πανω, αλλα δε θυμαμαι ονομα αφου δε μου εκανε και δεν εδωσα παραπανω σημασια,
στο 27 υπογειο ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ που για καποιο λογο η φατσα της μου θυμησε την ΣΟΦΙΑΝΑ απο mystyle rocks (δικα μου κολληματα αυτα, μη δινεται σημασια) και της εριξα ενα μπουτσο με πολυ ωραια περιποιηση κλασσικα μιας και ειναι standarακι μου.
Γενικως νεκρα πολυ, προς παρα πολυ θα ελεγα (bihtis ακουει-βλεπει???) μεταξυ 17.00-18.30 που βολταρα.
Σχεδον σε ολα που μπηκα ημουν μονος μου (αυτα ειναιιιι λεμε) και ειχα τρελη ανεση.
Ειδα και τον παιχταρα που τρομαζει τον αθωο κοσμακη στη γωνια φυλης και φιλιππιδου μολις βγηκα απο το 11 κατω. τον σταμπαρα, του εριξα ενα βλεμα και λακησε χαχαχαχα.
Λογικα την πεφτει σε ατομα που ειναι στα μετρα του και πιο κατω.
Αυτα κορωνοbourdelομαγκες...
Αρα σε λιγα που μπηκα...
Στη φυλης,
στο 71 πανω ΣΤΕΛΛΑ,
στο 86 κατω ΑΝΤΖΕΛΑ και ΛΑΟΥΡΑ,
στο 67 ΑΛΙΣΙΑ,
στο 66 αριστερα ΙΩΑΝΝΑ,
στο 66 δεξια ΑΡΙΑΝΑ, καστανη με σφιχτο σωμα με πιασηματα, προς milf, μικρο προς μετριο βυζι για το ολο συνολο, για μενα αδιαφορη,
στο 54 πανω ΝΑΤΑΛΙ/ΕΙΡΗΝΗ.
Στη φιλιππιδου,
στο 11 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 11 πανω ΑΝΝΑ.
Στη φωκαιας,
στο 27 πανω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, χοντρουλη καστανη και τεζα αδιαφορη,
στο 27 σκαλακια μια απο τα ιδια οπως πανω, αλλα δε θυμαμαι ονομα αφου δε μου εκανε και δεν εδωσα παραπανω σημασια,
στο 27 υπογειο ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ που για καποιο λογο η φατσα της μου θυμησε την ΣΟΦΙΑΝΑ απο mystyle rocks (δικα μου κολληματα αυτα, μη δινεται σημασια) και της εριξα ενα μπουτσο με πολυ ωραια περιποιηση κλασσικα μιας και ειναι standarακι μου.
Γενικως νεκρα πολυ, προς παρα πολυ θα ελεγα (bihtis ακουει-βλεπει???) μεταξυ 17.00-18.30 που βολταρα.
Σχεδον σε ολα που μπηκα ημουν μονος μου (αυτα ειναιιιι λεμε) και ειχα τρελη ανεση.
Ειδα και τον παιχταρα που τρομαζει τον αθωο κοσμακη στη γωνια φυλης και φιλιππιδου μολις βγηκα απο το 11 κατω. τον σταμπαρα, του εριξα ενα βλεμα και λακησε χαχαχαχα.
Λογικα την πεφτει σε ατομα που ειναι στα μετρα του και πιο κατω.
Αυτα κορωνοbourdelομαγκες...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
τα σπίτια σήμερα ήταν ανοικτά και σήμερα, κίνηση ελάχιστητα σπίτια είναι ανοικτά αλλά από κίνηση?
από αύριο όμως? στις ειδήσεις και στα σαιτ λένε ότι κλείνουν... Όπως και τα πάντα εκτός από σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, μαγαζιά με delivery και take away με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Οψόμεθα... καλή δύναμη σε όλους
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 75
- Πόντοι
- 16
Ολα τα μπουρδελακια κλεινουν και στο μεταξουργειο?
και ποτε ξανα ανοιγουν?
και ποτε ξανα ανοιγουν?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο