Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (5 μέλη και 192 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
607
Πόντοι
81

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.497
Πόντοι
3.346
Παιδια δεν αντεξε το αλλο σαιτ τους πολλους προμοτορες και επεσε  :tooth:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.497
Πόντοι
3.346
Ξεχασα να αναφερω..ειχα περασει πριν καιρο να δω την αλιονα!
Ρε παιδια δεν μ'αρεσε καθολου αληθεια και η φωτογραφιες που ειχε το αλλο σαιτ λιγο μακρια απο την πραγματικοτητα.
Αλλο ενα που προσεξα σε γρηγορη βολτα που ειχα κανει..πολλα νεα σπιτακια! εκει που ηταν η εκκλησια 4 τωρα.
στο βενους απο πισω ενα καινουργιο..κι αλλα ειδα.
Επισης σε αυτο που ειναι στη θεση της παλιας εκκλησιας, δεχονται λαθρο..πετυχα εναν μεσα που περιμενε τον φιλο του.Δεν ξερω πια κοπελα ηταν γιατι με ειπε η τσατσα οτι ειναι και σε προγραμμα! :o

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.706
Πόντοι
5.525
Ξεχασα να αναφερω..ειχα περασει πριν καιρο να δω την αλιονα!
Ρε παιδια δεν μ'αρεσε καθολου αληθεια και η φωτογραφιες που ειχε το αλλο σαιτ λιγο μακρια απο την πραγματικοτητα.
Αλλο ενα που προσεξα σε γρηγορη βολτα που ειχα κανει..πολλα νεα σπιτακια! εκει που ηταν η εκκλησια 4 τωρα.
στο βενους απο πισω ενα καινουργιο..κι αλλα ειδα.
Επισης σε αυτο που ειναι στη θεση της παλιας εκκλησιας, δεχονται λαθρο..πετυχα εναν μεσα που περιμενε τον φιλο του.Δεν ξερω πια κοπελα ηταν γιατι με ειπε η τσατσα οτι ειναι και σε προγραμμα! :o
και εγω ετσι επαθα.μεχρι να ρωτησω και να το επιβεβαιωσω νομιζα ητανε αλλη...στο σαιτ δειχνει τρελο γκομενακι...τωρα μεσα λογο το οτι ειναι θερμη και δεκτικη σε πολλα ,ισοσταθμιζει την εμφανιση...καλη ειναι, αλλα για 1-2 φορες...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.497
Πόντοι
3.346
και εγω ετσι επαθα.μεχρι να ρωτησω και να το επιβεβαιωσω νομιζα ητανε αλλη...στο σαιτ δειχνει τρελο γκομενακι...τωρα μεσα λογο το οτι ειναι θερμη και δεκτικη σε πολλα ,ισοσταθμιζει την εμφανιση...καλη ειναι, αλλα για 1-2 φορες...
Μονο την ειδα..δεν ξερω τι κανει μεσα συναδελφε.
Και καμια σχεση με τις φωτο. και πολυ χωριατιλα μου φανηκε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Ελενα Ρουμανα με βυζάρες είναι νύχτα στο Φρίξου 14 αλλά ο άλλος έγραψε χθες ότι βρωμουσε ο κώλος της... Και δεν εννοώ τη γνώστη Ελενα με τις ματαρες...

Ναι Αλ την Έλενα με τις ματαρες λέω και τα φυσικά βυζομπαλα.Την πεθυμησα.. Άσε που έχω όρεξη να θυλασω!!!!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.228
Πόντοι
37.965
Η τσαρινα ξερει κανεις τι παιζει? Παιρνω τηλ τις τελευταιες 3 εβδομαδες δεν σηκωνει κανενας.

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Θα βρίσκομαι το απογευματάκι Θεσσαλονίκη. Καμία καλή πρόταση;

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Καλησπέρα.

Αυτό το διάστημα προσωπικά έχω φάει κώλλημα με δύο μωρά.
Το ένα στην Νικ.Ουρανού 24, την Σάντρα η οποία μου κάνει τρελό γαμήσι απο όλες τις απόψεις και λόγω του οτι πήρε και μερικά κιλά εχει πολυ΄σφιχτό και καβλιάρικο κορμί. Πιπα πολυ καλή , αψογο στήσιμο στα 4 και εχει τύχει να τελειώσει μαζί μου και αρκετές φορές. Γενικά πολύ καβλιάρα.

Η αλλη ειναι η Τζούλια στο ΜΙνωτ. και Νικ. Ουρανού η οποία έχει ισως το καλυτερο μουνι. Μεγάλο και ζουμερο, με μεγάλα μουνόχειλα , κάνει στην κλασική στάση τελειο στήσιμο με τα πόδια να ακουμπάνε επάνω μου . Εχει απίστευτη αίσθηση η τρύπα της και απιστευτη καυλόφατσα. ΕΠίσης στα τέσσετα τα δίνει ολα.
Και οι δύο απογευματινές

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.534
Πόντοι
7.636
Στο venus όπως είδα στο άλλο site ήρθε καινούρια άφιξη ονόματι Vlada από Ουκρανία. Φωτογραφίες δεν έχει για να την δούμε. Αν πάει κάποιος προς τα εκεί ας ρίξει μια ενημέρωση για την κοπέλα

Πέρασα προχθές,

φρέσκο αίμα, αλλά μιλφ. Δεν το έχω ξαναδεί στη γύρα γενικά.

Δυνατό μιλφ για κατ'εμέ, ηλικία κάπου 40-45.

Μέσα στη γκαύλα, γλ/λα ναι, μουνάκι όμορφο λίγο αξύριστο, βλεφαρίδες μεγάλες, μιλφάρα απο αυτές που θες να ξεσκίσεις.

Πατούρα πολύ δυνατή, αφράτη και σχήμα καρδιάς στα 4 δυνατή!
Αρκετά Καλό σώμα για την ηλικία της!!

Ξεσκίστηκε όπως έπρεπε.

Μέσα η μπάλα παίδες!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.890
Πόντοι
4.986
Φαγωθηκατε.. Επανήλθε το άλλο σαιτ  :grin:

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
555
Πόντοι
301
Καμια αποψη για την Αντζελα στο Belladona?
Λεω να την επισκεφθώ  αυριο  :fuck2:

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.614
Πόντοι
2.610
Πολύ ευχαριστημένος με Άντζελα- ανέβασα και κριτική!

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
555
Πόντοι
301
σε ποιο στουντιο ανεβασες κριτικη γιατι για Belladona δεν εχουν καταχωρηση (κακως βεβαια)
ακυρο. την βρηκα απο το προφιλ σου.
Σορυ αλλα ειμαι νεος εδω και δεν γνωριζω καλα το σαιτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom