Dildo Baggins
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 2.391
κωστανταρας θεος!!!
Ακριβως !!Δημοκρατια εχουμε Ελενα..ο καθενας εκφραζεται οπως θελει και μετα κρινεται απο τα γραφομενα του.
τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια εν ολίγοιςΟ άλλος ο «ψαγμένος δημοσιογράφος» ρωτά τι άλλο μπορεί να κάνει μια πορνοστάρ για να έχει κι από άλλου έσοδα!!
Μπες στο bourdela να μάθεις ρε τύπε. Έπρεπε να του πει η Έλενα! ;)
Μα με ρωτησαν στα σχολια κατω απο το βιντεο και απαντησα . Δε κρυβομαι!!τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια εν ολίγοις
Μα με ρωτησαν στα σχολια κατω απο το βιντεο και απαντησα . Δε κρυβομαι!!
Τυπε εισαι φαουλ τωρα.
Μα με ρωτησαν στα σχολια κατω απο το βιντεο και απαντησα . Δε κρυβομαι!!
ναι καλέ τι να κρυφτείς φιλάκια.Μα με ρωτησαν στα σχολια κατω απο το βιντεο και απαντησα . Δε κρυβομαι!!
Η αλήθεια να λέγεται ας είναι και πικρή!
Αν είναι γυναικάρα η Χατζή τι να πούμε για την Έρικα Μπρόγιερ όταν ήταν κι αυτή 30 ετών; Συγκρίνεται η Κοζάνη με την Λωζάνη;

Η αλήθεια να λέγεται ας είναι και πικρή!
Αν είναι γυναικάρα η Χατζή τι να πούμε για την Έρικα Μπρόγιερ όταν ήταν κι αυτή 30 ετών; Συγκρίνεται η Κοζάνη με την Λωζάνη;
Βρε μλκ ξεκολλα...Το πες μια το πες 2..Το καταλάβαμε,δεν σου αρέσει.Γαμας καλύτερες μόνος σου!Γιατι είσαι στο νήμα της;
Αμα πηδηξες την Έρικα Μπρόγιερ και τη Χατζη και εχεις μετρο συγκρισης γραψε μας, αλλιως βαλε
τζενα τζαμεσον να κανεις αυτο που κανεις καλυτερα!
Ρε φίλε κουλουβάχατα τα έκανες. Η Έρικα ήταν call girl;
Αν θέλεις να κάνεις σύγκριση, καν’την τουλάχιστον με ενεργό call girl.
Για γυναικάρες μιλάμε σε εμφάνιση ή κάνω λάθος;
Αν μιλάμε για κρεββάτι, έχω πάει με 500 γυναίκες στη ζωή μου πολλές από τις οποίες ήταν σαφώς ανώτερες από την Χατζή από κάθε άποψη!
Σε όσους γαμάνε μπάζα η Χατζή ίσως φαίνεται θεά Αφροδίτη!
στα αρχιδια μας με ποσες εχεις παειΓια γυναικάρες μιλάμε σε εμφάνιση ή κάνω λάθος;
Αν μιλάμε για κρεββάτι, έχω πάει με 500 γυναίκες στη ζωή μου πολλές από τις οποίες ήταν σαφώς ανώτερες από την Χατζή από κάθε άποψη!
Σε όσους γαμάνε μπάζα η Χατζή ίσως φαίνεται θεά Αφροδίτη!
εδω δεν εχουμε δημοκρατια..Κι εγώ στα αρχίδια μου σας γράφω!
Δεν έχετε μόνον εσείς το δικαίωμα να γράφετε ό,τι θέλετε αλλά και εμείς που διαβάζουμε τις υπερβολές σας.
Στη Δημοκρατία υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης είτε σας αρέσει είτε όχι!
έχω φέρει το ποπ κορν φέρε τις μπύρεςΤιιιιιι γίνεται εδώ,
Θα χρειαστεί να επιβάλω την τάξη?