Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Σε επικοινωνια που ειχα με την Ελενη με πληροφορησε οτι απο αυριο αυτη και η Ρωξανα θα δουλευουν στο Φραντζη 4.
Σε επικοινωνια που ειχα με την Ελενη με πληροφορησε οτι απο αυριο αυτη και η Ρωξανα θα δουλευουν στο Φραντζη 4.
Απο ότι μου είπαν το Λ. Αθηνών θα κλείσει για κάποιο διάστημα για ανακαίνηση και η Ελένη και η Ρωξανα θα δουλεύουν από σήμερα στο Φραντζή 4 που επαναλειτουργει.μόνιμα ή κάτι προσωρινό; μα δεν λέγαν ότι έκλεισε το Φραντζή 4?
Εμείς ενημερωνόμαστε από εδω σιγά μην γίνουμε και φίλοι και κουμπάροι στο FacebookΣε κανενα σοβαρο ευρωπαικο σαιτ αντιστοιχο του μπου δεν επιτρεπεται το προμοταρισμα απο τις αμεσα ενδιαφορομενες...
ο χωρος αυτος ειναι χωρος μονο κριτικων και αποψεων μονο των πελατων και οχι των γυναικων και επιχειρησεων , που ασκουν
επαγγελματικη δραστηριοτητα στον χωρο...οποιος θελει διαφημιση πληρωνει για αυτες στα περιθωρια της οθονης...
ο τζαμπας πεθανε και πηγαμε και στο μνημοσυνο του..δειτε τι μπαναρισμα πεφτει στο internationalsexguide...
οποιος αγαπουλης εχει αναγκη τσαταρισμα π.χ με την καθε Κα Χατζη για λενε καλησπερες και καλες βραδυες..υπαρχει και το instagram.
RIP (ετσι μου ειπε σε τηλεφωνικη επικοινωνια η Ελενη)Απο ότι μου είπαν το Λ. Αθηνών θα κλείσει για κάποιο διάστημα για ανακαίνηση και η Ελένη και η Ρωξανα θα δουλεύουν από σήμερα στο Φραντζή 4 που επαναλειτουργει.

Μαλλον δεν φταίνε μόνο οι κοπέλες, είναι και στου διαόλου τη μάνα....και αν κατι δεν σου αρέσει δεν υπαρχει άλλο κοντινό....μόνο studio!Εγώ ξέρω οτι όταν το μπουρδέλο δεν πάει καλά δεν κάνουμε ανακαίνιση αλλά αλλάζουμε πουτάνες Και στο συγκεκριμένο μαγαζί δυο φορές που το επισκέφτηκα δεν κάθισα γιατί καμία από τις κοπέλες Δεν παίρνει βαθμολογία πάνω από έξι
Έχεις δίκιο αλλά δεν είδα να το τιμούν από αυτά που διαβάζω τα πιο πολλά είναι παραξενιές και κακίεςΔυτικά δεν υπάρχει κανένα μασατζιδικο παιδιά. ήταν μια όαση στην έρημο.
Το να πεις οτι ενα μαγαζι ειναι κλειστο δεν νομιζω οτι αποτελει προμοταρισμα.Ουτε το να πληροφορησεις που θα βρισκονται οι δυο εργααζομενες του.Βοηθα τους συναγωνιστες να μην κανουν ασκοπες μετακινησεις.Σε ποσα αλλωστε νηματα ψαχνουν η πληροφορουν που βρισκονται εργαζομενες του χωρου.Επισης δεν καταλαβαινω την ανησυχια σου για διαφυγοντα κερδη στο μη ευρωπαικο (οπως λες)σαιτ του μπου.Ουτε μετοχος νασουν.Σε κανενα σοβαρο ευρωπαικο σαιτ αντιστοιχο του μπου δεν επιτρεπεται το προμοταρισμα απο τις αμεσα ενδιαφορομενες...
ο χωρος αυτος ειναι χωρος μονο κριτικων και αποψεων μονο των πελατων και οχι των γυναικων και επιχειρησεων , που ασκουν
επαγγελματικη δραστηριοτητα στον χωρο...οποιος θελει διαφημιση πληρωνει για αυτες στα περιθωρια της οθονης...
ο τζαμπας πεθανε και πηγαμε και στο μνημοσυνο του..δειτε τι μπαναρισμα πεφτει στο internationalsexguide...
οποιος αγαπουλης εχει αναγκη τσαταρισμα π.χ με την καθε Κα Χατζη για λενε καλησπερες και καλες βραδυες..υπαρχει και το instagram.
υποτίθεται είναι σε ανακαίνιση..θα δείξειΆγνωστο