Επίσκεψη σήμερα σε prive μασατζίδικο (Για περισσότερα στοιχεία στείλτε μου pm). Τι μασατζίδικο δηλαδή για κανονικό μπουρδέλο λέμε διότι αφενός δεν θέλω μασάζ και αφετέρου το κρεβάτι στο δωμάτιο είναι κανονικό διπλό. Επιλέχθηκε κοπέλα ελληνίδα εντελώς 35 - 40 χρ. περίπου 1,65 m 65 kg με λίγα περιττά κιλά αλλά όμορφα κατανεμημένα και τεράστιο φυσικό στήθος με υπερμεγέθεις ρώγες ! Πολύ αργή στο sex κάτι που μου αρέσει πολύ, φιλάει υπέροχα και κάνει καλή πίπα αλλά όχι deep throat. Μου είπε και μια φοβερή ατάκα (Την οποία όμως μάλλον την είχε έτοιμη) όταν μου έκανε ισπανική μαλακία με το στήθος της : « Αντί για γαλλικά και πιάνο μεγάλωσα με ισπανική και κλαρίνο ». Στο κυρίως πιάτο χορεύει ωραία σε στάση cow girl ενώ αντέχει στο ζόρισμα ιεραποστολικά ! Τελείωμα με mouth fuck όπου τα μισά τα ήπιε και τα άλλα μου τα έδωσε με φιλί. Στο τέλος της χάρισα ένα δυνατό γλύψιμο κλειτορίδας μαζί με δυο δάκτυλα στο μουνί της ! Τέλειωσε με σπασμούς ενώ ο κόλπος της είχε γίνει μούσκεμα. Στα θετικά : Καλό πακέτο με ωραίο τελείωμα CIM / Με αυτήν βιώνεις αργό sex σε αντίθεση με πολλές άλλες. Για βυζολάγνους θα πρέπει να αποτελεί must. Στα αρνητικά : Δεν κάνει πρωκτικό και δεν δέχεται ούτε δακτυλάκι. Επίσης δεν της αρέσουν τα μπατσάκια στα κολομαγουλάκια. Μιλάει αρκετά αλλά εάν της το κόψεις πειθαρχεί. Κόστος αρκετά υψηλό 80 € για 1 hr 10 min. Ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο (Forget parking). Το δωμάτιο είναι αρκετά καλό με ντουζιέρα εντός αυτού.