Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χυνω στο κωλο σου .
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν, έχω προσωπική γνώμη πως είσαι αληθινός μαλάκας.
Σε έχυσε στη μάπα σε κανένα σινεμά ;
Τεράστιος μαλάκας.

Για τον πικερ μιλάς ή για εσένα Λάκη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για σένα και το πόνημά σου που αποκαλύφθηκε μόλις !!!!!
Και την υπόλοιπη .... ομάδα αφισσοκολλητών !!!!!!

τι εγινε ρε μαγκες
Ο νόμος του Picker
Yesterday at 3:30 PM ·
Ο stekas72 είναι ο Γιώργος Ζερβούδης. Στην αρχή με έβριζε εδώ για πολλούς μήνες από το προφίλ Sakis Kapatos το οποίο ύστερα - σε ανύποπτο χρόνο - άλλαξε και το έκανε George Zervoudis II (έχει και άλλο προφίλ George Zervoudis). Σε κάθε υβριστικό του σχόλιο δεν ξεχνούσε να μου θυμίζει ότι είναι ο stekas72 και όποτε έγραφα κάτι γι' αυτόν στο bourdela.com μου απαντούσε ύστερα με ύβρεις και με απειλές εδώ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο stekas72 είναι o Γιώργος Ζερβούδης.
Παντως τυπε Στεκα αν οντως εισαι αυτος που ισχυριζεται ο Πικερ μιλαμε για επικη κεφαλα ετσι; :S :S :S
Αν όντως είναι το 72 ο στέκας δεν παίζει να είναι με την καμία αυτός τυπάρα.. :S :S :S
Αν όντως είναι το 72 ο στέκας δεν παίζει να είναι με την καμία αυτός τυπάρα.. :S :S :S
Ναι ρε δεν ειναι αυτος εννοειται αλλα οπως και να εχει εχει πολυ γελιο το ολο θεμα...
και την πξουλα τυπε px75τι εγινε ρε μαγκες
κραζω εδω και τρια χρονια τον στεκα τον πολεμαω μεχρι και θρεντ ανοιγω του κλεβω του κανω τα παντα
και τωρα βλεπω πως πολλοι τον κραζετε και εσεις
και τον μπαροκ και καποιους αλλους
αντε λοιπον ρε μαγκες του χρονου να τον βγαλουμε πρωτο
και να ξερετε θα ειμαστε πολλοι και καλοι ;)
σπαμε στεκες και μπιλιαρδα γομες τσοχες και δοκαρια
και τον στεκα τον πεταμε στου καιαδα τη πηγαδα
σπαμε στεκες εε οο
σπαμε στεκες εε οο
αααααααααααααααααααα σ εφαγα λαμογιο![]()
![]()
![]()
![]()
κανε μωκο μωρη πορνη γιατι θα σε στειλω αεροπορικως στη βουλγαρια.Και τι θες τώρα μωρή χρυσαυγίτικη φακλάνα; Να σου πούμε μπράβο;