Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στεκα δωσε εξηγησεις τρεχουν αιμα τα ματια μου μονο που τα διαβασα![]()
δεν θα ειναι ο στεκας...Με ενα μπουκαλι ουισκι εγραψε αυτο το αριστουργημα τεσσαρων σελιδων...φαντασου αν επινε καμμια καβα τι θα εγραφε ο μεγαλος συγγραφεας! :S :S :S
δεν θα ειναι ο στεκας...
τον εχεις τον στεκα να μπορει να πιει ενα μπουκαλι?
στεκα δωσε εξηγησεις τρεχουν αιμα τα ματια μου μονο που τα διαβασα![]()
Αυτά παθαίνεις όταν διαβάζεις μαλακίες πικεριστών...
κοσμοιστορικες εξελιξεις στο σαη εν ωρα εορταστικης απουσιας πουλιου
ο νικ1410 κανει coming out οτι εκτος απο τραβελια γαμαει και τερματοφυλακες
γινεται αποκαθηλωση του βαλκανιου αντιψωλα - αρχηγου των αποδημητικων ναυαγιων κμαν
αποκαλυπτεται η ευαισθητη πλευρα του ποιητη συγγραφεα μαεβιους παχατουριδη στεκα
αμα επιστρεψω θα επιληφθω των θεματων
:SΕτσι και εγω πιστευω...σιγα μην ξερει γραφη ο Στεκας.
τι εχουμε ξεβράκωμα του στεκα?μαγκες μολις κατεβασα και διαβασα το διηγημα του στεκα72
τρελο γελιο
Μην κλείσεις αυτή την πόρτα ξανά αγαπημένη μου. Μη μου στερήσεις την ύπαρξη σου. Θέλω να σε
παντρευτώ το συντομότερο. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Η αρχή και το τέλος. Το σύμπαν μου
ολόκληρο.
Είσαι τα πάντα για μένα.
στο επομενο μιστερ μαλακας δαγκωτο στεκας72
αν και εσενα δεν θα ψηφιζα γιατι εισαι ένα ψευτικο λαμογιο.
αν και εσενα δεν θα ψηφιζα γιατι εισαι ένα ψευτικο λαμογιο.

Πουστααααααααααρες
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
Ναι Γεωργια μου!
Σε αυτο το λινκ μπορειτε να βρειτε το πονημα του μεγιστου μυθομανη πυρφορου στεκα72
ποτε δεν εχει παντρευτει ο μπουλης,ολο ψευτιες λεει,γιατι ειναι χοντρος και βλακας.
τι γελοιος!εκλαιγε και το γραφει δημοσιως!
Για πρωτη φορα σας παρουσιαζω αυτο το σπανιο, ακυκλοφορητο διηγημα...4 σελιδων που γραφτηκε πανω στην απελπισια,μου, και μετα απο...1 μπουκαλι ουισκι και πολυ κλαμα...
8 μηνες μετα, ευχομαι να μη το ειχα γραψει ποτε... δεν αξιζε ο πονος μου για τον ανθρωπο αυτο που εβγαλε ολη την κακια του πανω μου...
Δε πειραζει ομως... επειδη τα γραπτα μενουν... αυτο εδω το μινι-αποσπασμα καρδιας ειναι το τελευταιο μου γραπτο....
Σπανιο, ετσι? Κατεβαστε το εδω:
]
ρωτα τον στεκα ρε ζωνατη κοκκινοσκουφιτσα πρωτα.Eσένα πάντως του χρόνου θα σε στηρίξουμε γιατί είσαι ένας αληθινός μαλάκας.
ρωτα τον στεκα ρε ζωνατη κοκκινοσκουφιτσα πρωτα.
ότι σου πει ο μεντορας να κανεις.
Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε μπρο;