You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 538
- Πόντοι
- 96
χρόνια πολλά!Κάνει καλό μασάζ. Πόσα χρήματα παίρνει?
Αδιάφορο. Τιποτε το ιδιαιτερο
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
θενξ μαν. Χρόνια πολλά σε όλουςΑδιάφορο. Τιποτε το ιδιαιτερο
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
30+20..βάλε πετσέτα κι όταν μπει στο δωμάτιο πετα την πετσέτα να δει το εργαλείο και να τρομάξει..Καλησπέρα και χρόνια πολλά στο crystal οι τιμές είναι 30€ με φραπέ ;και όταν κάτσω κάθομαι γυμνός χωρίς πετσέτα ; Είναι να πάω αύριο και το σκέφτομαι
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
δε νομίζω.. ίσως σκέτο μασάζ χωρίς πετσέτα με 30, αλλά για περισσότερα χλωμόΕγώ θέλω 30€ σκέτο θα μ κάνει τίποτα κ χωρίς πετσέτα ;
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
γιατί όχι? Αν καταφέρεις κάτι κάνε ανάρτησηΤέλος πάντων 30€ γυμνός θα κάτσω κ ότι γίνει
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.799
- Πόντοι
- 206
Με τίποτα...... Οπωσδήποτε με πετσέτα.........Τέλος πάντων 30€ γυμνός θα κάτσω κ ότι γίνει
nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 790
- Πόντοι
- 901
Μήπως ρε παιδιά πρέπει να γίνει ένα άλλο thread με αποκλειστικά με μασατζίδικα που γαμας. Τι είναι αυτό το πράμα, παλιότερα μόνο γι'αυτά αναφερόμαστε! Τώρα εγώ τουλάχιστον κουράζομαι να σκανάρω τις σελίδες για το τίποτα!
Ας λέμε μόνο για Εβίτα, Μαριάννα και Ζέση! Τι να κάνουμε!
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
"Προτιμω μια μαλακια απο εμφάνισημο μωρό παρα καρφιτσα με ενα κροκοδειλο." τάδε έφη ΧυσέαςΜήπως ρε παιδιά πρέπει να γίνει ένα άλλο thread με αποκλειστικά με μασατζίδικα που γαμας. Τι είναι αυτό το πράμα, παλιότερα μόνο γι'αυτά αναφερόμαστε! Τώρα εγώ τουλάχιστον κουράζομαι να σκανάρω τις σελίδες για το τίποτα!
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.770
- Πόντοι
- 32.165
"Προτιμω μια μαλακια απο εμφάνισημο μωρό παρα καρφιτσα με ενα κροκοδειλο." τάδε έφη Χυσέας
Υπαρχουν και αυτοι που γαμανε εμφανισημα μωρα και δεν πληρωνουν τα ιδια που πληρωνουν αλλοι απλα για μια μαλακια. Ταδε εφη GetYouBarbara
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
ωραία φάση αυτό που περιγράφεις..γκουντ τζομπ γκετ γιου μπάρμπαρα..να υποθέσω ότι το κλαμπ αυτό, των τυχερών, είναι κλειστό..Υπαρχουν και αυτοι που γαμανε εμφανισημα μωρα και δεν πληρωνουν τα ιδια που πληρωνουν αλλοι απλα για μια μαλακια. Ταδε εφη GetYouBarbara
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.422
- Πόντοι
- 2.786
δε νομίζω.. ίσως σκέτο μασάζ χωρίς πετσέτα με 30, αλλά για περισσότερα χλωμό
Δηλαδή η "φράπα" πάει 20άρικο εκεί???
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
και η φράπα και ο φρέντοΔηλαδή η "φράπα" πάει 20άρικο εκεί???
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Οτι δεν πληρωνουν τα ιδια ειναι το μονο σιγουρο πρέπει να πληρωσεις αρκετά περισσότερα.Το θεμα όμως δεν ειναι εκει.Το θεμα ειναι οτι εγω που έχω πρόσβαση σε ελεύθερα μασαζ λιγο δυσκολα να βρεις και μωρο και εμφανησιμο και με φουλ πρόγραμμα.Το Ζεσι και η Νταμες που έχουν φουλ πρόγραμμα δυσκολευονται να φέρουν εμφανησιμα μωρα το Βανα και το Βενους που έχουν ομορφα μωρα δεν κανουν φουλ.Τουλάχιστον επισημα.Απο αυτη την άποψη και μονο κάποιες φορές προτιμω να δοσω 50 ευρώ για μια μαλακια απο όμορφο μωρο παρα 80 για φουλ πρόγραμμα με ενα μιλφ.Ήθελα να πω οτι δεν παίζει για μενα προσωπικα τοσο μεγαλο ρολο αν θα τελειοσω με μαλακια κε πιπα η με γαμησι οσο το αν θα απολαυσω ενα καλο μασαζ με χυσιμο με ενα ωραιο μωρο.Φυσικα γουστα ειναι αυτα και ο καθενας μας επιλεγει αυτο που αρεσει στον ιδιο.Όπως τα δαχτυλα ενος χεριου δεν ειναι ιδια και τα γουστα δεν είναι ολα ιδια.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Το ιδανικο θα ηταν ολα τα μαγαζια και ολες οι κοπελες που εργάζονται να κανουν ολα τα πρόγραμματα και ο καθενας μας να μπορουσε να διαλεξει αυτο που ηθελε η αυτο που του επιτρέπει το πορτοφολι του.Υπάρχουν όμως και τα μαγαζιά που προσφέρουν μονο μεχρι χειρομαλαξη πεους.Και συνήθως αυτα φέρνουν τα πιο εμφανησιμα μωρα.Δυστυχώς για μας.Τώρα αν καποιος απο μας καταφερει με την μαγκια του κατι περισσότερο μπραβο του.Όπου γραφω μαγκια διαβαζε πορτοφολι εμφάνιση και νιατα.
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 301
Αν και είχα κάνει παρόμοια ερώτηση πριν 1 μήνα και απάντηση δεν πήρα, θα δοκιμάσω πάλι την τύχη μου, ίσως βοηθήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Θέλω να πάω για πρώτη φορά σε free με foul πρόγραμμα. Ποια κοπέλα μου προτείνετε; Τα κριτήρια μου πάνε με την εξής σειρά: Εμφάνιση, συμπεριφορά, υπηρεσίες, εθνικότητα, ηλικία.